Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 2468 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: ARDYZ - ARD Grup Biliþim Teknolojileri A.Þ.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Yorumunuz için saðolun sn yarasa.
    Favök 1200 bence iyi ihtimalde tutabilir, ciro +- 10% hata payý ile tutabilir duruyor.
    Ancak, emsiz tablonun açýklanmasýna gayet tabi tersinden de bakýlabilir, yani daha rahat mal çýkabilmek için de emsiz tablo verilmiþ olabilir.
    Þayet hedefler tutmazsa arda farkýný! bir kez daha gösterecek.
    Zira çok deðil daha 1 hafta önce-3. Çeyrek sonuçlarý kabaca belliyken- yýl sonu hedeflerinde deðiþikliðe gitmediler,
    3. Çeyrek yatýrýmýcý sunumunu hemen gönderirlerse olay bir nebze netleþebilir. Revizyona giderlerse yatýrýmcýsýna yeniden büyük haksýzlýk yapmýþ olacaklar. Revizyona gitmez ve hedefleri tutturursa ne ala, o zaman arda için yazdýklarýnýzýn da bir anlamý olur.

Alýntý Originally Posted by 06onur Yazýyý Oku
    Yorumunuz için saðolun sn yarasa.
    Favök 1200 bence iyi ihtimalde tutabilir, ciro +- 10% hata payý ile tutabilir duruyor.
    Ancak, emsiz tablonun açýklanmasýna gayet tabi tersinden de bakýlabilir, yani daha rahat mal çýkabilmek için de emsiz tablo verilmiþ olabilir.
    Þayet hedefler tutmazsa arda farkýný! bir kez daha gösterecek.
    Zira çok deðil daha 1 hafta önce-3. Çeyrek sonuçlarý kabaca belliyken- yýl sonu hedeflerinde deðiþikliðe gitmediler,
    3. Çeyrek yatýrýmýcý sunumunu hemen gönderirlerse olay bir nebze netleþebilir. Revizyona giderlerse yatýrýmcýsýna yeniden büyük haksýzlýk yapmýþ olacaklar. Revizyona gitmez ve hedefleri tutturursa ne ala, o zaman arda için yazdýklarýnýzýn da bir anlamý olur.

Bu ihtimaller vardýr.Zaten bende yanýlmak istemiyorum diye yazdým.Biz burada bir kayýt tuttuk. Bu günden itibaren süreç baþlamýþtýr. Arda Bey içinde tabiri caizse bu bir imtihan olacaktýr. Neye önem verdiði ve hedeflerinin ne olduðu takip edeceðiniz þekilde ortaya çýkacaktýr.2. Kez bir þansý vardýr.Ben olumlu düþünüyorum. Biz yazacaðýmýzý yazdýk. Gerisi Arda beye kalmýþtýr.

3.  Alýntý Originally Posted by yarasa Yazýyý Oku
    Bu ihtimaller vardýr.Zaten bende yanýlmak istemiyorum diye yazdým.Biz burada bir kayýt tuttuk. Bu günden itibaren süreç baþlamýþtýr. Arda Bey içinde tabiri caizse bu bir imtihan olacaktýr. Neye önem verdiði ve hedeflerinin ne olduðu takip edeceðiniz þekilde ortaya çýkacaktýr.2. Kez bir þansý vardýr.Ben olumlu düþünüyorum. Biz yazacaðýmýzý yazdýk. Gerisi Arda beye kalmýþtýr.
    Þüphesiz ki SÝZ doðruyu söyleyenlerdensiniz, þimdi top ONLARDA. sonra sýra BÝZE gelecektir elbet.

Alýntý Originally Posted by bigpoint Yazýyý Oku
    Þüphesiz ki SÝZ doðruyu söyleyenlerdensiniz, þimdi top ONLARDA. sonra sýra BÝZE gelecektir elbet.
    Eyvallah...

ARDYZ - ARD Grup BiliÅŸim Teknolojileri A.Åž.

Alýntý Originally Posted by 06onur Yazýyý Oku
    Yorumunuz icin sagolun sn yarasa.
    Favok 1200 bence iyi ihtimalde tutabilir, ciro +- 10% hata payi ile tutabilir duruyor.
    Ancak, emsiz tablonun aciklanmasina gayet tabi tersinden de bakilabilir, yani daha rahat mal cikabilmek icin de emsiz tablo verilmis olabilir.
    Sayet hedefler tutmazsa arda farkini! bir kez daha gosterecek.
    Zira cok degil daha 1 hafta once-3. Ceyrek sonuclari kabaca belliyken- yil sonu hedeflerinde degisIklige gitmediler,
    3. Ceyrek yatirimici sunumunu hemen gonderirlerse olay bir nebze netlesebilir. Revizyona giderlerse yatirimcisina yeniden buyuk haksizlik yapmis olacaklar. Revizyona gitmez ve hedefleri tutturursa ne ala, o zaman arda icin yazdiklarinizin da bir anlami olur.
    Hey yavrum hey, kasim ayinda yazdigim yazi. Adamlar kasim ayinda2024 un bitmesine 2 aydan az bir sure kamisken 1700 favok acikladilar. Resmen dalga geciyorlar. Sorusturma yok, ceza yok. Salla sallayabildigin kadar.

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •