Sayfa 309/398 İlkİlk ... 209259299307308309310311319359 ... SonSon
Arama sonucu : 3182 madde; 2,465 - 2,472 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

Alıntı Originally Posted by Crushing Yazıyı Oku
    80 kuruş günlük çok iyi bence belki çok işlem yapmışsındır o ayrı.
    Spot da tek işlem yaptım 51.10 SAT 50.30 AL
    Asıl işlemi Pay Vadelisinde yaptım, önceki günlerden kalan shortlarımı kapattım! Başka da kötü kapanış beklediğimden sürekli short açtım/kapadım,

Alıntı Originally Posted by nurullahCaliskan Yazıyı Oku
    Selamlar herkese, Türkiye HRC veya demir cevheri verilerini nereden takip ediyorsunuz?
    Şimdiden teşekkür ederim
    Iron ore
    https://tradingeconomics.com/commodity/iron-ore

3.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Spot da tek işlem yaptım 51.10 SAT 50.30 AL
    Asıl işlemi Pay Vadelisinde yaptım, önceki günlerden kalan shortlarımı kapattım! Başka da kötü kapanış beklediğimden sürekli short açtım/kapadım,
    Bu işlemleri sadece ereğlide mi yapıyorsun farklı hisselerde var mı.

Alıntı Originally Posted by Crushing Yazıyı Oku
    Bu işlemleri sadece ereğlide mi yapıyorsun farklı hisselerde var mı.
    Yaklaşık 6 aydır EREGL tahtasındayım

5. Teşekkürler ama bu Türkiye'deki veriler değil gibi sanki
     Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku

6.  Alıntı Originally Posted by Zanga1 Yazıyı Oku
    Google den baktığın zaman bakirtepe demirexport tesislerinin arazi üzerine kurulu tesislerini görebilirsin.
    ERDEMİRİN sahası alacahan köyü Altındağ bölgesi
    Linki izleyin görün.

https://www.facebook.com/share/v/17r...ibextid=oFDknk
    1971 senesinde MTA dan Altındağ, Çal Tepe, Kızılada da K. Bulur 'un çalışması var. Burada % 2.85 Fe, % 67 SiO2, ve % 59.30 Fe, % 5.37 SiO2 yakalıyorlar.
    1988 senesinde MTA A. Yıldırım tarafında manyetik ve gravite Jeofizik yapıldı. Altndağ da 2 sondaj yaptılar ALAL-1 ve ALAL-2. Burada ekonomik cevher bulamadık deyip terk ediyorlar.
    2004 senesinde MTA dan A. Koçak yine demir için çalışmalar yapıyor, bir oktada derinlikte 3.2 ppm Au yakalıyor, sonrası detaya dönüyor iş. SOil numunelerinden de 50 ppb deger yakalayınca yine cevherleşme ekonomik degil diyip terk ediliyor.

Bu çalışmalar harici eski demir işletmeleride var. Benim düşüncem daha önce de yazdım, kuvarsit ve Ankerit'e bağlı yüksek altın içerdiği yönünde (tonda 10 ppm ve üzeri, ama teyide muhtac bilgi bunlar).
    Fakat yine de 1 sene içerisinde nasıl bu kadar yoğun çalışma yapıyorlar o kısmını anlayamadım.

Siz yine bilgilendirmelerinizi eksik etmeyin lütfen.
    Teşekkürler.

7.  Alıntı Originally Posted by remolarano Yazıyı Oku
    1971 senesinde MTA dan Altındağ, Çal Tepe, Kızılada da K. Bulur 'un çalışması var. Burada % 2.85 Fe, % 67 SiO2, ve % 59.30 Fe, % 5.37 SiO2 yakalıyorlar.
    1988 senesinde MTA A. Yıldırım tarafında manyetik ve gravite Jeofizik yapıldı. Altndağ da 2 sondaj yaptılar ALAL-1 ve ALAL-2. Burada ekonomik cevher bulamadık deyip terk ediyorlar.
    2004 senesinde MTA dan A. Koçak yine demir için çalışmalar yapıyor, bir oktada derinlikte 3.2 ppm Au yakalıyor, sonrası detaya dönüyor iş. SOil numunelerinden de 50 ppb deger yakalayınca yine cevherleşme ekonomik degil diyip terk ediliyor.

Bu çalışmalar harici eski demir işletmeleride var. Benim düşüncem daha önce de yazdım, kuvarsit ve Ankerit'e bağlı yüksek altın içerdiği yönünde (tonda 10 ppm ve üzeri, ama teyide muhtac bilgi bunlar).
    Fakat yine de 1 sene içerisinde nasıl bu kadar yoğun çalışma yapıyorlar o kısmını anlayamadım.

Siz yine bilgilendirmelerinizi eksik etmeyin lütfen.
    Teşekkürler.
    A.Koçak sanırım Ermaden Ar-ge müdürü.

POCO F2 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

EREGL günlük, BofA yükselişi engelleyen kurum oldu, sürekli satış giriyor! bu Robot tahtayı VİOP30 da ki alışa paralel hareket ettirmiyor, şu ana kadar AL tuşu yok, bakalım kapanışa doğru kapanacak mı! karşı bacağı da alıyor olabilir!

Sayfa 309/398 İlkİlk ... 209259299307308309310311319359 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •