Geçen perşembe 17 şirkete onay geldi,,merit aralarında yok,,4.5 ay oldu,bu hafta gözler spk da.
0.60 pd/dd den mi böldürecekler bakalım.
Geçen perşembe 17 şirkete onay geldi,,merit aralarında yok,,4.5 ay oldu,bu hafta gözler spk da.
0.60 pd/dd den mi böldürecekler bakalım.
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
Temmuz başvurularından sadece 4 şirket kalmış,,gözler perşembeye çevrildi.
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
Sizce reddedilme ihtimali var mı? Sanki rededilecekmiş gibi bir his var içimde (YTD) . Ve sanki bunu fiyatlıyormuş gibi olabilir mi (YTD) ? Zira onaylanacak olsa fiyat bu kadar düşürülür mü (YTD) ? Bu kadar yatırımcı mağdur edilir mi? Bunların yaptıkları şref yoksunluğu. Bedelsiz açıklıyorsun şu rezilliğe bak.Patronları harbi kansız, amelsiz ve ahlksızmış
Özkaynak kalemleri bunlar,,,,bunlardan hangisini reddedecek.
Ha yanlış başvuru yapmışsa reddedilebilir.
Patronun kansız olduğu doğru.0.55 pd/dd den bölünmek isteyen şirket ilk defa gördüm.
Ama genelde bedelsiz beklentili şirketlerde artık bir talep eksikliği göze çarpıyor.
Ya da bölündükten sonra bir süre gidiyor.
DFG tarafından yorumlanan Merit Turizm ( MERIT ) Bilanço Analizi 2024-9 ( 3. Çeyrek ) :
https://www.youtube.com/watch?v=71OzV__VKj8
İyi seyirler.
Her şirket istediği değerlemeyi yapabilir mi?
1000 ederi varsa ben bunu 100000 gösterebilirmiyim,,spk dan denetim yok mu?
Yer İmleri