Sayfa 369/475 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469 ... SonSon
Arama sonucu : 3799 madde; 2,945 - 2,952 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

Alıntı Originally Posted by Underground Yazıyı Oku
    Varsayalım 1.000 lotunuz var ve biraz teknik analiz bilip süreç esnasında deneyimlerek kendinizi teknik analizde geliştirirseniz, 5 dakikalık-15 dakikalık-60 dakikalık grafikleri takip ederek çok rahatlıkla haftada % 1 lot arttırmak basit... Haftada % 1 lot arttırmak ayda % 4 yıl sonunda % 50 lot arttırımı demektir... 2028 yıl sonuna kadar 4 yılda lotlarınızın X 5 artması anlamına gelir...

Yatırımlarını bitirip bilançolarında devasa rakamlara ulaşması geriye kalan tek beklenti olur ve bu gerçekleşirse hayal kurduk ya diyelim Sise 2028 yıl sonunda hayalimiz 400 liraya ulaşırsa bu portföyünüzün lot arttırımı sayesinde X 5ve fiyat olarak da X 10 yani totalde X 50 büyümesi anlamına gelir yani 1.000 lot 40 bin lirayla başladığınız yolculuk size 2028 yıl sonunda 1 milyon lira kazandırabilir...

Umarım herkes kazanır...
    dostum seni yaşın muhtemelen genç. gerçekten bu yazdıklarına inanıyorsan boşuna tartışmayalım.5 yıla yakın forumdasın bu fikir yeni aklına geldi sanırım.neyse 5 yıl sonra görüşürüz.

sen biraz alıştırma yap aralıkta her gün işlem yap ve buraya koy bakalım %4 artıyor mu portföy ;)

2.  Alıntı Originally Posted by moza80 Yazıyı Oku
    dostum seni yaşın muhtemelen genç. gerçekten bu yazdıklarına inanıyorsan boşuna tartışmayalım.5 yıla yakın forumdasın bu fikir yeni aklına geldi sanırım.neyse 5 yıl sonra görüşürüz.

sen biraz alıştırma yap aralıkta her gün işlem yap ve buraya koy bakalım %4 artıyor mu portföy ;)
    1- Üslubunu takınacaksınız,
    2- Kahve köşesinde değiliz,
    3- İlk aldığım hisse Akın Teksitil idi ve üzerinden 30 yıl geçti
    4- Sizinle tartışmıyorum, depresif ve karamsar yapınızla sataşmaya çalışan sizsiniz
    5- Siz Sise alıp taşıyorsanız, gidin dikkatlice araştırın
    6- İnanmadığın davada yola çıkmayacaksınız, çıktığınızda da yoldaşınızı satmayacaksınız...

Bundan sonra da size cevap vermem, gerekirse foruma da yazmam... İlk önce duruş, karakter, vizyon...

1- Üslubunu takınacaksınız,
    2- Kahve köşesinde değiliz,
    3- İlk aldığım hisse Akın Teksitil idi ve üzerinden 30 yıl geçti
    4- Sizinle tartışmıyorum, depresif ve karamsar yapınızla sataşmaya çalışan sizsiniz
    5- Siz Sise alıp taşıyorsanız, gidin dikkatlice araştırın
    6- İnanmadığın davada yola çıkmayacaksınız, çıktığınızda da yoldaşınızı satmayacaksınız...

Bundan sonra da size cevap vermem, gerekirse foruma da yazmam... İlk önce duruş, karakter, vizyon...
    yazma güzel kardeşim yazma.30 yıldır öğrenememişsin %1 yapamayacağını gelmiş burada hayal satıp milletin de günahına giriyorsun

hiçbir eriye dayanmayan mabaddan atma verilerler dolar 68 ile 170 arası olursa her hafta %1 yaparsam ninemin bıyıkları olursa şişe de 4 dolar olursa zenginiz...yazma kardeşim sen yazma herkeste fikir var da kimsede sendeki cahil cesareti yok.

efendi gibi usturuplu sorular sorarsan buradaki 10 yıldır elde şişe tutan adamların tecrubelerinden faydalanırsın.
    hayallarini yazarsan da kahve ağzı ile cevap alırsın hadi selametle

4.  Alıntı Originally Posted by moza80 Yazıyı Oku
    yazma güzel kardeşim yazma.30 yıldır öğrenememişsin %1 yapamayacağını gelmiş burada hayal satıp milletin de günahına giriyorsun

hiçbir eriye dayanmayan mabaddan atma verilerler dolar 68 ile 170 arası olursa her hafta %1 yaparsam ninemin bıyıkları olursa şişe de 4 dolar olursa zenginiz...yazma kardeşim sen yazma herkeste fikir var da kimsede sendeki cahil cesareti yok.

efendi gibi usturuplu sorular sorarsan buradaki 10 yıldır elde şişe tutan adamların tecrubelerinden faydalanırsın.
    hayallarini yazarsan da kahve ağzı ile cevap alırsın hadi selametle
    Aralık 2014 Sise fiyatı 1.00 dolar civarında ve 10 yıllık hamallığın sonucu 17 cent kardasın... Trade edecek yetenek de yok, bu durumda 10 yıllık hamallığın karşısında 17 centi bozdur bozdur harca...

Size inanarak 10 yıl boyunca hisse taşıyanların ahı-günahı da boynunuza... Hisse tacirliğinde sınıfta kalan siz din tacirliğinde en önde gidenlerdensiniz... Şaşırmadım... Bu ülkede din tacirliği her zaman para etmiştir...

Demek ki neymiş, uygun zamanda hisse alınıp hamallık yapmaman gerekiyormuş...

Demek ki neymiş bu ülkenin borsasında yok temettüymüş, yok uzun vadeymiş hepsi yalan dolan oldu...

Demek ki neymiş, trade etmez lot arttırmazsan hamallık yapmaya devam edersin...

Ama yine anlamazsınız...

İşin diğer tarafı burası sizin çiftliğiniz mi???

10 yıl hamallık edene gelip ille de soru mu sorulacak? Soru sormadan ya da sizden icazet-teyit almadan yazamayacak mı???

Siz burada cemaat mi kurdunuz, yol geçen hanı mı burası??? Başarınız ortada, 10 yıllık hamallığın karşılığı 17 centliksiniz...

Yazma bana bir daha... Üslubum daha sertleşir bilesiniz...

Şişe’nin geleceğine inanmıyor olsaydım, bir gün bile bu tahtada olmazdım..

Herkesin bir beklentisi, hedef fiyatı, hayalleri vardır, bu normal bir şeydir.

Herkes istedikleri hedefi ve hayalleri kurmakta serbesttir..

Öyle değil mi Moza kardeşim😊

Al-sat tut değildir

6. Keskin dil, sert dil, acı dil, tatlı dil!
    Dil yarası kötü birşeydir demiş Orhan baba!
    10 yılı geçmişlere kadar gelmiş konu, o süreçlerde sodadaydım ne hayalleri olanlar vardı, bunlardan biri de benim!
    yanlışım yoksa 2002 lerden 10-12 yılını doldurmuşlar vardı ve imreniyordum.
    Hammallığım konusu doğru. Benden öncekiler içinde öyle olsa gerek!
    Birleşme olunca herşey farklı olacak dedim evet öyle de oldu, yalnız birleşmenin etkisi mi yoksa pandemi sebepli tüm hisselerdeki yaşanan bir ralli miydi ona karar veremedim. Benim hammalığım için sorun yok kendi adıma!
    Sinirlerin gergin olması da normal ama daha kötü durumda olan hisseleri görünce belki alıştığımdan belki o hisselerin iyi ve kötü performanslarından olabilir hiç kasmıyorum. Relax position..
    bu arada deneyimler, fikirler yaşanmışlıklar illaki aynı durum olacak demek olmamalı.
    Burada eski yazanlar eskiden beri olan durumu yaşadıkları tecrübelerini aktarıyorlar. Sivri dil, sert dil veya tatlı dil olmasının pek bir önemi olmasa gerek.
    Mesela bende bir hamal olarak yaklaşık 1.5-2 yıldır dinlenmeye geçti, hazmediyor yazmıştım. Ara ara da yineledim. Kimse birşey dedi mi? Kimse birşey demedi.. nitekim öyle oldu mu? Oldu. Olmayadabilirdi!
    Kimse ne olacağını bilebilemez, sadece kestirim yapar!

Ama anlamadığım size 10 yıldır inananlar konusu ve din tacirliği falan bunları pek anlayamadım. (Sadece merak ettim nerede yazılmış bu bahsedilenler özellikle son cümlem!) bir alıntı yapabilir misiniz? Yazanlar kim merakımı mazur görün! Ytd

7. Size inanarak 10 yıl boyunca hisse taşıyanların ahı-günahı da boynunuza... Hisse tacirliğinde sınıfta kalan siz din tacirliğinde en önde gidenlerdensiniz... Şaşırmadım... Bu ülkede din tacirliği her zaman para etmiştir...

Undergrand Hc bu ne demek? Böyle bir itham kime? Ve çok saygısızca ortaya yazılmış olması bile mide bulandırıcı!
    Hitap şeklinizin güzel olması neyi değiştirir böyle bir itham suçlama karşısında! Yazık olmuş.

Aralık 2014 Sise fiyatı 1.00 dolar civarında ve 10 yıllık hamallığın sonucu 17 cent kardasın... Trade edecek yetenek de yok, bu durumda 10 yıllık hamallığın karşısında 17 centi bozdur bozdur harca...

Size inanarak 10 yıl boyunca hisse taşıyanların ahı-günahı da boynunuza... Hisse tacirliğinde sınıfta kalan siz din tacirliğinde en önde gidenlerdensiniz... Şaşırmadım... Bu ülkede din tacirliği her zaman para etmiştir...

Demek ki neymiş, uygun zamanda hisse alınıp hamallık yapmaman gerekiyormuş...

Demek ki neymiş bu ülkenin borsasında yok temettüymüş, yok uzun vadeymiş hepsi yalan dolan oldu...

Demek ki neymiş, trade etmez lot arttırmazsan hamallık yapmaya devam edersin...

Ama yine anlamazsınız...

İşin diğer tarafı burası sizin çiftliğiniz mi???

10 yıl hamallık edene gelip ille de soru mu sorulacak? Soru sormadan ya da sizden icazet-teyit almadan yazamayacak mı???

Siz burada cemaat mi kurdunuz, yol geçen hanı mı burası??? Başarınız ortada, 10 yıllık hamallığın karşılığı 17 centliksiniz...

Yazma bana bir daha... Üslubum daha sertleşir bilesiniz...
    senin üslübün sertleşse ne olacak tirrek?
    yine hayal dünyasından varsayımlarla yazıyorsun burada 10 yıldır bu hisseyi taşıyanlar hiç trade yapmadı mı?millet aldı yattı sanki .
    sen trade yaptın da ne oldu? hala zenginlik hayallerinde olduğuna göre ne olduğunun cevabı belli.
    burası kimsenin çiftliği değil herkes istediğini yazar ama herkes istediği cevabı alamayabilir alamayınca da böyle yine 17 cent hesabını yapar.
    burada kimse kimsenin vebaline girmemek için 10 işlem yapıyorsa birini yazar 5 yıl bekleyip trade etmeyeceksek ne işimiz var forumda.
    ama senin gibi sabit fikirlilere bir şey anlatmak zor.
    neyse sen bin lotunu binbeşyüz lot yapmakla uğraş dur .

Sayfa 369/475 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •