Yok, düşünmedim, bul karayı, al parayı oynatan adamın eline bakmanın anlamı yok.diyelim düşünseydim, ne olacaktı ki?😇
Yok, düşünmedim, bul karayı, al parayı oynatan adamın eline bakmanın anlamı yok.diyelim düşünseydim, ne olacaktı ki?😇
Bu işin, yok patrona güven yok bilanço yok bilmem ne ile hiç bir ilgisi olmadığına yakınen şahit oluyoruz...TR'nin demiyorum dikkat edin "kainatın" en hırsız; en alavere dalavereci adamının kağıdı 18 gündür soluksuz tavan yapıyor, millet almak için kuyruğa girmiş durumda...Bizim temel sıkıntımız tahtacı kardeşlerimizin çorba parasına uğraşmaları...Muhtemelen Danıştay kararı gelene kadar bu hareketlere devam...YTD
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
SISE Kap açıklaması...4 kıtada ve 14 ülkede faaliyet gösteren Şişecam’ın; bulunduğu bölge ve işkollarında devam eden bütüncül yaklaşımının ve
etkin yönetiminin daha da pekiştirilmesi ve soda külü üretimi alanında dünya
lideri konumuna gelinmesi hedefleri doğrultusunda, Yönetim Kurulu'muzun 29.11.2024 tarihli kararıyla, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki soda külü faaliyetlerimiz kapsamında; Ciner Grubu’nun Şişecam Wyoming LLC şirketindeki
%20,4 oranındaki dolaylı paylarının tamamının ve Pacific Soda LLC şirketindeki
%40 ortaklık paylarının yine tamamının iş geliştirme bedeli dahil toplam 285
Milyon 389 Bin ABD Doları bedel karşılığında devralınmasına yönelik müzakere sürecinin
başlatılmasına karar verilmiş ve satın alım süreciyle ilgili tüm işlemlerin
yerine getirilmesi hususunda Genel Müdürlüğümüz yetkilendirilmiştir.
Adamın işi başka yerlerde, burayı da unutup 3-5 çakalın eline bırakmış çekmiş gitmiş...Net.
Kasaya para girince hatırlıyor ama. (Mesela .Bakır madeni parası )
Yıllardır tahtayı ezberledim, ara ara ben alıp satıyorum 3-5 bin lot yoksa 1 Allahın kulu gelmiyor yeni...Bu beklentisizlikle yukarı da süremiyor, sürse şapkadan ne çıkaracak ?!...Kilitlendi...![]()
ya bu hareketsizlikle yıldırdığı lotları toplayacak ki yıllardır da çoğunu toplamışta olabilirler. menfaatleri bu işletme ile devamdan yana ise bir yeniden değerleme.yeni bir iş kolunda yatırım ve benzeri haberlerle Allah ne verdiyse götürürler, nasıl olsa lotlar kendilerinde. eğer menfaatleri bu şirketi tasfiye etmekten yana ise bir tashisli bedelli olmadı son bilmem kaç zamanlık borsa değerini baz alıp holdingle birleştirirler. bence tasfiye ederler .belki Allahtan korkar ,kuldan utanırlar da bu şirketle devam ederler ve üç kağıt yapmazlar diye az bir lot taşımaktayım.bunun olacağına da inanmıyorum.25 yıldır ördükleri örümcek ağını neden bozsunlar ki.
Ankara'nın Nallıhan ilçesinde, Çayırhan Termik Santrali'nde özelleştirme duyurusuna karşı çıkan, kendilerini maden ocağına kilitleyen ve oturma eylemine katılan 900 işçinin özelleştirme duyurusunun iptali için eylemlerine devam ediyor.Bu madencileri kim örgütledi acaba ?..Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, kamuoyunda gündeme getirilen hususlar dikkate alınarak, Çayırhan Termik Santrali ve santrale kömür temin eden maden sahalarının özelleştirme ihalesinde son teklif verme tarihinin 4 Mart 2025'e uzatıldığını duyurdu.![]()
Yer İmleri