Sayfa 859/1000 İlkİlk ... 359759809849857858859860861869909959 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 6,865 - 6,872 arası.

Konu: Viop LX

Son dakika.... Malatya da yine deprem olmuş

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...45#post6934945

Bugünkü son itibar hakkım da - kadim dostum sayın sevgili katırcı_bedri için
    Teşekkür ettim bol kazançlar..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    o sınıfa bizde giriyormuyuz ?
    ağam ben yazıyı bırağdım.. günde bi dene yazarsam yazıyom onuda anlamıyonuz zaten

çiklet orucu bozarmı diye sormaya devam..

darül harb nedir.. darül islam nedir tartışmasına geçmek lazımdı çoktan... tr bir darül islam mıdır ? kağıt üzerinde midir.. görünen nedir ?

kağıt üzerinde ..enflasyon %40 ona bakarsan

gerek varmı tartışmaya .. yok... 15 milyon sene daha sormak işimize gelir diş fırçalamak orucu bozarmı.

cvp verme yazmcam

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Bak işte tekamül budur?

30 yıldır ,sakız orucu bozar mı olayı.

Daha üst düzey sorulara geçmeliydik..Darul harp mi-islam mı?

Cuma namazı kılınır mı?...Oy kullanmak caiz mi? Maaş alan imam arkasında namaz kılınır mı?

Not :geçenlerde tv de bir program vardı...Bunlardan esintilenen sorulardır.

Biz 10 yıl takıldık borsa caiz mi diyerek...Daha sosyal meselelere bakmalı

5. Patlamanın meydana geldiği İzmir Aliağa'da yer alan Tüpraş Rafinerisi'ne çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi.

Geçenlerde de olmustu sanki

Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Patlamanın meydana geldiği İzmir Aliağa'da yer alan Tüpraş Rafinerisi'ne çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi.

Tüpraş gecen hafta tekrar bir patlama olmuştu.... sabotaj mı acaba

7.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Patlamanın meydana geldiği İzmir Aliağa'da yer alan Tüpraş Rafinerisi'ne çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi.

(Yenileme)Tüpraş, İzmit Rafinerisi'nde faaliyetlerin devam ettiğini bildirdi

Tüpraş, İzmit Rafinerisi'nde kompresör bakım çalışmaları sırasında meydana gelen yangının kontrol altına alındığını ve rafineride diğer faaliyetlerin devam ettiğini bildirdi.

Şirketten yapılan açıklamada, saat 13.30 civarında Tüpraş İzmit Rafinerisi'nde kompresör bakım çalışmaları sırasında yangın meydana geldiği kaydedildi.

Rafineri ekiplerinin olaya anında müdahale ettiği belirtilen açıklamada, "12 çalışma arkadaşımız ilk tespitlere göre hafif şekilde yaralanmış ve tetkikler için hastaneye sevk edilmiştir. Yangın kontrol altına alınmış olup, ünite kontrollü bir şekilde devre dışı bırakılmıştır. Rafineride diğer faaliyetlerimiz normal bir şekilde devam etmektedir." ifadeleri kullanıldı.

Kaynak : Anadolu Ajansı

8. Bu karaduman izmir de mi oturuyordu

Sayfa 859/1000 İlkİlk ... 359759809849857858859860861869909959 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •