Sayfa 796/998 İlkİlk ... 296696746786794795796797798806846896 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 6,361 - 6,368 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Alıntı Originally Posted by baddog Yazıyı Oku
    Önemsenmeyi seviyor....

Fantazi var...

Hayatı palavra......

İşin kötüsü....

Azbuçuk...avel....!!!!!!!!!!!!!
    Avel.. Ne yani G. Amed abim, Avarel'mi yoksa?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    İyide neden sora numarası alıyorlar. Sırada 50 kişi varsa 50 kere sıra numarasının yanıp sönmesi lazım. Ha desen ki sıra numarası almamışlar bekliyorlar. O zaman bu salak niye şaşırıyor. Aldığı numara belli sırayı gösteren numaradada kaçıncı kişiye işlem yapıldığını görüyor. Yani sıranın kendisine hemen geleceğini bilmesi gerekiyor.
    Bu hikayenin bi ayağında terslik var
    Yok burada G. Amed abim haklı numaratörde 50 kişi var demiyor, içeride 50 kişi var diyor.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    İyide neden sora numarası alıyorlar. Sırada 50 kişi varsa 50 kere sıra numarasının yanıp sönmesi lazım. Ha desen ki sıra numarası almamışlar bekliyorlar. O zaman bu salak niye şaşırıyor. Aldığı numara belli sırayı gösteren numaradada kaçıncı kişiye işlem yapıldığını görüyor. Yani sıranın kendisine hemen geleceğini bilmesi gerekiyor.
    Bu hikayenin bi ayağında terslik var
    İnsanlar parasızlıktan klimayı acamiyor gidip en yakındaki bankada saatlerce oturup serin bir yerde zaman geciriyorlar.

Adamın şaşırma sebebi bu. Banka tıklım tıklım oturacak yer yok bu arada. Adam onları müşteri zannetmiş nereden bilsin.

DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    İnsanlar parasızlıktan klimayı acamiyor gidip en yakındaki bankada saatlerce oturup serin bir yerde zaman geciriyorlar.

Adamın şaşırma sebebi bu. Banka tıklım tıklım oturacak yer yok bu arada. Adam onları müşteri zannetmiş nereden bilsin.
    İyi de Gamet bey, bu Banka şubesinin güvenlik görevlisi ve müdürü yok mu?
    Bu işlem yapmadan bekleyenleri fark edip Şube dışına göndermiyorlar mı?
    Ben bu Şubede müdür olacağım, önce uydgun bir dille Şubeyi terk etmelerini söylerdim. Terk ettiler ettiler, etmediler polis çağırıp, bunlardan şüphelendim soygun girişim amaçlı Şubedeler ve etrafı gözetliyorlar diyerek şikayetçi olurdum. Sonrasını onlar düşünsün.

Herifler Edirneye kadar 1.500 km. yol gelmişler yakalanmamışlar, sınıra gelince şakkk... yakalanmışlar, blr milletin zekasıyla resmen dalga geçiyorlar.

Hoş zaten geri zekalı.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,122
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    İyi de Gamet bey, bu Banka şubesinin güvenlik görevlisi ve müdürü yok mu?
    Bu işlem yapmadan bekleyenleri fark edip Şube dışına göndermiyorlar mı?
    Ben bu Şubede müdür olacağım, önce uydgun bir dille Şubeyi terk etmelerini söylerdim. Terk ettiler ettiler, etmediler polis çağırıp, bunlardan şüphelendim soygun girişim amaçlı Şubedeler ve etrafı gözetliyorlar diyerek şikayetçi olurdum. Sonrasını onlar düşünsün.
    Tamamda o zaman bankaya kimse gitmezki adı çıktığı için,adamların ekmeğinemi mal olacaksın.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Yok burada G. Amed abim haklı numaratörde 50 kişi var demiyor, içeride 50 kişi var diyor.
    2. Seçenekte sorum o zaten numarayı aldığında diyelimki 69 numarayı aldı
    Tabelaya baktı 65 inci numaranın işlemi yapılıyor. İçeride 50 kişi olsa bile kendisinden önce 3 kişi olduğunu ve 4. Kişinin kendisi olduğunu bilmesi gerekiyor.
    Gene neden şaşırdığını anlayamadım.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku

O zaman kışın camileri fullemeleri gerekir.
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 796/998 İlkİlk ... 296696746786794795796797798806846896 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •