Sayfa 136/295 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236 ... SonSon
Arama sonucu : 2353 madde; 1,081 - 1,088 arası.

Konu: Bitcoin & Ethereum

Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    .
    .
    Kaşıyanı kaşırlar.
    Bende bundan sonra en ciddi hedef BTC 89,336
    .
    .
    Neymiş "...ciddi yukarı"

trump kazanıyor görünce DOGE aldıydım, elona bağlanır kafasına, baktım sahnelerde filan hoplayıp zıplıyor sıpa

haftalık barın boyu 10 Kyı geçmiş, bi ara fena can yakar ama kimbilir ne zaman
    Son düzenleme : KPL; 10-11-2024 saat: 21:34.

Alıntı Originally Posted by KPL Yazıyı Oku

trump kazanıyor görünce DOGE aldıydım, elona bağlanır kafasına, baktım sahnelerde filan hoplayıp zıplıyor sıpa

haftalık barın boyu >10 Kyı bulmuş, bi ara fena can yakar ama kimbilir ne zaman
    dayı bizimkinin bugünkü hareketinin GEREKÇESİ varmı sende ? (teknik hariç ) neyi bahane ettiler

6 kasımda seçim sonucu ile uzun barı sokup... 3 gündür 75 üstünde yatayda tavşan beklediler

yine şapkadan hangi tavşanı çıkardılar ?

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    dayı bizimkinin bugünkü hareketinin GEREKÇESİ varmı sende ? (teknik hariç ) neyi bahane ettiler

6 kasımda seçim sonucu ile uzun barı sokup... 3 gündür 75 üstünde yatayda tavşan beklediler

yine şapkadan hangi tavşanı çıkardılar ?
    bence zamanı geldi sadece, bunun huyu böyle
    sık sık uzun geçmiş bakmak leazım neler olabildiğine filan

tabi bu halvinglerden (üretimin iki kat zorlaşması) sonra feci düşen arz ve yükselen talep bi süre sonra illa ki bi patlama yaratıyor diye de hep söylenir. geçen yazdım ya "bi arz krizine hayır demeyiz" diye
    Son düzenleme : KPL; 10-11-2024 saat: 21:54.

65 bende de var yazmıştım. izlediğim ewcilerden hala bi çizgi altı aşağı bacak bekleyen de var. haklı da olabilirler.

ama detayları bi kenara bırakırsak böyle basit textbook bi görüntü de var ... bakalım.
    bu da var

bence zamanı geldi sadece, bunun huyu böyle
    sık sık uzun geçmiş bakmak leazım neler olabildiğine filan

tabi bu halvinglerden (üretimin iki kat zorlaşması) sonra feci düşen arz ve yükselen talep bi süre sonra illa ki bi patlama yaratıyor diye de hep söylenir. geçen yazdım ya "bi arz krizine hayır demeyiz" diye
    arz krizi olunca fiyat yükselir öyle abi ?

6. Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    arz krizi olunca fiyat yükselir öyle abi ?
    e mal yetersizleşince daha pahalıya gidiyor tabi
    bu bu piyasada halvinglerin ardından çok konuşulan bir geyik
    düz bakarsan gayet de mantıklı çünkü madenciler atıyorum halvingden (yarılanma) önce ayda 100 tane BTC üretiyorsa, halvingden sonra aynı sürede 50 tane üretebiliyor gibi anlıyorum kabaca

buralarla 83.5 çevresi arasından biraz satış geliyodur/gelir gibi ... bence
    derin bi düzeltme üretir mi onu göreceğiz, sırf ortalamalara gitse 76-77 oralarda kaldılar ama onlar da yukarı yürüyor tabi

Sayfa 136/295 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •