Sayfa 443/663 İlkİlk ... 343393433441442443444445453493543 ... SonSon
Arama sonucu : 5301 madde; 3,537 - 3,544 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    http://share.matriksdata.com/shareMa...12011251332166

Haftalik ve de aylik kapanis Dudu dikdortgeni ust sinirnda oldu, hemen altinda 200 gunluk sari EMA var.

Hacim de epeyce bir daraldi.

CCI ki hizli hareket eden bir endikkatordu, donus isaret verdi..

Pazartesi yeni bir ay basliyor..

Aklimizi alacak aklimizi
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by alanzo Yazıyı Oku
    Ama ben ukrayna - rusya ateşkes yapar ise , orada üretilen araçların çevre ülkelere satış hacimlerinin (bir dönem için) artacağını düşünüyorum. Ford yeni bir model tahsis ederse ( ki etmesi lazım , puma çok eskidi) daha iyiye gidebilir
    Bana gore ford için yeni bir binek araç geliştirme ihtimali, ukraynada barış ihtimalinden de düşük.

Atı alan üsküdarı geçti.

Stellantis ve vw anlaşmış gibi uretimlerini ispanyaya kaydiriyor. Avrupanin orta yerinde yerel piyasaya satma disinda ne gibi bir lojistik avantaji olabilir?

3.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Aslında boşuna tartışıyoruz.. herkesin yatırım felsefesi farklıdır. Dışarda güzel bir hayat var ve stressiz bir yatırım tarzı benimkisi... Hala iddia ediyorum.. en iyi yatırımborsada uv yatırımdır... Ama psikolojin sağlam ve finansal olarak ihtiyacın olmayan parayla yaptıysa yatırımını.
     Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Doktoramı bu yaşta sanayi politikaları ve teknoloji yönetimi üzerine yapıyorum.. 2 si Yayınlanmış, biri yayınlanmak üzere olan 3 uluslararası q1 düzeyde dergide yayınlanmış makalem var.. Bir çok gelişmiş ülkedeki insanların tüketim davranışları ile ilgili (özellikle soyal medyanın etkisi ve pazarlama ile ilgili) araştırmalar yaptım ve yapıyorum. Dünya sanayisi endüstri 4.0 teknolojileri ile birlikte ciddi bir üretim yöntem değişikliğine gidiyor. Özellikle otomotiv sanayinde bu çok belirgin. Frotodaki değişimi görüyorum. Müşteri talebinin ticari araçlarda artacağını ve yeni otomotiv modelleri ile bunun büyüyeceğini düşünüyorum.. Ama asla kısa vadede olmayacak. Ve muhtemelen şirketin çok zorlandığı zamanlarda olacak. Hatta zarar bile edebilir. Ama şirkete yatırımlarımın en önemli nedeni, yönetimin hala sağlık bir şekilde firmayı yönetmesi.. Gerisinin bir önemi yok benim için.
    Ama dediğim gibi, herkesin yatırım felsefesi farklıdır. Psikolojisi farklıdır.. Bana göre iyi olan başkasına hiç uymaz... Çünkü aynı hayatı yaşamıyoruz.. herkes kendini buna göre tartmalı..Bu nedenle burdaki paylaşımlar, manipule edici değil, bilgi verici olmalı bence.
    Burda yatırım yapanlara tek tavsiyem olabilir.. Oda en az 6-8 arası şirketten oluşan bir portföy yapmaları.
    Teşekkürler, son zamanlarda forumdaki en faydalı yorum oldu benim açımdan. Herkese sabırlı ve bol kazançlar dilerim.
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

4. Geçmişte muvaffak olduk gelecekte de muvaffak olacağına inancım var.
    Ytd

5. ilgilenenler için..
    Mac d ve stocastic in dediği gibi..bist100 aşağı gider.
    9200 leri görecek..daha da sağlıklısı 9131 den dönmesi..
    zaten bu son dipler..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku

ilgilenenler için..
    Mac d ve stocastic in dediği gibi..bist100 aşağı gider.
    9200 leri görecek..daha da sağlıklısı 9131 den dönmesi..
    zaten bu son dipler..
    Son sans..

Yetisen alir...

Kagitlar farkli hareket edebilir..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    3 tane buyuk, 3 tane de kucuk sirketim var...

Kucukler atak yaparsa atak yapandan kirpip buyuklerden birisine eklerim...

Kopukleneni sifirlarim, yeni bir kucuk ararim.

Disarida hayat var..

8. uzun vade temettü veren güvendiğin yaslandığın kağıtları,
    gelecek vaadi yüksek,sermayesi düşük,bilançoları güzel, stabil Özkaynak artışı veren bebekler ile beslemediğin vakit
    sistem kurmuş sayılmazsın..
    ekrana yapışır,
    uykusuz kalır,
    fotosentez yaparak yaşarsın..
    sistem kuracaksın, oyun kuracaksın...

Sayfa 443/663 İlkİlk ... 343393433441442443444445453493543 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz