Sayfa 874/998 İlkİlk ... 374774824864872873874875876884924974 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 6,985 - 6,992 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Tmsf: Sigortaya tabii mevduat ve katilim fonu tutarı 650bjn tl den 950 bin TL’ye yükseltildi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Tmsf: Sigortaya tabii mevduat ve katilim fonu tutarı 650bjn tl den 950 bin TL’ye yükseltildi
    Yeniden değerleme oranı kadar artırmışlar.
    Düz rakam olsun diye bir tık yukarı yuvarlamışlar.
    950 ne mk?
    Yap işte düz 1 milyon da akılda kalsın.

3.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    çevremdeki herkes şişecam sahibi derken hasan, murteza, cemal'den değil hans, toni, coni, herkel'den bahsediyor adam..
    yok hocam bir tane ecnebi arkadasim yok

Yani Mimar Sinan komsum olsa onunlada konusmazdim veya padisahlarin cogu

4. Salgına yakalanan pek yok anlaşılan. Aileye yine girdi beni de küçük kızımı da vurdu. Dikkat edin. Cavit aranızda. Cavit2024

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,136
     Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Salgına yakalanan pek yok anlaşılan. Aileye yine girdi beni de küçük kızımı da vurdu. Dikkat edin. Cavit aranızda. Cavit2024
    Geçmiş olsun,dikkat edin,o melun benim kaynımı öldürdü benimlen yaşıttı,akciğer aort damarına yerleşmiş orada kanser oluşmuş,aort olduğu için müdahale edemediler oradan vücudun her yanına dağılmış öleli 1 sene oldu,o melun vücuttan çıkmıyor bir yere yerleşiyor vücudun zayıf anını kolluyor,ben şerbetliyim bulaşsa bile hissetmiyorum hafif atlatıyorum,tek tedavisi vücudu sağlam tutmak.

6.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun,dikkat edin,o melun benim kaynımı öldürdü benimlen yaşıttı,akciğer aort damarına yerleşmiş orada kanser oluşmuş,aort olduğu için müdahale edemediler oradan vücudun her yanına dağılmış öleli 1 sene oldu,o melun vücuttan çıkmıyor bir yere yerleşiyor vücudun zayıf anını kolluyor,ben şerbetliyim bulaşsa bile hissetmiyorum hafif atlatıyorum,tek tedavisi vücudu sağlam tutmak.
    Hanım aşı olduktan 9 ay sonra meme kanseri oldu. Ve şuan çok güçsüz. Çok uyur vs vs.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,136
     Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Hanım aşı olduktan 9 ay sonra meme kanseri oldu. Ve şuan çok güçsüz. Çok uyur vs vs.
    Benim eşimde öyle,marmara üniversitesine pendike götürdük orada kitleyi aldılar ışın tedavisi gördü,2 sene oldu kontrole gidiyor,birinci evre olduğu için ucuz atlattı,sizinkinin durumu ne bilemiyorum,orada ümit hoca var istersen bir gösterin kendisi çok iyi doktor ve cerrahtır,kovitlen ilgili değildi onunki 10 senelikti sadece urları vardı zararsız,oda kovidi orta şiddette geçirdi,ne bileyim belkide ondandır bilmiyorum,geçmiş olsun tekrardan.

8.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Benim eşimde öyle,marmara üniversitesine pendike götürdük orada kitleyi aldılar ışın tedavisi gördü,2 sene oldu kontrole gidiyor,birinci evre olduğu için ucuz atlattı,sizinkinin durumu ne bilemiyorum,orada ümit hoca var istersen bir gösterin kendisi çok iyi doktor ve cerrahtır,kovitlen ilgili değildi onunki 10 senelikti sadece urları vardı zararsız,oda kovidi orta şiddette geçirdi,ne bileyim belkide ondandır bilmiyorum,geçmiş olsun tekrardan.
    Kitleler ta 2007 de vardı. Eşim 45 yaşında. Be cavitin olayı tetiklediğini düşünüyorum. Oda 1 evre sayılır dı. Şimdi sadece düşkünlük var. Kan vs değerleri normal. Sizede geçmiş olsun.

Sayfa 874/998 İlkİlk ... 374774824864872873874875876884924974 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •