Sayfa 640/743 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon
Arama sonucu : 5942 madde; 5,113 - 5,120 arası.

Konu: Yatırım Fonları XI

1. Bu durumda şirketler için hali hazırda operasyonlarını yürütmek için gerekli doviz i burada da tutuyorlar.
    Kalan kısım için TL deki değer kazancı, devalüasyon riskini almaya değmeyeceği düşünülen yatırım.

Çok ciddi para. PPF deki tüm paradan bile neredeyse %50 fazla.

Tüm ülke olarak bir kesimi zengin etmek için çalışıyoruz gibi bir hisse kapıldım....

2. Grafik 1 eylülden itibaren günlük getiri getirisi.
    Bist 100 ile korelasyonu en yüksek olan 3 HSYF
    1 tane de değişken fon ekledim. (Büyüyen çocuk) yersen..

3. Akbank'tan fon alan var mı?
    T+1 olan fonlar için 1 gecelik nemalandırma yok sanırım. Ziraat bile senelik %4 faizden repo yapıyor, Akbank hiçbir şey yapmıyor mu? En iyisi garanti galiba kendi para piyasası fonunu alıyor senelik %55'ten....

4.  Alıntı Originally Posted by sathyz Yazıyı Oku
    Yabancı forum listesi uzun. Zamanla paylaşırım.

Benim yaptığım forumlara google'da aramalarla girmek. Daha iyi.

Ne yaptığımı sormuşsunuz:

Ben borsacı değilim. Emlak GYO için yurtdışı borsalardayım. Borsa kumardır benim için. Borsayı emlak almak gibi kullanıyorum.

Emlak GYO için yaptığım şu:

P/D değeri çok düşük hisseler alıyorum. Emlak hissesi. Yani 5'te biri fiyata ev almak gibi. Piyasa defter değerinin yanı sıra Borç değerine de bakıyorum. Borcu az mı diye. Yani az borçlu konutu az fiyata almak gibi. Geçmiş yıllarda çok kar ettim. Geçen ay aldığım REIT hisseleri %15 arttı. Geçmişte parayı katladım.

Mantığım şu: Borsa iflas ederse ellerindek gayrimenkulleri satar kat be kat fazlasını karşılar.

Ben GYO alıyorum. Sadece kira veren. Bir tanesinin P/D'si 0,20 yani beşte bir fiyatına aldım. Temettüsü %11 ve her üç ayda bir ödüyor. Borcu düşük.

Örnek vermek gerekirse: Facebook hissesinin fiyatını neler belirliyor? Piyasa yapıcılar. Yok facebook'un geleceği var vesaire. Hayaller. Elde %10 gerçek değer var, ödediğinizin %90'ı balon. REIT hisselerinde taşı ile toprağı ile beşte biri fiyata alıyorsunuz. Emlağı ucuza almak gibi. Somut bir değer var.

Bu yöntemle iyi kazandım. Basit gelebilir ancak dedikleri gibi: KISS (Keep it simple stupid).

İkinci amiral gemim litigation funding. Düşük riskle yılda %20 - %40 kazanıyorsunuz. Ne borsa ile ilgili ne de forex piyasaları. Hukuk işi ve mükemmel. Çok bilinmiyor. Hiç bir piyasa ile alakası yok.

Son yatırımım: Forex'te bir açıktan faydalanan bir sistem. Correlation gibi ancak biraz daha farklı. 5 yıllık geçmişi canlı olarak yayınlanıyor. İncelemek için mql5.com sitesine girebilirsiniz. Yılda %50- %150 kazandırıyor. Düşük drawdown.

Fırsat olursa forum listesini copy paste yapar paylaşırım.

Bilgi vermek amacıyla söylüyorum, 30 yıldır uluslararası piyasalarda işlem yapıyorum. Türkiye ile fazla işim yok ve kat be kat iyi. Türkçe 1 kaynak varsa İngilizce 1.000 kaynak var. Ayrıca her türlü piyasa, işlem ve teknik var.

Teşekkürler!...
    Hocam selamlar. özellikle bu mql5.com sitesine baktım ama çok bir şey anlayamadım açıkçası. Bahsettiğiniz forexteki açıktan faydalanan sistem başlığını bulamadım. Yardımcı olursanız bana ve tüm foruma çok sevinirim. Paylaşımlarınız için çok teşekkürler.

5.  Alıntı Originally Posted by tele vole Yazıyı Oku
    Hocam selamlar. özellikle bu mql5.com sitesine baktım ama çok bir şey anlayamadım açıkçası. Bahsettiğiniz forexteki açıktan faydalanan sistem başlığını bulamadım. Yardımcı olursanız bana ve tüm foruma çok sevinirim. Paylaşımlarınız için çok teşekkürler.
    Merhaba. Benim kullandığım robot şimdilik bana kalsın ancak en çok bilinenenlerden bir tanesini söyleyeyim. Waka WAka. Grid martingale olduğu için insana iyi bir his vermiyor ancak o da bir açıktan faydalanıyor. Ancak popülerleştikçe verimi düştü. Drawdown %70'e çıktı. En popüler EA'lardan biri. Benimki grid martingale değil. Ancak benimki de kullanıldıkça verimi düşer diye şimdilik paylaşamıyorum.

Waka Waka EA:

https://www.mql5.com/en/market/produ...ka#description

Canlı yayınlanan sonuçlar - 2018'den beri hala işlem yapıyor. Dolar bazında iyi getiri. Riskli derseniz bilemem. Aşağıda 6 yıllık geçmiş:

https://www.mql5.com/ru/signals/9952...ket+MT5+Search

Fiyatı biraz tuzlu. Ancak indirim yaptıkları zamanlar oluyor.

Bedava trading istiyorsanız şuralar var:

Copy trading yapan yerler bulun. Para kendi hesabınızda oluyor. Sizden ettikleri kar için sizden para istemiyorlar. Broker'a ödediğiniz komisyondan alıyor. Cebinizden 5 kuruş çıkmıyor. Ancak böyle yerler popülerleştikçe getirisi düşüyor. Ya birileri sabote ediyor ya da herkes aynı anda hareket edince karlılık düşüyor. Collective2'da da böyle olmuştu.

Benimki paralı robot. Şimdilik paylaşmayayım. Ancak zamanla sinyali zulutrade gibi bir yerde yayınlamak istiyorum.

İyi bir robotu araştırırsanız bulursunuz. Ben bile buldum. Her şeyi sorabilirsiniz. Umarım paylaşmadığım için kızmazsınız.

Forex robot telegram gruplarına girin. Çok sayıda var. Ben işime yarayanı bulunca (telegramdan bulmadım kendim araştırarak buldum) telegramı bıraktım. Ancak telegramdan öğrendiklerim oldu. Canlı sonuçlar için Metatrader investor password isteyin. Geçmişini görün. Kötü broker'lar sahte sonuç veriyor. Güvenilir bir broker olduğuna emin olun. Başkasının yaptığı işlemleri gösteren birileri olur. Geçmiş göndericinin geçmişi mi anlamak için 0.01 lotluk bir trade sizin belirlediğiniz bir kelime ekletip kontrolünde olduğuna emin olun.

Telegram gruplarında korsan varsa tavsiye etmem. Sormak istediğiniz olursa yanıtlarım. Gerekirse bir kaç forex forumu paylaşabilirim.

Teşekkürler.

6. Bir de MQL5.com sitesinde aramaları filtrelemek için link:

https://www.mql5.com/en/signals/mt4/page1

Sinyali gönderen firmanın iyi bir firma olduğundan emin olun. Sahtekar broker'lar var.

:Waka waka düşük DD'li de var:

https://www.mql5.com/en/signals/2195...s+MT4+Tile+All

aylık abonelik. Ancak forex firmasını yani sinyali göndereni bilmiyorum. Güvenilir forex firmalarını bilin.
    Son düzenleme : sathyz; 25-11-2024 saat: 20:15.

7.  Alıntı Originally Posted by sathyz Yazıyı Oku
    Bir de MQL5.com sitesinde aramaları filtrelemek için link:

https://www.mql5.com/en/signals/mt4/page1

Sinyali gönderen firmanın iyi bir firma olduğundan emin olun. Sahtekar broker'lar var.

:Waka waka düşük DD'li de var:

https://www.mql5.com/en/signals/2195...s+MT4+Tile+All

aylık abonelik. Ancak forex firmasını yani sinyali göndereni bilmiyorum. Güvenilir forex firmalarını bilin.
    Çok teşekkür ederim detaylı anlatımınız ve vakit ayırdığınız için. Gördüğüm kadarıyla bu konuyu çok detaylı araştırmam lazım. En başta are you cola? seviyesinde ingilizcem var. Robot nedir onu bile bilmiyorum. Sanırım sizin yerinize al sat yapan bir şeydi. Bu konuda kat edecek çok yolum var.

Bu ulkede bir gece de 10 lira olan usd 18 leri gordu hatta saat icinde dakikalar icinde
    siz burada degil miydiniz

Alıntı Originally Posted by Xer Yazıyı Oku
    Serbest fonlarda 2.1 Trilyon TL para var.
    Bu paranın %65 i serbest döviz fonlarında.
    Bu paranın %10 u DAS ve PAL da.
    Biz PPF peşinde koşarken onlar neyi görüyor da bütün sermaye parayı neredeyse Doviz tarafında tutuyorlar.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Sayfa 640/743 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •