Sayfa 360/659 İlkİlk ... 260310350358359360361362370410460 ... SonSon
Arama sonucu : 5267 madde; 2,873 - 2,880 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1.  Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku
    der ki:
    bu kağıdın fıtratı..bak daha önce ne olmuş şimdi ne olacak..
    niye?
    fıtratım bu...
    daire içindeki yerlere odaklan..
    şimdi yine o dairenin içinden geçtik..
    yükselişlere bak..
    diğerleri teferruat..
    Eyvallah abi. Duydun mu osman[emoji16]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Ben onu bunu bilmem ,tek şeyi bilirim , o da şudur;Froto endeksin yönünü tayin eder.....

Bir ralli mi başlayacak?En önce DİKİNE DİKİNE FROTO gider.Diğerleri arkadan gelir..

FROTO nun raliisi bittiğinde işte o zaman yan hisselere geçeceksin...

FROTO artık yeni bir ralliye başladı.3-5 ay sürer ve 1800-2000 aralığına kadar sürer bu rallisi .

Yatırım tavsiyesi değildir

3. benim beklediğim....
    eğer sağlıklı çıkacaksa 1163 bölgesinde düzeltme yapmalı..(1163-1175)
    1045-1000 bölgesinde %80 girerim
    %20. 1000-960...ki o da endeks le olur...beklentim endeks aşağı gelecek..
    gelmedi..
    kalan %20 yi 1100 ler de alırım..
    yüklü girerim...hissederseniz tahtada

4. bu da beklemediğim..
    netice de çok değişen bir şey olmaz..
    araya 1-2 ay atar

5.  Alıntı Originally Posted by Fenerborsa Yazıyı Oku
    Jübilemi LORD olarak yapıyorum.Artık ben de borsayı LORD olarak bırakıyorum.Artık trader değil YATIRIMCIYIM.

Aldım FORD ,oldum LORD.
    Coşku artmış :D tahtada coşku var gibi ne dersiniz BU ÇOŞKU SANKİ BİR İŞARET FİŞEĞİ :D :D :D lakin İYİ YÖNDEN BAKMAK GEREK sonuç değişmez eninde sonunda gideceğiz düşe kalka olsa da :D
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

6. Arkadaşlar yakşamlar,
    Froto sayfasını okumuyorum son 3-4 gündür çünkü benim moral sıfır sıfır sıfır.
    Daha önce defalarca yazmıştım, hemen her gün veya 2 günde bir sat al yapıyordum. 910 lar civarı yine sattım, şerfsiz tahtacı bir sürdü yukarı gitti 970 lere.

Kaldım mı elimde 8 trilyor dolar nakitimle. Bi kaç gün bekledim geri gelir diye gelmedi. Sonra baktım böyle olmayacak 970 ler civarı al sata başladım. Ordan da bi topukladı 1.100 - 1.200 lere ve bu son 10-15 gün içinde portföy olarak büyümeme rağmen Froto'larımın %10'unu kaybettim.

Ben de kızdım her gün al sata başladım.

Artık şöyle yapıyorum, (rakam ve sayılar uydurmadır) 1 mn lira nakitimle örneğin 1.000 liradan 1.000 lot alıp fiyat 1.015 olunca 15.000 lira kazanmış oluyorum (15 lot parası) 985 lotu satıyorum ve portföyümde 15 lot Froto ve yine 1 mn lira nakitim olmuş oluyor.

Bu işlemi gün içinde 7-8 kere yapmaya çalışıyorum. Tekrar eski lot sayıma ulaşmak amacındayım, al sat, sat al çok riskli işler. Daha önce yaptığım sat al işlemlerinden kazandığım paralarla başka hisseleri biriktiriyorum, onları bozup Fort almak istemiyorum, kıssadan hisse Fortunuz varsa ve sat al yapacaksanız aç gözlülük edip tüm lotlarınızla bu işlemi yapmayın.

7.  Alıntı Originally Posted by Fenerborsa Yazıyı Oku
    Ben onu bunu bilmem ,tek şeyi bilirim , o da şudur;Froto endeksin yönünü tayin eder.....

Bir ralli mi başlayacak?En önce DİKİNE DİKİNE FROTO gider.Diğerleri arkadan gelir..

FROTO nun raliisi bittiğinde işte o zaman yan hisselere geçeceksin...

FROTO artık yeni bir ralliye başladı.3-5 ay sürer ve 1800-2000 aralığına kadar sürer bu rallisi .

Yatırım tavsiyesi değildir
    endekse bağlı tabi endeskte rekor bizde de yeni rekor neden olmasın lakin ver çoşkuyu olayalrına temkinliyim :D İÇİMDEN UFAK BİR DÜZELTME YAKIN MI DİYESİM GELİYOR takipteyim yakından hele şu 9600 üsütne atsın bir..... belki atmadan bir düzeltme daha yapar güç toplamak adına bilemiyorum tabi tahmin ytd
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku

benim beklediğim....
    eğer sağlıklı çıkacaksa 1163 bölgesinde düzeltme yapmalı..(1163-1175)
    1045-1000 bölgesinde %80 girerim
    %20. 1000-960...ki o da endeks le olur...beklentim endeks aşağı gelecek..
    gelmedi..
    kalan %20 yi 1100 ler de alırım..
    yüklü girerim...hissederseniz tahtada
    bunu tuttum dostum bÖylesi daha sağlıklı bence :D

Sayfa 360/659 İlkİlk ... 260310350358359360361362370410460 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •