Sayfa 441/660 İlkİlk ... 341391431439440441442443451491541 ... SonSon
Arama sonucu : 5274 madde; 3,521 - 3,528 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,124
    Satışlarda dramatik düşüşler yaşar ve karı düşerse bakarız ozaman... Aynı yatırımım ttrak da da var.... Teknik olarak sadece orta ve uv trendlere bakıyorum...
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,124
    Aslında boşuna tartışıyoruz.. herkesin yatırım felsefesi farklıdır. Dışarda güzel bir hayat var ve stressiz bir yatırım tarzı benimkisi... Hala iddia ediyorum.. en iyi yatırımborsada uv yatırımdır... Ama psikolojin sağlam ve finansal olarak ihtiyacın olmayan parayla yaptıysa yatırımını.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,124
    Doktoramı bu yaşta sanayi politikaları ve teknoloji yönetimi üzerine yapıyorum.. 2 si Yayınlanmış, biri yayınlanmak üzere olan 3 uluslararası q1 düzeyde dergide yayınlanmış makalem var.. Bir çok gelişmiş ülkedeki insanların tüketim davranışları ile ilgili (özellikle soyal medyanın etkisi ve pazarlama ile ilgili) araştırmalar yaptım ve yapıyorum. Dünya sanayisi endüstri 4.0 teknolojileri ile birlikte ciddi bir üretim yöntem değişikliğine gidiyor. Özellikle otomotiv sanayinde bu çok belirgin. Frotodaki değişimi görüyorum. Müşteri talebinin ticari araçlarda artacağını ve yeni otomotiv modelleri ile bunun büyüyeceğini düşünüyorum.. Ama asla kısa vadede olmayacak. Ve muhtemelen şirketin çok zorlandığı zamanlarda olacak. Hatta zarar bile edebilir. Ama şirkete yatırımlarımın en önemli nedeni, yönetimin hala sağlık bir şekilde firmayı yönetmesi.. Gerisinin bir önemi yok benim için.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,124
    Ama dediğim gibi, herkesin yatırım felsefesi farklıdır. Psikolojisi farklıdır.. Bana göre iyi olan başkasına hiç uymaz... Çünkü aynı hayatı yaşamıyoruz.. herkes kendini buna göre tartmalı..Bu nedenle burdaki paylaşımlar, manipule edici değil, bilgi verici olmalı bence.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,124
    Burda yatırım yapanlara tek tavsiyem olabilir.. Oda en az 6-8 arası şirketten oluşan bir portföy yapmaları.

6.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Doktoramı bu yaşta sanayi politikaları ve teknoloji yönetimi üzerine yapıyorum.. 2 si Yayınlanmış, biri yayınlanmak üzere olan 3 uluslararası q1 düzeyde dergide yayınlanmış makalem var.. Bir çok gelişmiş ülkedeki insanların tüketim davranışları ile ilgili (özellikle soyal medyanın etkisi ve pazarlama ile ilgili) araştırmalar yaptım ve yapıyorum. Dünya sanayisi endüstri 4.0 teknolojileri ile birlikte ciddi bir üretim yöntem değişikliğine gidiyor. Özellikle otomotiv sanayinde bu çok belirgin. Frotodaki değişimi görüyorum. Müşteri talebinin ticari araçlarda artacağını ve yeni otomotiv modelleri ile bunun büyüyeceğini düşünüyorum.. Ama asla kısa vadede olmayacak. Ve muhtemelen şirketin çok zorlandığı zamanlarda olacak. Hatta zarar bile edebilir. Ama şirkete yatırımlarımın en önemli nedeni, yönetimin hala sağlık bir şekilde firmayı yönetmesi.. Gerisinin bir önemi yok benim için.
    Sn human pdf olarak bu akademik çalışmalarınızı okumak isterim.
    Haftada en az bir makale okuyorum.Herhangi bir alanda.
    ÖZellikle sabahları kahvaltıdan sonra hoşuma gidiyor makale okumak.

7.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Ama dediğim gibi, herkesin yatırım felsefesi farklıdır. Psikolojisi farklıdır.. Bana göre iyi olan başkasına hiç uymaz... Çünkü aynı hayatı yaşamıyoruz.. herkes kendini buna göre tartmalı..Bu nedenle burdaki paylaşımlar, manipule edici değil, bilgi verici olmalı bence.
    Sayın Human adınız soyadınız ne yazılarınızı okuyalım
    Bu arada yatırım felsefeniz bana çok uyuyor,benzer

8. Yazılanlar güzel
    Görüşlerim:
    Kötüler : Froto nun , Toaso nun ve Arclk in iyi yönetildiği söylenemez. Aşağı yukarı eşdeğer vasat yönetim.
    Romanya yatırımı Ford europa nın Koç a kazığıdır. Gereksiz yere çok ama çok para verildi. Şu ana kadar karlı olmadı. Ama bu ukrayna -Rusya savaşın seyrine göre bişeyler değişir mi göreceğiz.
    Koç Holding hükümet çekişmesi devam ediyor. Koç holding yönetim zayıflığı yaşıyor. Bana uzan ları ve karamehmet i anımsatıyor. tek şans ı hükümet o dönemdeki kadar güçlü değil.
    Arge leri ile övünselerde , yeni ürün lansmanları son 2 yılda çok gol yedirdi. Herşey geç kalıyor. Toaso nun arge si sanki daha iyi ve hızlı.
    Finans bölümününde Arge den aşağı kalır yanı yok.
    iyi yönleri
    Ford un en kuvvetli yanı olan ticari üretimi yapıyorlar. Servis altyapısı var
    Avrupa ve ingiltere de kuvvetli bir müşteri tabanı var
    Ford Usa nın kötü giden ( son 20 yılda no:1 den ilk 10 dışına çıkmiş bir firma)gidişatı ile kıyaslandığında , nispeten kabul edilebilir ölçüde başarılı
    Eğer borsaya yabancı gelecekse , en çok tercih edilecek hisselerden biri olacaktır.
    Öyle veya böyle kafa göz yararak yeni ürünleri bitirdiler. Şimdi ekmek yeme zamanı
    ticari üründe çinlilerle rekabette daha başarılı olacaktır. Ayrıca avrupa nın çinlilere vergi koyması iyi oldu. Ama orta vaedede ben bu verginin devamm edeceğinini düşünmüyorum

Sayfa 441/660 İlkİlk ... 341391431439440441442443451491541 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •