Euro bu yüzden değersizleşti. Uzunca br süre Almanyaya yaradı bu durum ama artık ters tepiyor. Euronun hak ettiği seviye 1.05 dolar değil 1.75 dolar ama AB nin mevcut yapısı köstek oluyor.
Euro bu yüzden değersizleşti. Uzunca br süre Almanyaya yaradı bu durum ama artık ters tepiyor. Euronun hak ettiği seviye 1.05 dolar değil 1.75 dolar ama AB nin mevcut yapısı köstek oluyor.
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
TH hocam, türkiye ve tüm dünyada hastalıkların baskılanmasını sağlayan şey kan basıncının düşük, nabzın yavaş olması yani ucuz petrol. Burada oluşacak bir şok hastanenin önünde kuyruk yapacak.
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
Satranç, briç ve POKER. Bu oyunlar çok önemli ve öğrenilmelerş şart. Hepsi de zeka oyunudur. Satranç bana sıkıcı geliyor. Briçe bayılıyorum. Ama pokerin yeri ayrıdır. Borsa açısından bu üçü arasında en ideali pokerdir çünkü poker bir zeka / olasılıklar oyunu olduğu gibi çok önemli bir psikoloji boyutu da var. Pokeri sadece bir kumar olarak gören bilgisizdir cahildir. Çerez parasına zevk için oynadığımız kendi 5 kağıtı poker grubumda böyle çok adam var ve Pokeri kumardan ibaret sandıkları için hep tokatlanyorlar. Masama böyle adamların oturduğunu görmek bana zevk veriyor.
Adam para kaybettikten sonra abi şansım yoktu ondan kaybettim diyor. Ben de olur böyle şeyler, zamanı geldiğinde şansın döner diyorum. Bu şans nasıl bir şans ise hiç dönmüyor, diye sitem ediyor. Adam hala pokerin gerçek hüviyetini kavrayamamış, sadece şansa bağlı bir kumar olarak görüyor, böyle yaptığı sürece de tokatlanp duruyor. O da ne yapsın, kapasitesi bu kadar.
Hane halkı borcunu ve yükümlülükleri de düştük mü?
Yer İmleri