Sayfa 672/1000 İlkİlk ... 172572622662670671672673674682722772 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 5,369 - 5,376 arası.

Konu: Viop LX

1. Yurt dışında yerleşik kişiler, geçen hafta 163,8 milyon dolarlık hisse senedi sattı.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından "Haftalık Menkul Kıymet İstatistikleri" yayınlandı.

Buna göre, yurt dışında yerleşik kişiler, 8 Kasım haftasında net 163,8 milyon dolarlık hisse senedi ve 3,2 milyon dolarlık Genel Yönetim Dışındaki Sektör (ÖST) varlığı satarken 149,6 milyon dolarlık Devlet İç Borçlanma Senedi (DİBS) aldı.

Yurt dışında yerleşik kişilerin 1 Kasım itibarıyla 30 milyar 480,4 milyon dolar olan hisse senedi stoku, 8 Kasım'da 30 milyar 903,7 milyon dolara çıktı.

Aynı dönemde yurt dışında yerleşik kişilerin DİBS stoku da 16 milyar 184,8 milyon dolardan 16 milyar 396 milyon dolara yükselirken ÖST stokları ise 383,8 milyon dolardan 380,6 milyon dolara geriledi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Sabah ki topicte net aşağılar net obolar bayramını affetmedi
    Net zararlı topic
    Güzel insan her formasyon çalışmaz öyle olsa herkes zengin olurdu..Obo 10.200 üstüne atarsa bozulur diye yazdım..Tutmayan formasyon için zararlı topic demen hoş değil..Tutan formasyonların veya grafiklerin altına da gelip faydalı topic yazmanız lazım..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

3. 5 yıl 8 aydır şirketin döviz pozisyonu verisi değişmemiş.
    Benim için önemli verilerden biri.
    Matriksi aradım nedenini sordum, Finnet bize göndermedi dedi,siz sordunuz mu dedim,şimdi siz uyarınca fark ettik dediler.

YTD

Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Sabah ki topicte net aşağılar net obolar bayramını affetmedi
    Net zararlı topic

Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Güzel insan her formasyon çalışmaz öyle olsa herkes zengin olurdu..Obo 10.200 üstüne atarsa bozulur diye yazdım..Tutmayan formasyon için zararlı topic demen hoş değil..Tutan formasyonların veya grafiklerin altına da gelip faydalı topic yazmanız lazım..
    örnek sizin için..

Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

5. Dün borsa bu seviyedeyken Viop 10800 dü. Makas mahvediyor longcuyu

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Candaş Tolga Işık
    @ctisik
    ·
    1 sa
    Değişmesi tartışılan 2 icracı bakandan birinin gideceği kesinleşti. İkisi birden de değısebilir...

bir tanesi kesinleşmiş öyle diyor nerden biliyor bakalım görücez
    Konudan uzak kalmışım. Değişmesi tartışılan hangi bakanlardı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    " Bir Cüzdanı Doldurmak, Boş Olanına Katlanmaktan Daha Kolaydır "

7. bist 100 de saatlik de flama yapacak mı?,
    yarın belli olur engeç...
    yaparsa 9700 lere %3 daha gidebilir.
    Ytd...

8.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Vicente nin (D83) kuşu kaçtı,bu aralar üzgün....mazur görün.

Sayfa 672/1000 İlkİlk ... 172572622662670671672673674682722772 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •