Originally Posted by
5yearplan
Gayet öngörülü bir tercih olmuş sizinki. Bana da elimdeki doları korumak öncelikmiş gibi geliyor. Devalüasyonlar biraz travmatik şekilde korkutuyor beni, bir kere tokat yiyince oradan. 2025'de olur da borsa çoşarsa yine bir yerden trene binme şansım olur sanırım. Ya da 1/4 borsa, 3/4 döviz şeklinde yaparsam da olur sanki.
Kesinlikle. Zaten elinde EREGL var. Öncelikle PLTR i ne zaman atacağına karar vermen lazım. Hisse artık köpüklü bölgede. Bu, hissenin daha da yükselmeyeceği anlamına gelmiyor ama kurumsal bir yatırımcı basmaya karar verirse çok kısa bir sürede çakılır. 2024 4Ç bilançosu Ocak ayının ilk yarısında açıklanacak. Tarihini öğren. Bu bilançoda beklentiye oranla olumsuz yönde en ufak bir sapma bile hisseye çok ciddi bir düşüş olarak yansıyabilir. Bence en geç 4Ç bilanço açıklanma tarihinin arifesinde bunları elden çıkarmakta fayda var. Bu hissede satın alınabilecek her şey halihazırda satın alınmış gözüküyor. Unutma, şirketin CEO su ve diğer yetkililer de ellerindeki hisseleri verdiler ki bu durum en sağlam SAT sinyallerinden biridir.
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
Yer İmleri