Sayfa 848/998 İlkİlk ... 348748798838846847848849850858898948 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 6,777 - 6,784 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,629
    Bizim giresundada gazoz ağaçta yetişir,adıda gazoz ağacıdır

Kapalıçarşı'da bazı döviz büroları sahte banknot iddiasıyla 50 ve 100 dolar alımını durdurdu

Yurt dışında basılan sahte 50 ve 100 dolarlık banknotların piyasaya sürüldüğü iddiası nedeniyle İstanbul'da döviz büroları dolar alımını durdurdu

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Kapalıçarşı'da bazı döviz büroları sahte banknot iddiasıyla 50 ve 100 dolar alımını durdurdu

Yurt dışında basılan sahte 50 ve 100 dolarlık banknotların piyasaya sürüldüğü iddiası nedeniyle İstanbul'da döviz büroları dolar alımını durdurdu
    Eski tip, beyaz zeminli dolarlarda sorun var sanırım.
    Psyko bey detay verebilirse sevinirim.

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Antepliler yarım milyon zeytin ağacını gölge olsun diye mi dikmişler, ayrıca epey zeytinyağı tesisi var.

Şaka babında, bağdan ya sirke ya da şarap gelir, kayınpederin zeytinliğinden geliyordur o yağlar.
    Maraş ovasına bakan tepelerde parası olanlar gücüne göre üç beş on dönüm yer alır. Oraya durumuna göre ev yapar, hafta sonu takılır toprakla uğraşır ağaç falan diker. Buna bağ diyorlar, üzüm olsa da olmasa da.

Bizimkinde başka meyve ağaçlarıyla beraber asma da var. Çok güzel marhabaş üzümü veriyor. Cabarnet, öküzgözü falan aşılasam mı diye düşündüm bir ara ama uzağım ilgilenemeyeceğim, ziyan olacak. Belki ilerde yaparım.

Kpeder zeytin de dikmiş zamanında bazen az bazen çok verir, bize de bir şeyler düşüyor. İlaç falan attırmaz soğuk sıkım yapar, tertemiz mükemmel zeytinyağı çıkar.

5.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Eski tip, beyaz zeminli dolarlarda sorun var sanırım.
    Psyko bey detay verebilirse sevinirim.
    dolar sahibi amcalar teyzelerin kafasını cama sıkıştırdılar mı ustadım

bi taraftan artık milletin fiziki almaya da midesi bulanacak amaç bu mu? acaba

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,629
     Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    dolar sahibi amcalar teyzelerin kafasını cama sıkıştırdılar mı ustadım

bi taraftan artık milletin fiziki almaya da midesi bulanacak amaç bu mu? acaba
    Olabilir,zaten algılar ülkesi olduk,bunu uygulatanların başında kaçak saraycı.

Makinadan geçecek kadar sahte dolar basılabileceğine hiç ihtimal vermiyorum.
    Bence mümkün değil.

8.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Makinadan geçecek kadar sahte dolar basılabileceğine hiç ihtimal vermiyorum.
    Bence mümkün değil.
    aynı fikirdeyim yakında elinizdekiler aslında altın değil onlar bakır bile denebilir

Sayfa 848/998 İlkİlk ... 348748798838846847848849850858898948 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •