Tmsf: Sigortaya tabii mevduat ve katilim fonu tutarý 650bjn tl den 950 bin TL’ye yükseltildi
Tmsf: Sigortaya tabii mevduat ve katilim fonu tutarý 650bjn tl den 950 bin TL’ye yükseltildi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Salgýna yakalanan pek yok anlaþýlan. Aileye yine girdi beni de küçük kýzýmý da vurdu. Dikkat edin. Cavit aranýzda. Cavit2024
Geçmiþ olsun,dikkat edin,o melun benim kaynýmý öldürdü benimlen yaþýttý,akciðer aort damarýna yerleþmiþ orada kanser oluþmuþ,aort olduðu için müdahale edemediler oradan vücudun her yanýna daðýlmýþ öleli 1 sene oldu,o melun vücuttan çýkmýyor bir yere yerleþiyor vücudun zayýf anýný kolluyor,ben þerbetliyim bulaþsa bile hissetmiyorum hafif atlatýyorum,tek tedavisi vücudu saðlam tutmak.
Benim eþimde öyle,marmara üniversitesine pendike götürdük orada kitleyi aldýlar ýþýn tedavisi gördü,2 sene oldu kontrole gidiyor,birinci evre olduðu için ucuz atlattý,sizinkinin durumu ne bilemiyorum,orada ümit hoca var istersen bir gösterin kendisi çok iyi doktor ve cerrahtýr,kovitlen ilgili deðildi onunki 10 senelikti sadece urlarý vardý zararsýz,oda kovidi orta þiddette geçirdi,ne bileyim belkide ondandýr bilmiyorum,geçmiþ olsun tekrardan.
Yer Ýmleri