Sayfa 85/100 İlkİlk ... 3575838485868795 ... SonSon
Arama sonucu : 796 madde; 673 - 680 arası.

Konu: GEDZA - Gediz Ambalaj

1. Şirkette sıkıntı yok, haber akışı zayıf olduğu için dikkat çekmiyor...GES'in devreye girmesi ile birlikte Avrupa ihracatı ivmelenecektir...İtalya'dan gelen haberler bunun ayak sesleri bana kalırsa...Şu Enflasyon Muhasebesi denen garabet şeyin etkisi biter bitmez rasyolar hızla düzelecek inşallah...

Alıntı Originally Posted by borsacıdayı Yazıyı Oku
    Videoda gri renli ürün metal kaplama mi acaba
    yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...

3. Tahtadaki piyasa yapıcı abilerimiz şirketin burnunun dibinde konuşulan BYD konusunu hiç fiyatlamıyor ancak, tedarik konusunda en hazırı da GEDZA görebildiğim kadarıyla...Gerçi 3 vardiya üretim demişler yani zaten full kapasite gidiyor gibi ama "stratejik" ve "global" bir oyuncu ile network kurmak şirkete ayrı bir şerefiye katacaktır...Bunlarda bu vizyon var mı, göreceğiz...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

4. 19,07 Yaşa Fenerbahçe ,Bizim müdürün işi gibi

5. bu şarkı tüm Gedzacı dostlara gelsin,forum boş kalmasın

Yine zarar gelecek galiba.
    Hafta boyu top dolastirdilar.

7.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    Yine zarar gelecek galiba.
    Hafta boyu top dolastirdilar.
    Valla, İsmailciğim yok İtalya yok Mısır yok 3 vardiya vs yardırıyor resmen...Esasen kâra değil de ciroya bakmak lazım, dediği kadar var mı yok mu Pazartesi anlayacağız...

Önceki çeyrek metal kaplama nakinesinin güvenlik testlerinden geçtiğinden bahsediyorlardı...Tamamlandıysa şayet nereden nasıl bir sipariş gelecek merakla bekliyorum...Gelse de bildirirler mi o da ayrı bir konu...Yani bu ketum iletişim tarzını terketmeleri gerek artık...İsmail beyin X takipçisi yaptılar el mecbur....
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

8 m. Kar getirmiş. Geçen yıla göre çok kötü, altı aylığa göre iyi. Yine al gülüm ver gülüm 3 ay bekliyo bizi.

Sayfa 85/100 İlkİlk ... 3575838485868795 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •