Sayfa 342/660 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442 ... SonSon
Arama sonucu : 5275 madde; 2,729 - 2,736 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Alamadıığğk zamanında alamadıığk
    http://share.matriksdata.com/shareMa...11081924553300

O dikdortgen icinde ne mal alinirdi be....

En son icine geri donderir gibi yaptilar ama ben emalardan destek buluyor diye uyardim.

Aklimizi alacak aklimizi

3 tane arkaarkaya koc gibi uzun yesil mum, hepsini de tepelerden bitirmis, gunluk hacim de son 3 ayin ortalamalarindan epeyce farkli....

http://share.matriksdata.com/shareMa...11081929204863

Haftalik da bi o kadar gusel gorunuyor gozume...
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

2.  Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    sn logologo,
    istersen şöyle hesaplayalım,
    bu yılın toplam karı üzerinden, yada son 4 çeyrek üzerinden hesaplayalım, bana göre 2024 yılı toplam kar tahmini üzerinden hesaplarsak daha makul olur...
    işyatırım 45 milyar öngörmüş...
    buna göre hbk 128 çıkıyor 1050 tl yi 128 oranlarsak fk 8 çıkar.
    yıl sonu için 120 tahminim vardı son çeyrek açıklanmadan önce ama 3. çeyrek performansı benzer olarak devam ederse kabaca 98-101 gibi bir şey olabilir tabi froto 4. çeyrek en iyi performansını açıklar bu durumda kabaca 120 neden olmasın? ama daha ince çalışmak için çeyreksel hbk lar üzerine istatistiksel çalışmalar yapmam gerek tahmin için.... bu yüzden çeyreksel verilere ihtiyaç duyuyorum. ayrıca f/k yı da yıllıklandırılmış takip ettiğim için çeyreksel veriler önemli ama görüldüğü üzere gerek çeyreksel de gerek yıllıklandırılmışta tam bir karmaşa var farklı kaynaklar farklı çeyreksel veriler kullanıyor yemedi enflasyon muhasebesi işin tuzu biberi oldu, sorunu çözmeye çalışıyorum, bu yüzden excel tablosuzndaki verilerle ilgili görüşlerinizi alayım dedim
    Son düzenleme : logologo; 08-11-2024 saat: 20:08.
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

3. 1016 direncini yardırarak geçti, muhtemel bir pulback yapma olasılığı da var 1016 ya,,, enflasyonu düşündüğümüzde bence endeks rekor tazeleyecek.. bilonço dönemi geride kaldı sayılır artı enflasyon fiyatlaması bu.... yoksa ne ekonomi ne bilançomuz ahım şahım değil.....endekse ayak uyduracağız durmak olmaz :D BİRDE özellikle şu maliyetleri bir kontrol altına almadılar gitti.... froto biraz maliyet etkin çalışsa satışlara göre çeyreklilk karın 11-13 m arası gelmesi hayal değildi

günlükçülere çorba tabağı VAR GİBİ 859,5 - 1016 BANDI FARK 156,5 DÜŞE KALKA YAKLAŞIK 1016 DİRENCİ + BAND FARKI

uzunculara haftalık ve aylık trend deteğinin ve ortalamalrının üstünde kaldıüğı sürece sorun yok ytd

haftalık

HAFTALIK DİP 739,5 SONRAKİ DİP 957

FARK 957-739,5 = 217,5 UZUN VADEDE DÜŞE KALKA YAKLAŞIK İLK ETAPTA 1130 TEPESİ + 217,5, İKİNCİ ETAPTA 1240 TEPESİ + İKİ DİP FARKI

aylık

UZUN VADEDE 739 DİP SONRAKİ DİP 872 İKİ DİP FARKI 133 YAKLAŞIK 1241 TEPESİ + İKİ DİP FARKI DÜŞE KALKA

NOT SPK NIN İLGİLİ TEBLİĞİ UYARINCA ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR,TAHMİNDİR, KABACA VE TAHMİNEN DİRENÇ DESTEK SEVİYELERİDİR. ZARAR EDEBİLİRSNİZ
    Son düzenleme : logologo; 08-11-2024 saat: 20:10.
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

4. morningstarda Yıllıklandırılmışta 141,53 kullanıyor f/k için ve f/k 7,27 ama çeyreksel toplamda 95,40 kullanıyor bu durumda f/k 1050/95,40 = 11 normalize edilmiş f/k 7,27

5.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    http://share.matriksdata.com/shareMa...11081924553300

O dikdortgen icinde ne mal alinirdi be....
    Aldık aldık da hiç bir zaman yetmiyooor.
    Uzun vade yatırımcı olmaya çalışıyor.

6.  Alıntı Originally Posted by burak13 Yazıyı Oku
    Aldık aldık da hiç bir zaman yetmiyooor.
    nasıl bir duygu bilirim potfoyumda toplamda 6 sı kısa 10 u sabit uzun 16 hisseye bölünmüşüm ağırlığım froto tuprs, eregli ve thyao da hiç bir zaman yetmiyor, bu işin sonu yok temettü dahi yiyemem aynen şirkete iade :D DUDU EN AZINDAN TATİL FALAN YAPIYOR :D sigarayı DAHİ bırakmaya çalılşıyorum :D ama başarılı olamadım denemekten vazgeçmem bir kez daha deneyeceğim, SONRA 10 YILLIK BİR KAZAĞIM 12 YILLIK BİR TİŞÖRTÜM VAR rengi solarsa boyar giyerim AYAKKABI 5 YILLIK HALA TAŞ GİBİ Pek fazla kimse bilmez MARKAYI sadece bilen bilir :D YDS nin botu yerli üretim eskimiyor nerden kessem yetmiyor yeme içme ve mecburi faturalar hariç öyle boşa harcamam lakin ford kara delik gibi evladiyelik fordumuz elimzideki avucumuzda ne varsa yutuyor... genelde derin düzeltmelerde foruma geliyordum ama forum bu sefer beni biraz sardı kaliteli arkadaşalar var ford yatırımcısı farkı asels ve bime hep niyet ettim ama olmadı uzun için içimde bir yaradır :D BİR GÜN ALLAH RAHMET EYLESİN YAŞAR ERDİNÇ HOCA GİBİ GÖÇÜP GİDECEZ İŞTE OYALANIYORUZ ZAMANIMIZI BEKLİYORUZ EN ÜZÜLDÜĞÜM AHMET MERGEN İMZALI TEKNİK ANALİZ KŞTAPLARIM NE OLACAK :D BU ADAMIN KİTAPALRINI İLK ALDIĞIMDA RİCA ETTİM ADIMA İMZALAR MISNIZ DİYE BAKTIM BENDEN SONRA İMZLI YOLLAMAYA BAŞLAMIŞ HERKESE :D VERİELR ESKİ PCLER YENİ YENİ YAGINLAŞMAYA BAŞLADIĞINDA YAZMIŞ AMA KİTAPLAR MUAZZAM HİÇBİR KİTAPTA OLMAYAN PİYSASA TECRÜBESİ VARDIR AHMET MERGENİN KİTAPLARINDA KURTLARLA TANGO NASIL YAPILIR İLİKLERİNE KADAR ÖĞRETİR
    Son düzenleme : logologo; 08-11-2024 saat: 21:56.

7. Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

8.  Alıntı Originally Posted by logologo Yazıyı Oku
    nasıl bir duygu bilirim potfoyumda toplamda 6 sı kısa 10 u sabit uzun 16 hisseye bölünmüşüm ağırlığım froto tuprs, eregli ve thyao da hiç bir zaman yetmiyor, bu işin sonu yok temettü dahi yiyemem aynen şirkete iade :D DUDU EN AZINDAN TATİL FALAN YAPIYOR :D sigarayı DAHİ bırakmaya çalılşıyorum :D ama başarılı olamadım denemekten vazgeçmem bir kez daha deneyeceğim, SONRA 10 YILLIK BİR KAZAĞIM 12 YILLIK BİR TİŞÖRTÜM VAR rengi solarsa boyar giyerim AYAKKABI 5 YILLIK HALA TAŞ GİBİ Pek fazla kimse bilmez MARKAYI sadece bilen bilir :D YDS nin botu yerli üretim eskimiyor nerden kessem yetmiyor yeme içme ve mecburi faturalar hariç öyle boşa harcamam lakin ford kara delik gibi evladiyelik fordumuz elimzideki avucumuzda ne varsa yutuyor... genelde derin düzeltmelerde foruma geliyordum ama forum bu sefer beni biraz sardı kaliteli arkadaşalar var ford yatırımcısı farkı asels ve bime hep niyet ettim ama olmadı uzun için içimde bir yaradır :D BİR GÜN ALLAH RAHMET EYLESİN YAŞAR ERDİNÇ HOCA GİBİ GÖÇÜP GİDECEZ İŞTE OYALANIYORUZ ZAMANIMIZI BEKLİYORUZ EN ÜZÜLDÜĞÜM AHMET MERGEN İMZALI TEKNİK ANALİZ KŞTAPLARIM NE OLACAK :D BU ADAMIN KİTAPALRINI İLK ALDIĞIMDA RİCA ETTİM ADIMA İMZALAR MISNIZ DİYE BAKTIM BENDEN SONRA İMZLI YOLLAMAYA BAŞLAMIŞ HERKESE :D VERİELR ESKİ PCLER YENİ YENİ YAGINLAŞMAYA BAŞLADIĞINDA YAZMIŞ AMA KİTAPLAR MUAZZAM HİÇBİR KİTAPTA OLMAYAN PİYSASA TECRÜBESİ VARDIR AHMET MERGENİN KİTAPLARINDA KURTLARLA TANGO NASIL YAPILIR İLİKLERİNE KADAR ÖĞRETİR
    İki tip insan borsaya yatırım yapar.
    1- Zenginler
    2- Zengin olmak isteyenler.

Siz bence 1. Kısımdasınız.

Sayfa 342/660 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz