Sayfa 715/1000 İlkİlk ... 215615665705713714715716717725765815 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 5,713 - 5,720 arası.

Konu: Viop LX

1.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    şahsi fikrim, bist 9000 e kadar lay lay lom...bana bişey olmadıki ...9000 altında ise yeni taban arayışı için pis satmalılar..
    yaşanan yükselişin tepki olmaktan çıkması için teknikçiler daha iyi bilir ama 10300 üzerinde kapanışlar yapılmalı.
    O olmadıkça bu yükseliş tepki olarak kalır.
    Sektörel ve hisse bazlı olumlu durumlar olabilir, o hisseler endeksten ayrışabilir ancak enaz 3 çeyrek daha bilançoları iyi gelmeyecek çoğu şirketin.
    Tabi bir de "bu şirketin bu fiyata arsasını alamazsın, böyle bir tesis kuramazsıncılar" ortaya çıkarlar işlerin kötü gittiği dönemlerde. Kar üretemeyen, kar marjları gerileyen bir şirketi kim o maliyetlerle kurar ki. Olaya bir de buradan bakmak lazım.
    Paranın zaman değerinin yüksek olduğu şu ortamda konuya hep zaman değeriyle bakmak lazım.
    Bist uzun vade al unut borsası değildir, konjunktüre göre dönemsel işlemler yapılacak bir borsadır (tabi biste borsa demek şu ortamda ne kadar doğru onu da bilemiyorum)
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Nohut abimize çok çok tebrikler , 1.65 lerden Vkgyo dedi 2,09 oldu , 1 ayda %25 prim müthiş müthiş...

3.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    kayıtdışı konusunu bitirmenin yolu nereden buldun diye sormaktan geçer. 50-100 milyonluk daire alanlara, 10-15 milyonluk araç alanlara sorduğun zaman banknot basmışsın başmamışsın anlamı olmaz.
    kayıtdışılığı bitirmek istemiyorlarki...

Ülke onun üstüne dönüyor işlerine geliyor...

Dün şişlinin ortasında katlı otoparka bıraktım böyle elektronik giriş çıkışlı...

en az 200-300 araçlık bir otopark girişinde kocaman kredi kartı geçmez sadece nakit yazıyor...

kardeşim sen bunu nasıl asıyorsun....

yani ben para kaçırıyorum diye tabela yapmış adam devlet bir şey demiyor...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    kayıtdışı konusunu bitirmenin yolu nereden buldun diye sormaktan geçer. 50-100 milyonluk daire alanlara, 10-15 milyonluk araç alanlara sorduğun zaman banknot basmışsın başmamışsın anlamı olmaz.
    Ekonomist abisi ojadarcık izin veriyor demek ki

5. 10.300 ler demek, bana göre çift tepe demektir..tepki değil..neden ..çünkü kısa göstergeler tepki kısmını bitirdi..hatta abartılı şekilde bitirdi..yani bist100, 10.300 e gelseydi anca bu kadar şişerdi göstergeler

6. Günaydın cemaat bol kazançlar...
    BIST çok kişiyi analizi gommustur... SP 500 ise gömmekle kalmamış üstüne atılan toprağın üzerinde buldozer de geçirmiştir. Bu BIST buradan çakmaz..

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. valla iddialı değilim ama trendi yakalarım hep..2003 lerden beri borsadayım..teknik severim..dediğim gibi 9.000 e kadar lay lay lom bana bişey olmadıki..altı ise agrasif yeni taban..düz konuşurum..bazen biraz erken davranırım, şoka girerler..

8.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Tabi bir de "bu şirketin bu fiyata arsasını alamazsın, böyle bir tesis kuramazsıncılar" ortaya çıkarlar işlerin kötü gittiği dönemlerde. Kar üretemeyen, kar marjları gerileyen bir şirketi kim o maliyetlerle kurar ki. Olaya bir de buradan bakmak lazım.
    Bu paraya bu tesisi kuramazsın kısmında evet iş karsız ise kim niye tesise para harcasın denebilir.

Fakat arsasını alamazsın diyenler dikkate almak daha doğru olmaz mı?

Arsa baya likit bir olay ve bizim ülkede çoklarına göre belki de en iyi yatırım aracı.

Sayfa 715/1000 İlkİlk ... 215615665705713714715716717725765815 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •