ne olursa olsun sosyal medyada en kaliteli mecralar buralarıdır...diğer mecralarda bu kadar güzel bilgi paylaşılamıyor...yatırımcıların çoğu trader olmuş o yüzden de en kısa sürede zengin olma hayali ile finansal okur yazarlığı göz ardı ediyorlar...çok da uzun yazı okumayı sevmiyorlar...en kısa sürede en isabetli tüyoyu edinmeye çalışıyorlar...ne yazık ki yeni yatırımcıların büyük çoğunluğu kolayı seçiyor..o yüzden de bir çoğu artık buraları bilmiyor...şahsen ben de 2010 yılından beridir bu tür forumlardayım...moderatör arkadaşların kalitesiz ve seviyesiz paylaşım yapanları ayıklaması ile burası daha da kaliteli olacaktır...
twiteer hesabımı ise bazı arkadaşların çok ısrar etmesi ile yanlış hatırlamıyorsam 2021 yılında açtım..öyle çok da büyük takipçi kitlem yok...ama kitlemin çok kaliteli yatırımcılardan oluştuğunu düşünüyorum..çok şükür ben de onlar da çok kazandık...yalnız bu yıl benim için de onlar için de iyi bir yıl olmadı...doğruya doğru...20 yılda bir olacak bir borsa çöküşünü tahmin edemedim...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri