Sayfa 442/659 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542 ... SonSon
Arama sonucu : 5271 madde; 3,529 - 3,536 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1.  Alıntı Originally Posted by alanzo Yazıyı Oku
    Yazılanlar güzel
    Görüşlerim:
    Kötüler : Froto nun , Toaso nun ve Arclk in iyi yönetildiği söylenemez. Aşağı yukarı eşdeğer vasat yönetim.
    Romanya yatırımı Ford europa nın Koç a kazığıdır. Gereksiz yere çok ama çok para verildi. Şu ana kadar karlı olmadı. Ama bu ukrayna -Rusya savaşın seyrine göre bişeyler değişir mi göreceğiz.
    Koç Holding hükümet çekişmesi devam ediyor. Koç holding yönetim zayıflığı yaşıyor. Bana uzan ları ve karamehmet i anımsatıyor. tek şans ı hükümet o dönemdeki kadar güçlü değil.
    Arge leri ile övünselerde , yeni ürün lansmanları son 2 yılda çok gol yedirdi. Herşey geç kalıyor. Toaso nun arge si sanki daha iyi ve hızlı.
    Finans bölümününde Arge den aşağı kalır yanı yok.
    iyi yönleri
    Ford un en kuvvetli yanı olan ticari üretimi yapıyorlar. Servis altyapısı var
    Avrupa ve ingiltere de kuvvetli bir müşteri tabanı var
    Ford Usa nın kötü giden ( son 20 yılda no:1 den ilk 10 dışına çıkmiş bir firma)gidişatı ile kıyaslandığında , nispeten kabul edilebilir ölçüde başarılı
    Eğer borsaya yabancı gelecekse , en çok tercih edilecek hisselerden biri olacaktır.
    Öyle veya böyle kafa göz yararak yeni ürünleri bitirdiler. Şimdi ekmek yeme zamanı
    ticari üründe çinlilerle rekabette daha başarılı olacaktır. Ayrıca avrupa nın çinlilere vergi koyması iyi oldu. Ama orta vaedede ben bu verginin devamm edeceğinini düşünmüyorum
    Bedavaya da avrupa da tesis vermezler adama biraz terlemek lazım.
    Üstüne yenileme calısmaları geldi.
    Range rover ı almadılar zamanında Rahmi Koç onunpişmanlıgını yasadıgını hep söyler Ali de.
    bu sefer pişman olmamak için fiyata eyvallah dediler kanaatimce.
    Tüm avrupa tesislerine koç lara verseler alırlar.
    Öyle de bir iştah gördüm koçlarda.
    Koç ların genetiğinde var otomotiv.
    Hükümet ve muhalefetle aynı mesafeyi korumak istiyorlar.
    Bunda da çok başarılı oldukları söylenemez.
    Karamehmetler ve uzanlardan farklı olarak grubun dış ilişkileri çok kıvvetli.
    Batı ya madik atmadıkları sürece üstlerine çok gidilmez.
    Karamehmet yerli ve global bir patrondu aile idi bu konjoktür gereği istenilmeyen bir durumdu.
    Uzan ise abd ile papaz oldu.
    Koçların o duruma düşeceğini düşünmüyorum.
    Üstü kapalı söyleyeceklerim bu kadar.
    Tofaş ın ar ge sini beğenmeniz ilgi çekici (eleştirdiğim için değil siz söylüyorsanız vardır bir bildiğiniz)Ben son 5 yıldır yofaş ı takip etmiyorum ayrıntılı onu söyleyebilirim.
    Ytd
    Söyledikleriniz her şeye rağmen dikkat ve ilgi çekici.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,124
     Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Sn human pdf olarak bu akademik çalışmalarınızı okumak isterim.
    Haftada en az bir makale okuyorum.Herhangi bir alanda.
    ÖZellikle sabahları kahvaltıdan sonra hoşuma gidiyor makale okumak.
    yarın atayım sana .... Buraya atmıyorum çünkü sanal alemde kimliğimin ortaya çıkmasından haz etmiyorum... Şimdi yoldayım... vize için istanbula gidiyorum..
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    yarın atayım sana .... Buraya atmıyorum çünkü sanal alemde kimliğimin ortaya çıkmasından haz etmiyorum... Şimdi yoldayım... vize için istanbula gidiyorum..
    Mesajla yazabilirsin bana abi özelden.
    Kimseyle paylaşmam.
    Bende ölünceye dek kalır.
    Sizin için mahsuru yoksa.
    Eğer uygun görmezseniz saygıyla karşılarım.
    Syg

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,124
     Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Mesajla yazabilirsin bana abi özelden.
    Kimseyle paylaşmam.
    Bende ölünceye dek kalır.
    Sizin için mahsuru yoksa.
    Eğer uygun görmezseniz saygıyla karşılarım.
    Syg
    estafrullah atarım
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    estafrullah atarım
    Teşekkür ederim.

6. Son 20 seneyi üzerine koya koya geçiren kchol bu son düzlükte kimseye bi cacık kaptırmaz. Bunlar işi biliyor. A*P gider, on yıllar sonra kchol hala burada olur. İzleyelim görelim.

7.  Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Bedavaya da avrupa da tesis vermezler adama biraz terlemek lazım.
    Üstüne yenileme calısmaları geldi.
    Range rover ı almadılar zamanında Rahmi Koç onunpişmanlıgını yasadıgını hep söyler Ali de.
    bu sefer pişman olmamak için fiyata eyvallah dediler kanaatimce.
    Tüm avrupa tesislerine koç lara verseler alırlar.
    Öyle de bir iştah gördüm koçlarda.
    Koç ların genetiğinde var otomotiv.
    Hükümet ve muhalefetle aynı mesafeyi korumak istiyorlar.
    Bunda da çok başarılı oldukları söylenemez.
    Karamehmetler ve uzanlardan farklı olarak grubun dış ilişkileri çok kıvvetli.
    Batı ya madik atmadıkları sürece üstlerine çok gidilmez.
    Karamehmet yerli ve global bir patrondu aile idi bu konjoktür gereği istenilmeyen bir durumdu.
    Uzan ise abd ile papaz oldu.
    Koçların o duruma düşeceğini düşünmüyorum.
    Üstü kapalı söyleyeceklerim bu kadar.
    Tofaş ın ar ge sini beğenmeniz ilgi çekici (eleştirdiğim için değil siz söylüyorsanız vardır bir bildiğiniz)Ben son 5 yıldır yofaş ı takip etmiyorum ayrıntılı onu söyleyebilirim.
    Ytd
    Söyledikleriniz her şeye rağmen dikkat ve ilgi çekici.
    Avrupa da üretim tesisi satın almak akıl karı bir iş değil. . Eğer zaten Koç a kakalamasaydı, kapayacaktı o fabrikayı. Orası yeni bir fabrika değil . Çok eski bir fabrika. Birkaç defa el değiştirdi , her satan kurban kesti
    Ama ben ukrayna - rusya ateşkes yapar ise , orada üretilen araçların çevre ülkelere satış hacimlerinin (bir dönem için) artacağını düşünüyorum. Ford yeni bir model tahsis ederse ( ki etmesi lazım , puma çok eskidi) daha iyiye gidebilir

8.  Alıntı Originally Posted by alanzo Yazıyı Oku
    Avrupa da üretim tesisi satın almak akıl karı bir iş değil. . Eğer zaten Koç a kakalamasaydı, kapayacaktı o fabrikayı. Orası yeni bir fabrika değil . Çok eski bir fabrika. Birkaç defa el değiştirdi , her satan kurban kesti
    Buna da katılıyorum.Diğer tesislerin kapatılarak üretimin kaydırılmasını düşünüyorlardır belki de…
    Ytd

Sayfa 442/659 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •