Sayfa 795/998 İlkİlk ... 295695745785793794795796797805845895 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 6,353 - 6,360 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Gecen yaz Izmirdeyken bir taksiye binmistim adam ilginc bir olaydan bahsetti

Izmirde bir banka subesine gitmis kapidan girerken sira fisini almis ama sonrasinda oturacak koltuk bulamamis icerisi tiklim tiklim belki 50 kisi var

Sira fisini aldiktan saniyeler sonra sira buna gelmis buda sok olmus tabi cunku iceride 50 kisi var. Bazi bankalar hesabinizda yuksek miktar varsa veya ticari hesapsa 65 yasi uzerindeyseniz size oncelik veriyor ama bunlar gecerli degil

Neyse bankaciya yanasmis demiski hanimefendi bir yanlislik olmasin ben daha demin girdim bana nasil sira geldi burada 50 kisi var

Memur cevap vermis; onlar sira beklemiyor disarisi cok sicak evde piseceklerine buraya gelip serinliyorlar

(Muhabbet elektrik fiyatlarinin yuksekliginden baslamisti)
    İyide neden sora numarası alıyorlar. Sırada 50 kişi varsa 50 kere sıra numarasının yanıp sönmesi lazım. Ha desen ki sıra numarası almamışlar bekliyorlar. O zaman bu salak niye şaşırıyor. Aldığı numara belli sırayı gösteren numaradada kaçıncı kişiye işlem yapıldığını görüyor. Yani sıranın kendisine hemen geleceğini bilmesi gerekiyor.
    Bu hikayenin bi ayağında terslik var
    bir halt olacağı yok.

2. Neden millet Kıbrıs'a gidiyor daha yeni anladım

https://www.facebook.com/share/r/18QbW283Lf/

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Neden millet Kıbrıs'a gidiyor daha yeni anladım

https://www.facebook.com/share/r/18QbW283Lf/
    Ne bekliyordun ki Gamet bey?

Üstü çıplak, deri maskeli, deri eldivenli adamlar mı?

Not: Bunu Kabataş yalanında kullandılar zaten. Bir bacının fantezisiymiş galiba.

4.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Ne bekliyordun ki Gamet bey?

Üstü çıplak, deri maskeli, deri eldivenli adamlar mı?

Not: Bunu Kabataş yalanında kullandılar zaten. Bir bacının fantezisiymiş galiba.
    Benim anlamadığım kumarhanenin içinde basortulu tesettürlü kadınlar var.

Sonsuz özleminle sonsuza dek kalbimizdesin ..

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ‘ü vefatının yıl dönümünde sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz . Atam eserin bizlere emanet !

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Saygı, sevgi, özlem ve minnet ile.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Kimseyi tanımadım ben senden daha özel.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    İyide neden sora numarası alıyorlar. Sırada 50 kişi varsa 50 kere sıra numarasının yanıp sönmesi lazım. Ha desen ki sıra numarası almamışlar bekliyorlar. O zaman bu salak niye şaşırıyor. Aldığı numara belli sırayı gösteren numaradada kaçıncı kişiye işlem yapıldığını görüyor. Yani sıranın kendisine hemen geleceğini bilmesi gerekiyor.
    Bu hikayenin bi ayağında terslik var

Önemsenmeyi seviyor....

Fantazi var...

Hayatı palavra......

İşin kötüsü....

Azbuçuk...avel....!!!!!!!!!!!!!

Sayfa 795/998 İlkİlk ... 295695745785793794795796797805845895 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız