USD bazlı fonlardan TMM (TERA PORTFÖY İKİNCİ SERBEST (DÖVİZ) FON) almak Kare portföyün yine usd bazlı KUB ve KRS fonlarını almaktan daha az riskli gibi geldi bana. Buna rağmen TMM fonu 3 aylık getiride 3.sıraya yükselmiş. Yine de riskleri konusunda şüphelerim var. İçeriği değiştirebilirler mi acaba sonradan? bilgisi olan var mı? Sepet mi yapsam karar veremedim.![]()
Sadece tek fon alacak olsanız hangi fonu alırdınız?
arkadaşlar ödünç pay piyasasında işlem yapmış ve bu konuda bilgisi olan var mı? aracı kurumum bile doğru dürüst telefonlara çıkmayıp bilgi vermiyor. örneğin 3 milyon değerinde bir hisseyi 1 hafta ya da 1 ay kiraya verdiğimizde aşağı yukarı ne kadar ek gelir elde edebiliyoruz? daha önce işlem yapıp bu anlamda ek gelir elde eden varsa bilgilendirirse sevinirim...
Ben yasaklanmadan önce yapmıştım.Her hisse için talep olmuyordu,
Genelde Büyük hisselerde günlük, 3 günlük ve haftalık kiralama oluyordu.
Genelde Ereğli hissesini rahatça ödünç görebiliyordun.
Eğer düzenli olarak her gün ödünç verebilirsen iyi bir gelir elde edebiliyorsun.
Getiri oranlarını hatırlamıyorum ama piyasa faiz oranlarının epey üstünde idi.
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yüklü miktarda THY var elimde... bunları günlük ya da haftalık kiralayabilidim ve aracı kurum umarım bu konuda destek sağlar bilemiyorum... yani rakam vermemişsiniz, yaptığınız işlemi hatırlamıyor olmalısınız. örneğin 3 milyonluk hisse için öyle 500 lira, 1000 lira gelecekse düşünmeye bile değmez... ben rakamı merak ediyorum... ortalama ne gibi bir kazanç sağlanıyor onu öğrenmeye çalışıyorum. değer mi değmez mi gibi...
Yer İmleri