Sayfa 555/583 İlkİlk ... 55455505545553554555556557565 ... SonSon
Arama sonucu : 4662 madde; 4,433 - 4,440 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Teknikçimiz sayın esozcan bugun grafik atmadığına göre satmış olabilir. Asparagas ortak fiber haberi ile insanların satmalarına sebep oldular maalesef.
    evet sn bigdata, şu an malsız ve çulsuzum.. dün 44.50 den mal alırken, kapanışta pala 44 36 da bana kıs kıs güldü.. bu gün kapanışta ben kıs kıs güldüm, ödeştik... bu formda TTKOM taşıyan tüm yatırımcılar uzun vade çalışıyorlar.. ben ise kısa çalışıyorum... bu düzeltmede yanıltıcı kararlar alınmasına neden olmama adına genel bir yorum sonrası ara verdim.. ayrıca bu süreçte dip taramaların tekrar değiştirme ve yenilenmesi üzerinde çalışıyorum.. sayfanın başında belirttiğim gibi, bu haftanın güzel olabileceği olasılığı, Cumartesi günkü haftalık taramalarda kendini belli etmişti...
    kazancınız bol ve daim olsun..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

2.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    evet sn bigdata, şu an malsız ve çulsuzum.. dün 44.50 den mal alırken, kapanışta pala 44 36 da bana kıs kıs güldü.. bu gün kapanışta ben kıs kıs güldüm, ödeştik... bu formda TTKOM taşıyan tüm yatırımcılar uzun vade çalışıyorlar.. ben ise kısa çalışıyorum... bu düzeltmede yanıltıcı kararlar alınmasına neden olmama adına genel bir yorum sonrası ara verdim.. ayrıca bu süreçte dip taramaların tekrar değiştirme ve yenilenmesi üzerinde çalışıyorum.. sayfanın başında belirttiğim gibi, bu haftanın güzel olabileceği olasılığı, Cumartesi günkü haftalık taramalarda kendini belli etmişti...
    kazancınız bol ve daim olsun..
    Sn esozcan hayırlısı olsun hepimiz için. Gerçekten testere piyasasında mal taşımak ve uzun vadeli yatırımcı olmak zor ancak piyasa dönüp yürüdü mü uzun vadeli yatırımcılar güzel kazançlar elde ederken kısa vadeli, al-satçı ve teknikçi arkadaşların çoğu dökülür ve gidip bir daha yukardan hisseyi almaya elleri gitmez. Bu psikolojiyi geçmişte ben çok yaşadım ancak orta ve uzun vadeli yatırımda doğru hisse de her zaman daha iyi getiriler elde ettim.

Sn bigdata, sözlerinize katılıyorum... ancak, dün 46.72 gören TTKOM u 46.58 - 62 aralığından satıp bu gün 46.12 - 18 aralığından geri almanın ne sakıncası olabilir ki... eğer O AN'ı yakalayabiliyorsanız bu oldukça keyifli ve karlı bir işlem oluyor.. bu gerçekleştirebilmek için 29 yıllık borsa hayatının yaklaşık 20 yılını bu işlemleri gerçekleştirebilme adına harcadım... şimdi ektiklerimi biçiyorum.. üstelik çalışmalarım taramalar konusunda halen devam ediyor.. sanırım borsa hayatım bu şekilde devam edip gidecek..
    ilginize teşekkür ederim.. ayrıca katkı sağlayabileceğim bir konu olursa size kapım, Mevlana kapısı, her zaman, hep açık..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

4. Tcell düşüşü bize de negatif yansıdı maalesef, 47 devirirdi yoksa.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    Sn bigdata, sözlerinize katılıyorum... ancak, dün 46.72 gören TTKOM u 46.58 - 62 aralığından satıp bu gün 46.12 - 18 aralığından geri almanın ne sakıncası olabilir ki... eğer O AN'ı yakalayabiliyorsanız bu oldukça keyifli ve karlı bir işlem oluyor.. bu gerçekleştirebilmek için 29 yıllık borsa hayatının yaklaşık 20 yılını bu işlemleri gerçekleştirebilme adına harcadım... şimdi ektiklerimi biçiyorum.. üstelik çalışmalarım taramalar konusunda halen devam ediyor.. sanırım borsa hayatım bu şekilde devam edip gidecek..
    ilginize teşekkür ederim.. ayrıca katkı sağlayabileceğim bir konu olursa size kapım, Mevlana kapısı, her zaman, hep açık..
    Bu piyasada para kazanan her daim haklıdır. Kısa vade trade de kazanana şapka çıkarırım. Eleştirmek amacıyla yazmadım, herkesin bir yolu metodu var ve kısa vade ya da day trade bana göre şeyler değil demek istedim sadece. Bol kazançlar..

6. Ortak fiber diye Reuters konuşan kamu yetkilisi ortaya çıktı.

Ulaştırma Bakanı bugün Cnn'e konuşmuş ortak fiber altyapı şirketi kurulması gündemdeymiş.

24.dk itibariyle kısaca anlatıyor.

https://www.youtube.com/live/82a-XOs...3jme8L9vO71Jo8

7. Ulaştırma Bakanı Abdülkadir Uraloğlu:

"2026 yılında Türk Telekom'un imtiyaz hakkının yenilenmesi söz konusu. Hazineye daha çok katkıdan ziyade yatırımı önceleyeceğiz. Hazineye şu kadar milyar dolar değil de şu kadar altyapı yatırımı diyeceğiz."
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

Ulaştırma bakanı, '' bu sene çıkmadan ihale takvimi açıklanır, 2025 ilk çeyrekte ihale olur, 2026 başinda ise 5G nin ile sinyalini alınır '' demekte... bu sürecin işleyişi ve sonuçları ne olur, sorusunun cevabini temelci arkadaşlar, sanırım daha detaylı yorumlarlar
    umarım gelişmeler de olumlu olur.. iyi çalışmalar..

Sayfa 555/583 İlkİlk ... 55455505545553554555556557565 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •