Sayfa 691/705 İlkİlk ... 191591641681689690691692693701 ... SonSon
Arama sonucu : 5634 madde; 5,521 - 5,528 arası.

Konu: HEKTS - Hektaş Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by Bay_Ballı Yazıyı Oku
    Eyyy Hekts Sen bir Liman Olsan Bende Bir Gemi Döner Birdaha Gelirsem Fatih Ürek Öpsün Beni..

Bir deyiş mi şarkı mı vardı eski tayfa içinde bir çok hektaşi mırıldandığına yemin edebilirim ama ıspat edemem. Osman Abim.

Eski günlere dönmek için çook sular akması gerek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Çok sular aktığında da hisse zaten uçmuş gitmiş oluyor.

Şu anda son çeyreğin 2. ayı da bitti sayılır, kaldı Aralık ayı. Kar gelip gelmeyeceği aşağı yukarı bellidir. 1 milyon lira bile kar gelse bu çeyrekte kefeni yırttı sayılıp coşturabilirler hisseyi.

Ne zamanki Bloomberg ya da cnbc veya apara kanallarına Hektaş üst düzey biri söyleşiye çıkar o vakit anlayalım ki topukları yağlaması yakındır.

2.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Hektaş çok ekmek yediye gübreden onlarda gelsin. Sanki ortada büyük bir pasta varmış gibi. Şu sayfada defalarca fikrimi yazdım. Tarım alanında dünyada bence en büyük ihtiyaç güvenli-sertifikalı tarımsal üretimde. Bu şirket senelerdir milletten topladığı paraları bu alana yatırabilseydi şimdi zarar değil kar ediyor olurdu. Kendi ürettiği gübre ilaç vs ürünleri de kendi kullanmış olur entegre bir üretim yaparak düşük maliyet yüksek kar oranlı üretim yapmış olurdu. Hatta bununla ilgili projeler hazırlasa devlet bila bedel üretim için araziler ve teşvikler bile verirdi. Şu anda ürettiği ürünlerin girdi hammaddeleri dışarıdan temin olduğu için, ürünlerde hem kar payı düşük hem de vadeli tahsilattan dolayı kazanılan paranın değeri yok. Koca şirket bu öngörüleri niye yapamıyor, toplanan paraları verimsiz ya da tohum gibi çok uzun vadede dönüşü olabilecek alanlara harcıyor anlamal zor. Şirketi kendi yağıyla kavrulacak hale getir, sonrada belli miktar bütçeni argeye ayır. Şu anda hala taşıma suyla değirmem döndürülmeye çalışılıyor. Son bedellide kasaya büyük para girdi ama anlaşılan bu kadar para ancak kısa vadeli borçları ödemeye gitti. Önceki faaliyet raporlarında 2025 te artık yatırımlardan para kazanmaya başlıyacaz falan diyorlardı. Bunun işaretleri görünürse bir ümit olur. Yoksa vadesi gelen borçlar yeni borçlarla kapatılmaya devam eder. Bu arada cuma günkü tavanı niye çekti. Eski günlerin hatırına olsa gerek.

3. hektaşi tavana gidiyor
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Yine Yeni Yeniden bir operasyon mu?

CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Sadece hissiyat; Kesinlikle etkileme veya yatırım tavsiyesi değildir.

5. Go go go ;))

6.  Alıntı Originally Posted by aks16 Yazıyı Oku
    Yine Yeni Yeniden bir operasyon mu?

CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ne operasyonu ya zaten ölmüş bırakında az çıksın ayıp ya

7. burdan 10 liraya gitse, kimse hekts neden 10 tl oldu demez
    Dipten tepki veriyor, borç kapama haberi de yakıtı oldu.

https://halilbuhur.com/buhur25-orta-...istesi-23.html

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Burada yapılan paylaşım yazılan bilgi yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Sayfa 691/705 İlkİlk ... 191591641681689690691692693701 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •