Alanya ve çevresinde hissedilen bir deprem meydana geldi
Alanya ve çevresinde hissedilen bir deprem meydana geldi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Trump : BRICS ülkelerinin dolardan uzaklaşmaya çalıştığı fikrini izleyip sessiz kalmamız SONA ERDİ. Bu ülkelerden ne yeni bir BRICS para birimi yaratacaklarına, ne de ABD dolarının yerini alacak başka bir para birimini destekleyeceklerine dair bir taahhüt istiyoruz.
Aksi takdirde %100 gümrük vergileriyle karşılaşacaklar ve harika ABD ekonomisine satış yapmaya elveda demeyi beklemeliler.
Gidip başka bir ‘enayi’ bulabilirler! BRICS’in uluslararası ticarette ABD dolarının yerini alması mümkün değil ve bunu deneyecek herhangi bir ülke Amerika’ya elveda demeye hazır olmalı.
Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
Savaş savaş meydanlarında kazanılır,ama hile herzaman vardır,güç hileyide kırar bu güç halkın gücüdür,zaman korkaklık günü değildir !!!
Ülkemizde ve ortadoğuda ayni senaryo işleniyor eskiden neyse şimdide aynisi,yani haçlı odusu taktiği,buna haçlılara ilave ABD ve onun uşakları !!!
Biz bosuna yaziyoruz
Devletin icindeki gorevlileri bile CIA belirliyormus
https://www.youtube.com/watch?v=YEtBFgXS6NY
Yer İmleri