Sayfa 863/882 İlkİlk ... 363763813853861862863864865873 ... SonSon
Arama sonucu : 7053 madde; 6,897 - 6,904 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. ne olursa olsun sosyal medyada en kaliteli mecralar buralarıdır...diğer mecralarda bu kadar güzel bilgi paylaşılamıyor...yatırımcıların çoğu trader olmuş o yüzden de en kısa sürede zengin olma hayali ile finansal okur yazarlığı göz ardı ediyorlar...çok da uzun yazı okumayı sevmiyorlar...en kısa sürede en isabetli tüyoyu edinmeye çalışıyorlar...ne yazık ki yeni yatırımcıların büyük çoğunluğu kolayı seçiyor..o yüzden de bir çoğu artık buraları bilmiyor...şahsen ben de 2010 yılından beridir bu tür forumlardayım...moderatör arkadaşların kalitesiz ve seviyesiz paylaşım yapanları ayıklaması ile burası daha da kaliteli olacaktır...

twiteer hesabımı ise bazı arkadaşların çok ısrar etmesi ile yanlış hatırlamıyorsam 2021 yılında açtım..öyle çok da büyük takipçi kitlem yok...ama kitlemin çok kaliteli yatırımcılardan oluştuğunu düşünüyorum..çok şükür ben de onlar da çok kazandık...yalnız bu yıl benim için de onlar için de iyi bir yıl olmadı...doğruya doğru...20 yılda bir olacak bir borsa çöküşünü tahmin edemedim...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Yahu hadi senin kitlen var, başka sosyal platformlardan tanıdıkların; bunlarla zaman zaman yapmış olduğun istişareler felan var...Haliyle, olmadık sebeplerle de olsa zarar edildiğinde aralarından bazılarının çıkıp (tasvip etmiyorum ama) sana hakaret etmesi gayet anlaşılabilir bir durum, kaldı ki sen de akıllı adamsın bütün bunları göze almış olmalısın...Ama ben ?!..Buradaki (sen de dahil) hiç kimseyi tanımam etmem ve aylardır gayet temkinli mesajlar yazıyorum dikkat edin gibisine...Bunu bile "aşağıdan mal almak için yapılan" bir oyun zannederek demediklerini bırakmadılar...Hakaretin bini bir para !...

Sayın Kazançkapısı'nın Sırbistan ile ilgili paylaşımıyla tekrar pozisyon açmaya başladım burada...Yazdıklarının aklımdaki jeopolitik gerçeklerle örtüştüğüne inandığım için portföyümün totali içerisinde oldukça defansif olsa da hissem oldu bu süreçte...Hatta 25 TL civarından da ara ara 3-5 bin lot ilaveler yapıyorken pat diye oradaki % 15'lik alım satım haberi geldi ve işte o zaman nedir ne değildir neler oluyor gibisine durdum ve ilk fırsatta da o aldıklarımı geri verdim...Bunu yazdım diye süzme dedi yahu...Ayıptır ayıp...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

3. ben her zaman hakarete karşıyım..ben kazandırınca dua edin ,kayıp edince de bedua etmeyin yeterdir demişimdir..bu güne kadar hiç kimseden gram menfat almadım...hatta hediye gönderem diyenlerden bile yollamayın demişimdir..durum böyle iken kimsenin bana hakaret etme hakkı yok...adamlar dünya kadar parayı yatırım danışmanına veriyor buna rağmen zarar edebiliyorlar...

fikirlerimiz her zaman örtüşmez...bunun için başkasını suçlamayı ve hakaret etmeyi kabul edemem...sonuçta herkesin kararı kendinedir...kar ve zarar da kendilerine aittir...

borsada hisselerin çoğu ciddi düşüşler yapınca herkesin morali bozuldu...biraz da bu moral bozukluğundan dolayı millet birbirine girdi...bu günler de geçecek...konjöktür olumlu yönde dönüyor diye düşünüyorum...

KKM bitiyor...enflasyon muhasebesi bitiyor..faizler inmeye başlayacak...bunlar borsanın yükselmesi için iyi işaretlerdir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. Bir taraftan genel kurullarda yatırımcılarına "Enis bizim Avrupa işlerini organize ediyor" deyip onore eden diğer taraftan Avrupa Birliğinin en önemli ülkelerinden biri olan İspanya'daki görevinden el çektiren, koskoca şirketin finansal verileri ile ilgili abidik gubidik işler çeviren/çevrilmesine kayıtsız kalan Memet bey bu gidişat ile ilgili olarak ne düşünüyor merak ediyorum...Şayet masum ise oğlu babasının itibarını bitirmeye ahd etmiş demektir...İsmini hatırlayamadım ancak geride bir arkadaş çok önceden yazmıştı bunu...Emin değilim ama sanırım sayın BERKOSANN idi...Ve sanki haklı çıktı ?!
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

5. Maalesef bu piyasalarda bunlar var..küçük şirketlere yatırım yaparken 10 kere düşünmek gerek..
    Bu malum baskı bizlerden duydukları rahatsızlık olduğu net şekilde ortaya kondu son gelen DENETİMSİZ bilanço ile..
    Ne olacak yanlarına kar kalacak kime neyi ispat edeceksin..!

6. Bu grafik yatırım yapılabilir bir şirket imajından çok bataklığın boyutunu daha net ortaya çıkartıyor.Kötü patron geçmişi şirketlerden uzak durulması gerektiğine güzel bir örnek.Can çıkmayınca huy çıkmaz sözünün özeti. Böyle bir şirketi uzun süre gündemde tutanlar da bu vebale ortak oldular.

7. Oncelikle soyleyeyim. Bu hissede yatirimim yok olmadi da. Cok aktif bir baslik olmasindan dolayi takip ettigim ve ara sira kendimce yorum biraktigim bir hisse sadece.

Burada aylarca guzellemeler yapip, hatta bu guzellemeleri yaparkende haber hatta rakamlarda bile manipulasyon yapmaktan imtina etmeyen yazarlarin simdide gunah cikartmasi hatta ky yi korumaya donuk mesajlari cok trajikomik gercekten.

İtiraf edin iste. Bizim derdimiz ky zarar gormesin para kazansin bizede dua etsinler degil de buraya adam cekelim amiyane tabirle yolunacak kazlar gelsinde hissemiz yukselsin degil mi? Boylelikle yuksekten hissemizi satalim baska sayfalara yelken acalim oraya adam cekelim.

Yoksa bu guzellemelerden 2 bilemedin 3 gun sonra insan neden hissesini satar degil mi?

Umarim zararda olan herkes biran once zararindan kurtulur.

8.  Alıntı Originally Posted by Gg1101 Yazıyı Oku
    Oncelikle soyleyeyim. Bu hissede yatirimim yok olmadi da. Cok aktif bir baslik olmasindan dolayi takip ettigim ve ara sira kendimce yorum biraktigim bir hisse sadece.

Burada aylarca guzellemeler yapip, hatta bu guzellemeleri yaparkende haber hatta rakamlarda bile manipulasyon yapmaktan imtina etmeyen yazarlarin simdide gunah cikartmasi hatta ky yi korumaya donuk mesajlari cok trajikomik gercekten.

İtiraf edin iste. Bizim derdimiz ky zarar gormesin para kazansin bizede dua etsinler degil de buraya adam cekelim amiyane tabirle yolunacak kazlar gelsinde hissemiz yukselsin degil mi? Boylelikle yuksekten hissemizi satalim baska sayfalara yelken acalim oraya adam cekelim.

Yoksa bu guzellemelerden 2 bilemedin 3 gun sonra insan neden hissesini satar degil mi?

Umarim zararda olan herkes biran once zararindan kurtulur.
    Birincisi ben hisselerim duruyor..ikincisi ilk defa bilançolar ile oynandığını gördüm.. üçüncüsü ilk defa suzanin bir şeyler karıştırdığını duydum..bunları görmeseydim eskisi gibi inancım devam ederdi..hayal kırıklığına uğradım..ama buna rağmen hisselerimi satarak onların ekmeğine yağ sürmem..onları tanıdıktan sonra artık ben de ona göre bir strateji geliştirecem..

Yönetime ve berkoya inanmasaydim bu hisseyi 50 lerden satardım...
    Bak berkoyu satmadan da başka hisse alabiliyorum..ilerde borsaya koyduğum bu sermayenin 4_5 katını da koymaya gücüm var..

Borsada hep öğreniyoruz..ne yazık ki tecrübe dediğin şey ,yediğin kazıkların toplamı imiş..ben yeterince kazık yediğimi düşünüyordum artık kimse bana kazık atamaz diye düşünüyordum ama yanılmışım..

Sayfa 863/882 İlkİlk ... 363763813853861862863864865873 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •