Sayfa 397/659 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447497 ... SonSon
Arama sonucu : 5269 madde; 3,169 - 3,176 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1. Ulan hisee bir ayda 800 lerden 1117 ye bu kotu ortamda cikarken kitir kitir, 1000 tl e geri dustu diye meeeeee…
    Gidin faiz alin mk.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Human i getirin bana

3. hisse bu ortamda 1 ay bile olmadan yüzde 30 giderken burda olmayanlar şimdi ahkam kesiyor :D ÇIKARKEN OLMAYANLAR ŞİMDİ YARGI DAĞITIYOR :D
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by logologo Yazıyı Oku
    hisse bu ortamda 1 ay bile olmadan yüzde 30 giderken burda olmayanlar şimdi ahkam kesiyor :D ÇIKARKEN OLMAYANLAR ŞİMDİ YARGI DAĞITIYOR :D
    Bende o nu diyorum kral. Zorla sövdürecekler

5.  Alıntı Originally Posted by hectoral Yazıyı Oku
    Bende o nu diyorum kral. Zorla sövdürecekler

mathiasın mesajı gördükten sonra yazdım senin mesajla benzer olmuş inan yazdığını mesajı sonradan okudum :D
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

6. bence birbirne takılanlar aslında baya birbirnin varlığından memnun içten içe sevgi besliyorlar birbirlerine diye umuyorum :D EN AZINDAN ben mathisa karşı öylEyim hahaha :D gelse de bir kapışsak diye baya mesaj yazdım ama olmadı :D :D :D ( hava gergin ortam biraz yumuşasın mesajı :D)

7. Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 397/659 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447497 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •