Sayfa 847/998 İlkİlk ... 347747797837845846847848849857897947 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 6,769 - 6,776 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1. Zengin olmak ne kadar kolay

https://www.facebook.com/share/r/18SEPPmooh/

Alıntı Originally Posted by 3520 Yazıyı Oku
    Bana da Mardin'de şarap yapıldığını öğrendiğimde aynı şey olmuştu yaw!

Ya nerede yapılacaktı?

Belki de şarabın doğduğu topraklar oralar.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3. Interneti taradım aradım Rus rublesi 105 olmuş dolara karşı baya düşmüş değeri

Ama dolar alım satımını yasakladı diye bir haber yok

4.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Dünya lideri Tayyip ve AKP değildir bunu yapan. Krizin sorumlusu CeHaPe. Günde bir soğan yesek de yeter. Çoluğumuz çocuğumuz aç olsa da gelecek kaygısından bunalımda olsalar da ölene kadar AKP'liyiz. Bize ne batının gencinin çocuğunun insanlık onuruyla yaşamasından... Uçkurumuz işe yarasın yeter. Cenabı allahın en büyün nimeti.

Alıntı Originally Posted by 3520 Yazıyı Oku
    Bana da Mardin'de şarap yapıldığını öğrendiğimde aynı şey olmuştu yaw!
    Ev yapımı şarabın en meşhur yerlerinden biridir. Birçok evde şarapnyapılır son dönemlerde özellikle süryaniler daha büyük ölçekli üretim yapmaya başladılar. Eski mardin kısmında bir çok üretim ve satış yeri var. Fabrikasyon şaraplardqn pahalı
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Arada modaratör geliyor konu dağılıyor. Antep veya Hatay zeytin yağı nasıl diye konu açalım forum hareketlensin.
    Hatay zeytinyağı çok iyiydi. Ancak suriyedeki karışıklıktan sonra kaçak yollarla her tıl çok fazla suriye zeytinyağı hataydan sokuldu. Hatay yağıyla karıştırolarak hatay yağı diye satıldı. Suriye yağı kalitesiz yağdır. Tıpkı antep ve kilis yağı gibi asit oranıda çok yüksektir. Kilis Aydın antalya ve antep yağını tavsiye etmem mersinde sadece mersin mut yağını tavsiye ederim hatay yağını tavsiye ederim. Ama kuzey ege yağının yerini hiç biri tutmaz.
    Tüm yörelerin yağını tattım altınoluk ayvalık hattındaki yağdan iyisi yok.
    Bu arada midilli yağıda çok iyidir.
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by sathyz Yazıyı Oku
    Dünya lideri Tayyip ve AKP değildir bunu yapan. Krizin sorumlusu CeHaPe. Günde bir soğan yesek de yeter. Çoluğumuz çocuğumuz aç olsa da gelecek kaygısından bunalımda olsalar da ölene kadar AKP'liyiz. Bize ne batının gencinin çocuğunun insanlık onuruyla yaşamasından... Uçkurumuz işe yarasın yeter. Cenabı allahın en büyün nimeti.
    İşte İdeal vatandaş. Keşke herkes sizin gibi ferasetli olsa.

8. Öyleymiş yaw! Fiyatını öğrenince almaktan vazgeçmiştim!
    Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

Sayfa 847/998 İlkİlk ... 347747797837845846847848849857897947 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •