Sayfa 746/1000 İlkİlk ... 246646696736744745746747748756796846 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 5,961 - 5,968 arası.

Konu: Viop LX

UKRAYNA ,ABD desteği ile Rus topraklarına 6 füze göndermiş.

Salı günü yerel saatle sabah 3:25'te (ET 19:25'te) Ukrayna, Bryansk'taki bir tesise altı balistik füze fırlattı,
    Rusya Savunma Bakanlığı ,Saldırıda Amerikan yapımı ATACMS füzelerinin kullanıldığını söyledi.

Rus hava savunmaları, füzelerden beşini düşürdüklerini ve bir tanesinin hasar gördüğünü söyledi.
    Hasarlı füzenin parçaları bir askeri tesisin arazisine düştü ve o zamandan beri söndürülen bir yangına neden oldu.
    Can kaybı veya hasar olmadı.

https://edition.cnn.com/2024/11/19/e...ntl/index.html

ABD vadeliler ve DAX vadeli bugün neden pozitif?
    Herhangi bir can kaybı ve hasar olmadığı için Rusların bu özel saldırıya karşılık verme ihtiyacı hissetmeyecekleri sebebiyle..

Küresel elitler,
    Donald Trump göreve gelmeden önce ABD ile Rusya arasında doğrudan bir savaşı tetikleyebilirse,
    Beyaz Saray'a yerleştikten sonra bunu durdurması neredeyse imkansız hale gelebilir.(miş)
    https://edition.cnn.com/world/live-n...-24/index.html

2. Talking Bofa+işyat.

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    BOFA+İŞYAT. yine short açmışlar.Toplamda 21.000 short daha açmışlar...
    YIKILASIN BOFA+İŞYAT. BİRLİKTELİĞİ, YIKILDA GÖREYİM.
    SİZE PİYASA YAPICI DİYENİN YÜZÜNE TÜKÜREYİM.

3. Talking

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Abi gelmesen iyiydi. Cuvalın ici tıklım tıkış. Kimin eli kimin şeyinde belli değil.
    Sesli güşdüm.
    Cuvalın içinde ben de varım. Ayağımda nasır var habire ayağıma basıyorlar. Ben çıkıyorum atkadaş.

4. Rusya, nükleer savaşa özel taşınabilir sığınaklar üretiyor
    Rusya, 48 saatlik koruma sağlayan, taşınabilir sığınaklarının üretimine başladı. Sığınaklar, 54 kişilik kapasitesiyle nükleer patlama ve radyasyona karşı güvenlik sunuyor.
    Ukrayna'ın Rusya'yı ABD füzesiyle vurması dünyayı ayağa kaldırdı. Rusya'da peş peşe açıklama gelirken, Putin nükleer silahla karşılık verilmesine yeşil ışık yaktı. Rusya Acil Durum Bakanlığı Araştırma Enstitüsü, halkı nükleer patlamadan kaynaklanan şok dalgaları ve radyoaktif kirlenme de dahil olmak üzere farklı tehditlerden korumak için mobil barınakların seri üretimine başladığını duyurdu.

5. Et fiyatları yukarı gidiyor son bir iki haftadır ..

Yumurta da yukarı gidiya.

Üretimle ilgili hamle olmayınca fayız mayız kurtarmıyor.

Yumurtayı bilmem ama kırmızı ette üretim tüketimi karşılamıyor
    Sonra
    enfilasyon.

6. faiz 2025 in ortalarına kadar artmayacaktır..bunun borsaya yansımalarını izleyecez..8600 de Aralık ayında faizler inecek diye tutunduyduk haaa..hadi bakalım yalancı çoban..

7.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    Et fiyatları yukarı gidiyor son bir iki haftadır ..

Yumurta da yukarı gidiya.

Üretimle ilgili hamle olmayınca fayız mayız kurtarmıyor.

Yumurtayı bilmem ama kırmızı ette üretim tüketimi karşılamıyor
    Sonra
    enfilasyon.
    tabiki enflasyon tek başına para politikasıyla düşecek kadar basit bir konu değil. Arkasında çok iyi bir planlama ve baştan aşağı tedarik zincirlerinin iyi yönetilmesi var.
    örneğin istanbulda satılan marulu antalyada üretip istanbula geitirisen %80 i daha pazara gelmeden çöp olur. Sonra marul ne kadar pahalı deriz.
    Bence biz özellikle gıda enflasyonunu düşüremeyiz. o beğenmediğimiz 3 harfli market zincirleri ve onların iyi yönettiği tedarik ağları olmasa mevcut gıda enflasyonu daha bile yukarıda olurdu.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

8. Putin: Ukrayna'da ateşkes anlaşması için Trump ile müzakerelere açığım - RTRS/Bloomberg HT

Sayfa 746/1000 İlkİlk ... 246646696736744745746747748756796846 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •