Sayfa 242/281 İlkİlk ... 142192232240241242243244252 ... SonSon
Arama sonucu : 2246 madde; 1,929 - 1,936 arası.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Sunum begenilmemis anlasilan.
    Durust patron yarasmaz bizim millete.
    Hastanelerin binalari patronun uzerine olsa, oradan yuksek kira alsa milletin hosuna giderdi oksanmak.

https://www.erhangulenc.com/buca-da-...-durdurma/657/

Sayın Dudu acaba bu haberden kaynaklımı diye düşünüyorum. Değerli görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by BLACKSTONE Yazıyı Oku
    https://www.erhangulenc.com/buca-da-...-durdurma/657/

Sayın Dudu acaba bu haberden kaynaklımı diye düşünüyorum. Değerli görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
    Ben bu sorun cozulmustur diye dusunuyordum.

Cozulmedi ise de cozulmeyecek bir sey degil, rantin bolusulmesinde pazarliklar suruyordur..
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

3.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku

Cozulmedi ise de cozulmeyecek bir sey degil, rantin bolusulmesinde pazarliklar suruyordur..
    Sene başından beri aynı haberi servis edip duruyorlar

4.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku

Sayın Dudu teşekkür ederim.

Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    haftalıklar ise, ben ''kul yutmam'' diyor.. (şimdilik)
    bu hafta kul yuttu ve yeşil ve beyaz aynı değeri alarak birleşti.. önümüzdeki hafta dikkat çekici olacak.. bu sinyal sonrası geri çekilme olacak mı göreceğiz.. günlükler oyunu çekilme olmayabileceği yönünde kullanırken, son sözü gene haftalıklar söyleyecek.. iyi çalışmalar..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Duhul
    Jul 2017
    İkamet
    güneşin doğduğu yer
    Gönderi
    1,082
     Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    bu hafta kul yuttu ve yeşil ve beyaz aynı değeri alarak birleşti.. önümüzdeki hafta dikkat çekici olacak.. bu sinyal sonrası geri çekilme olacak mı göreceğiz.. günlükler oyunu çekilme olmayabileceği yönünde kullanırken, son sözü gene haftalıklar söyleyecek.. iyi çalışmalar..

Bu grafiklere göre gerçekten alım satım yapıyor musunuz? Hikayesi olan kağıt yakaladın mı yedi ceddin doyar bu parayla. Bilgi ve birikiminize hayranım bu arada Sn. Esozcan. Sizi sık sık takip ederim.

23090RA98G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by körhacı Yazıyı Oku
    Bu grafiklere göre gerçekten alım satım yapıyor musunuz?
    sn körhacı ilginize teşekkür ederim... evet, bu grafiklerle alım satım yapıyorum.. indikatörlerin bir arada olması karmaşık ve anlamsız gelebilir.. ancak hepsinin anlatmaya çalıştığı bir olasılık var.. aşağıda gözlemlediğiniz gibi ayrı ayrı bakıldığında daha anlaşılır bir görüntü çizmekle birlikte hepsinin,(yani yaklaşık 50 indikatörün) bir arada olması büyük resmin daha iyi görülmesine olanak sağlıyor.. iyi çalışmalar..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

8. Sn Esozcan'a bende teşekkür ederim. Bilgi paylaşımlarının devamını dilerim.✅

Sayfa 242/281 İlkİlk ... 142192232240241242243244252 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •