Tmsf: Sigortaya tabii mevduat ve katilim fonu tutarı 650bjn tl den 950 bin TL’ye yükseltildi
Tmsf: Sigortaya tabii mevduat ve katilim fonu tutarı 650bjn tl den 950 bin TL’ye yükseltildi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Salgına yakalanan pek yok anlaşılan. Aileye yine girdi beni de küçük kızımı da vurdu. Dikkat edin. Cavit aranızda. Cavit2024
Geçmiş olsun,dikkat edin,o melun benim kaynımı öldürdü benimlen yaşıttı,akciğer aort damarına yerleşmiş orada kanser oluşmuş,aort olduğu için müdahale edemediler oradan vücudun her yanına dağılmış öleli 1 sene oldu,o melun vücuttan çıkmıyor bir yere yerleşiyor vücudun zayıf anını kolluyor,ben şerbetliyim bulaşsa bile hissetmiyorum hafif atlatıyorum,tek tedavisi vücudu sağlam tutmak.
Benim eşimde öyle,marmara üniversitesine pendike götürdük orada kitleyi aldılar ışın tedavisi gördü,2 sene oldu kontrole gidiyor,birinci evre olduğu için ucuz atlattı,sizinkinin durumu ne bilemiyorum,orada ümit hoca var istersen bir gösterin kendisi çok iyi doktor ve cerrahtır,kovitlen ilgili değildi onunki 10 senelikti sadece urları vardı zararsız,oda kovidi orta şiddette geçirdi,ne bileyim belkide ondandır bilmiyorum,geçmiş olsun tekrardan.
Yer İmleri