Sayfa 129/630 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229629 ... SonSon
Arama sonucu : 5040 madde; 1,025 - 1,032 arası.

Konu: EMKEL - Emek Elektirk

1. Bu hissede daha önceki yazılarımda düşüncemi yazdım..Stok devir hızı ve satışların maliyetinden kaynaklanan zararın 6 ve 9 aylıklarda düzeleceğini düşünüyorum..Bu nedenle daha önce yazdığım gibi altı aylık bilanço beklenti döneminde sınırlı çıkışın olacağını ama 9 aylıklarda asıl beklentinin alınacağını düşünüyorum ve bunu yazmıştım..Bu süreçte hisse fiyatının 1400 üstünde kalarak dalgalanması normal görülmelidir.1400 altına sarkması tekrar sıkıntı yaratır..(YTD)

2. sayın yatırımcı-x yazılarını beğenerek okuyorum, 1.4x bence de pek sıkıntı değil ancak 1,3x leri görmeyeceğini düşünüyorum. şayet 1,3x gözükürse topladığı malların 2 katından fazlasını elinden kaptırır diye düşünüyorum. yinede tahta sahibi kendisi bize pusuya yatıp beklemek kalıyor
    "O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997

3. Kişisel görüşlerim dışında alıntı alınan yazılarım benim görüşlerimi yansıtmaz. Forumdaki Hiç bir yazım yatırım önerisi değildir.

4. sipahi bey hareket yaklaşıyor gibi grafik 15dk iyi duruyor
    Kişisel görüşlerim dışında alıntı alınan yazılarım benim görüşlerimi yansıtmaz. Forumdaki Hiç bir yazım yatırım önerisi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Fast Yazıyı Oku
    sipahi bey hareket yaklaşıyor gibi grafik 15dk iyi duruyor
    bu iyiydi , anında 3 kademe kaldırdılar.. hacimsiz

6.  Alıntı Originally Posted by paracı Yazıyı Oku
    bu iyiydi , anında 3 kademe kaldırdılar.. hacimsiz
    https://www.youtube.com/watch?v=2Ecoe4zPfTE
    Kişisel görüşlerim dışında alıntı alınan yazılarım benim görüşlerimi yansıtmaz. Forumdaki Hiç bir yazım yatırım önerisi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by Fast Yazıyı Oku
    sipahi bey hareket yaklaşıyor gibi grafik 15dk iyi duruyor
    Fast bey bence dünyanın malını toplamışlar "diğer" adı altında değişik hesaplardan aylık grafik bunu gösteriyor anlık son 2 spek hareketlere bakmazsanız.sayın yatırımcı x temel fikride hoşuma gitti ben işin tekniğine bakmıştım sadece.Ov de kazandıracağını düşünüyorum ilk 1,60 lar sonra 2,05 ler sonrası füze tabi olum senaryo bu 4,5 kadar yolu var.

Aşağıdan sanırım mal toplamak istediler ama günlükçülerin çoğunluğu sattı kendi kendilerine al ver yaptılar baktılar iş yok bas gaza oldu

YTD ben acemiyim.ciddiye almayın lütfen.
    YTD acemiyim ciddiye almayın zarar edebilirsiniz.

8. müzikte iyimiş açtım dinliyorum
    YTD acemiyim ciddiye almayın zarar edebilirsiniz.

Sayfa 129/630 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229629 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •