Borsa yatırımcısı olmak ciddi anlamda çok tutarsız bir felsefeye sahip. Mesela size bir adam gelse ve şu teklifi yapsa:benim şirketime %20 ortak ol. Hiç bir kararda yetkili olmayacaksın. Ben istersem belki sana kar payı veririm. Gelecekte şirket değerlenir sende belki para kazanırsın. Şirket zarar ederse kar payı almayı da düşünme. He bir de şey. Ben şirket aşırı değersizleşirse geri alım da yapmam ha. Senin para kuşa dönebilir.
Şimdi böyle bir adama ortak olur musunuz. Borsa yatırımın konusunda daha ciddi kararlar olmalı. En azından şu olmalı mesela. Uzun vade yatırımcının kar payı fazla olmalı. Elindeki lotları arttırılmalı. Şirket kar ettiği sürece bundan faydalandırılmalı.
En boku bu türdeki şirketlerin başında GYO lar var.
En az defter değerin kadar olacak piyasadaki hissen dese Holdinglerde vardı geçmişte bankada ve
O kadar düşük değerdeki hisseleri sabancı patronları hem bankada hem holdingde setmışladı geçmişte YTD.
Bizde 26 den alan 1000 den alanda var ve bu durumda sat al yapanda var
Temettüleride cabası YTD.
Son düzenleme : kubilayhan23; 04-12-2024 saat: 10:58.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
29-30 Kasım 2024 tarihlerinde, TMMOB Makina Mühendisleri Odası İzmir Şubesi tarafından Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde büyük bir katılımla gerçekleştirilen Kaizen Paylaşımları Etkinliği’ne Ege Fren olarak katılım sağladık. Etkinlikte, toplamda 7 farklı Kaizen projemizle yer aldık. Etkinliğin sonunda, katılımcıların oylarıyla belirlenen ve “en” olarak adlandırılan projelere ödülleri takdim edildi. Bu kapsamda, Ege Fren olarak "Makinelere Yapılan Analizör Adaptasyonu ile Enerji Takip Sistemi Kurulması ve Enerji Tasarrufu Sağlanması" adlı projemizle En Yaratıcı Pano Tasarımı ödülüne layık görüldük. Bu başarıda emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür eder, birlikte daha büyük başarılara imza atmayı temenni ederiz. #EgeFren #KaizenPaylaşımları
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Borsada alınacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz
Ne yaşıyor bu şirketi yönetenler kan kaybını görmüyorlar mı?
Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Golden kros takip 50 günlük 200 günlük üstüne geçmesi oda 12630 larda kabaca
Ters omuz baş omuzumuzuda takip inşallah bozulmaz YTD
Yoksa 2 li dip takibi
Aşşağıda 10175 ile 10600 gapı var YTD.
Daha aşşağıda da gapımız var YTD.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer İmleri