Sayfa 648/1000 İlkİlk ... 148548598638646647648649650658698748 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 5,177 - 5,184 arası.

Konu: Viop LX

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Herif çuvala soktu bizi sindoma abi, neytcüük

tezgah bu birisi dolar bazlı diğeri tl hikaye ne şimdi blomberg de ara ara analistler konuşuyor Merkezin geçen günkü konuşmalarından piyasa sinyal almış
    tamamda 1 senede 3 kere enflasyon rakamı yukarı revize edilmiş , aylık 2 ay üst üste 2 nin altında veriye bakarım diyen markez, ocakta ne zamlar var of ki of enflasyon yukarı gidecek piyasa bunlara bakmıyor son konuşmada sinyale bakmış direkte söylenen birşey yok .teknik olarakda barlar arz talep olarak bu hikaye ile kısa vade bar çiziyor dolar bazlı düşeni kırmış gözüküyor tl bazlı sınırda birileride helva yapma derdinde ama şekeri yağı eksik onu tamamlayamıyorlar bu yüzden indir bindir hacim yapıp talihliyi bekliyorlar direnç bölgesinde dikkat edilmesi gereken bir bölge
    bak kchol %4 yaptırdılar bilançoya bakan varmı yok konuşulan 3 çeyrek bilançolar düzelebileceği ama kontrollü borsada rezilde olursun vezir de bu yüzden biz bize oynuyoruz onlara karşı.
    bol kazançlar
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

2.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    sabah sabah kıpkırmızı gerilim/korkuyla başladı .. bakalım toparlaybilecek mi ? .. bence toparlar tahminim ytd... gözüm tüpte dün kapanışa yakın vadeliden almıştım biraz ytd. .. kurtarırsa o kurtarır gibi .. ytd kısmet herkese bol şans ..
    sabahki gerilim/korku filmi bitti endeks toparladı .. sırada macera/gizem var .. acabalar poz kapamalar . reverse pozlar vs vs.. sabah yazarken tüp 143.XX ler yanıyordu şuan 146,20 yakıyor .. tüp u-30 da yükselenlerde 4. sırada .. ilk 8 de zaten koç grubu ağırlıkta .. falan filan .. izliyoruz bakalım ..

ben bullish yönlü pozlarla kulağımın üstüne yattım ...vadelide zaman zaman hedge açıp kapatıyorum (Bulut uyarmıştı geçte olsa dikkate alıyorum) . herkese bol şans ... ytd ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

3.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    düşüş bitti deyip dibi işaretlemiştik ya Bozkurt patron.. hatta sen orta vade aralığa kadar dip demiştin.. ben uzun vade 5-10 yıllık dip bakınıyorum demiştm .. short nerden çıktı ? neyse belli olmaz .. kapanışa daha çok var .. bir şekilde günü kurtarırsın inş ...bol şans/kazanç ...ytd kısmet ..
    Ben daytradeciyim dayucuğum, endekis dipten yüzde 10 yükseliş yabsa farzı misal, benim enaz yüzde 20 kazanmam lazım, o açıdan her dalgayı yakalamam lazım, ayrıca ben 6 Kasım da dip işaretledim ama borsa her gün yükselir demedim
    Böyle ahiret sorusu gibi sorular sorma bana yaw
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben daytradeciyim dayucuğum, endekis dipten yüzde 10 yükseliş yabsa farzı misal, benim enaz yüzde 20 kazanmam lazım, o açıdan her dalgayı yakalamam lazım, ayrıca ben 6 Kasım da dip işaretledim ama borsa her gün yükselir demedim
    Böyle ahiret sorusu gibi sorular sorma bana yaw
    anladım pardon bilemedim ..kusura bakma kabir suali gibi sorduğuım için .. hakkını helal et ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

5.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    anladım pardon bilemedim ..kusura bakma kabir suali gibi sorduğuım için .. hakkını helal et ..
    Patron bu pozu karlı kapatmaya fırsat vermeden fışkırttıra fışkırttıra sürerse yandık ki ne yandık, hem dibi bilip hemide yükselişten faydalanamadık mı deriz, ne deriz bilemedim
    Biran önce çuvaldan çıkmam lazım
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku

şortumu giydim bende
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    her dalgayı yakalamam lazım