Sayfa 812/980 İlkİlk ... 312712762802810811812813814822862912 ... SonSon
Arama sonucu : 7837 madde; 6,489 - 6,496 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. Dün bir kanalda denk geldim, Manisa'da Çin mahallesi, Çince tabelalar vs. hazırlıkları başlamış, malum bunlar dünyanın neresine giderlerse mahalleleri oluyormuş, valla bizimkiler bayağı abartıyorlar sanki, sonuçta bir araba fabrikası, çalışanlar bizden olsa olmaz mı.

İyi bir hafta olması dileğiyle.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by White Knight Yazıyı Oku
    Komşu limanla ilgili güncel açıklamalar.

"Candaş, topluluğun gelecek planları içinde önemli yeri olan Batıliman'da planlanan yatırımları da şöyle anlattı: "Bizim limanımız dökme yük limanı ve genel kargo. Şu an için konteyner düşüncemiz yok. Ancak rüzgâr türbinlerinin naklinin sağlanması amacıyla yatırım planımız var. Ege Bölgesi'nde çok ciddi türbin kule ve kanat üretimi yapılıyor. Batıliman'da mevcut durumda rüzgâr türbinlerinin kulelerini yani ayak kısmının yüklemesini yapabiliyoruz. Kanat boylarının çok uzaması sebebiyle kamyonlar limanımıza giremiyorlar. Biz bu yatırımı yaptığımızda çok ciddi rüzgâr türbini kanat ve kule ihracatı yapma imkanına sahip olacağız. Ayrıca, limanda vinç yatırımı ve yeni depo elemanları eklemeyi, rıhtımla iskele arasındaki boşluğu doldurmayı planlıyoruz."

Nemrut Körfezi'ndeki Aliağa'da bulunan Batıliman'ın 2025 yılında halka arz edilmesinin değerlendirildiğini ifade eden Candaş, limanda yatırımı önemsediklerini söyledi ve şu bilgileri verdi:

Ege Bölgesi'nin draft sorunu olmayan bir limanıyız. Draftımız 40 metre civarında. Bu sene iskelemizi 100 metre uzattık ve 390 metre iskele boyuna ulaştık. Limandaki yatırımlar ile çok ciddi maliyet avantajı sağlayacak ve ihracat kabiliyetimizi de yukarı çekeceğiz. Liman, bu sene büyük ihtimalle sadece döviz bazlı cirosunu yüzde 20 artıracak. Limanın halka arz sürecinin ise hızlı bir şekilde ilerletilmesini arzu ediyoruz. Bu bölge çok değerli ve önümüzdeki dönemde daha başka yatırım planlarımız da var. Liman bizim için çok kıymetli, buraya ne yatırım yapsak az."

https://analizgazetesi.com.tr/haber/...-enerji--2762/
    Olay bu hocam.
    D*****n kuyruğu bu halka arzla kopacak, eggub'ün gerçek değeri ortaya çıkacak ve ederini bulacaktır.

3. Baskılayın bakalım...okul çocukları.. Nereye kadar gücünüz..[emoji23]göreceğiz..hadi..

SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Şirketimizin sermayesinin %100’üne sahip olduğu bağlı ortaklığı durumundaki, kapasite artırımı ve iyileştirme yatırımları ile iktisadi faaliyeti ve ekonomik verimliliği artırılacak olan “Batıliman Liman İşletmeleri A.Ş.†tarafından, 5 Aralık 2023 tarihinde KAP’ta duyurusunu yapmış olduğumuz şirket stratejimiz doğrultusunda paylarının sermaye artırımı ve/veya ortak satışı yöntemiyle halka arz edilmesine ve bu payların Borsa İstanbul A.Ş.’ye kote edilmesine izin verilmesini teminen, Sermaye Piyasası Kurulu’na şirket esas sözleşmesinin sermaye piyasası mevzuatı hükümleri ile uyumlu hale getirilmesine ve kayıtlı sermaye sistemine geçilmesine ilişkin olarak başvuru gerçekleştirilmesine karar verilmiştir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

https://rotaborsa.com/baticim-ciment...ka-arz-karari/

arkadaşlar bu batıçimentonun geçmişte attığı bir kap haberi...%100 ortaklığı olduğu batılimanın halka arz başvurusu...

benzer bir durum da egegübrede var...

Tce Ege Konteyner Terminal İşletmeleri A.Ş. Konteyner Terminal İşletmeciliği 77.827.100 77.827.100 TRY 100

tce ege konteyner terminal işletmeleri a.ş de egegübrenin 77,827 milyon sermayeli %100 yüz bağlı ortaklığıdır....yani egegübre isterse oradaki payının bir kısmını halka arz edebilir..tıpkı batıçimentonun limanını arz ettiği gibi..

batıçimento bu beklenti ile yanlış hatırlamıyorsam 14 kat çıkış yapmıştı...

çinliler isterse ve egegübre de uygun görürse limanını neden halka arz etmesin ?? tabi bir kısmını da çinlilere verme imkanları olabilir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. Çok garip.. 2 aý önce bu hisse..60-70-80 lerde gezdi tavan tavan gittiği oldu..harekwtlitdi..ne oldu..??etkileyen ne?? Tuhaf san ki birşeyler bekliyor.. ama.. olumlu..ama.. olumsuz.. hayırlısı diyelim..

SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Şirketimizin sermayesinin %100’üne sahip olduğu bağlı ortaklığı durumundaki, kapasite artırımı ve iyileştirme yatırımları ile iktisadi faaliyeti ve ekonomik verimliliği artırılacak olan “Batıliman Liman İşletmeleri A.Ş.†tarafından, 5 Aralık 2023 tarihinde KAP’ta duyurusunu yapmış olduğumuz şirket stratejimiz doğrultusunda paylarının sermaye artırımı ve/veya ortak satışı yöntemiyle halka arz edilmesine ve bu payların Borsa İstanbul A.Ş.’ye kote edilmesine izin verilmesini teminen, Sermaye Piyasası Kurulu’na şirket esas sözleşmesinin sermaye piyasası mevzuatı hükümleri ile uyumlu hale getirilmesine ve kayıtlı sermaye sistemine geçilmesine ilişkin olarak başvuru gerçekleştirilmesine karar verilmiştir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

https://rotaborsa.com/baticim-ciment...ka-arz-karari/

arkadaşlar bu batıçimentonun geçmişte attığı bir kap haberi...%100 ortaklığı olduğu batılimanın halka arz başvurusu...

benzer bir durum da egegübrede var...

Tce Ege Konteyner Terminal İşletmeleri A.Ş. Konteyner Terminal İşletmeciliği 77.827.100 77.827.100 TRY 100

tce ege konteyner terminal işletmeleri a.ş de egegübrenin 77,827 milyon sermayeli %100 yüz bağlı ortaklığıdır....yani egegübre isterse oradaki payının bir kısmını halka arz edebilir..tıpkı batıçimentonun limanını arz ettiği gibi..

batıçimento bu beklenti ile yanlış hatırlamıyorsam 14 kat çıkış yapmıştı...

çinliler isterse ve egegübre de uygun görürse limanını neden halka arz etmesin ?? tabi bir kısmını da çinlilere verme imkanları olabilir...
    btcim o beklenti ile gitmedi...lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım...orada şirketin çoğunluk hissesi el değiştirdi ve yönetim kurulu yeniden oluşturuldu....

7.  Alıntı Originally Posted by miper Yazıyı Oku
    btcim o beklenti ile gitmedi...lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım...orada şirketin çoğunluk hissesi el değiştirdi ve yönetim kurulu yeniden oluşturuldu....
    bir yönetimin değişmesi ile şirket 14 kat iyileşebilir mi ?? ben sanmıyorum...ama yine de sorun değil...senin dediğin gibi olsun..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 812/980 İlkİlk ... 312712762802810811812813814822862912 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •