Bu Cuma namazını nerede kılacağız..
Emevi camii uygun mu?![]()
Bu Cuma namazını nerede kılacağız..
Emevi camii uygun mu?![]()
Suriye yeniden inşa edilecek...
Finansmanı Suudi Arabistan, BAE, KATAR sağlayacak.
Şehirleri Türkiye yapacak.
Türk şirketleri için büyük fırsatlar var!
Tabi ki bu sürece dahil olacak #Borsaistanbul da halka açık olan şirketler şimdiden pozisyon almakta fayda var.
Özellikle inşaat sektörü ilk hareketlenlerden olacak.
Çimentolara göz atın hemen.
Zaten faiz indirimi ile birlikte hareket beklediğim sektör çok da çabuk hareketlenme yapabilir.
2025 yılı #Borsa cıların parayı katladıkları yıl olarak tarihe geçecektir.
https://x.com/balina_avcisi/status/1...KnaLKsC1Q&s=19
(1 günde havaya giren bademspor [emoji846])
SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
üstad insanlar o kadar aptal... herkes kendince şuanki durumu değerlendirerek içine doğduğu kültür veya dini görerek hareket ediyor. yapılan bu toprak kavgaları vs. veya mistik savaşlar hepsinin nedeni saplantılı ve şu dünya için virüsten başka bir canlı olmayan insan türünün bencilliğinden kaykanaklanıyor.
biri vaadedilmiş topraklar diyor..
diğeri kalkmış osmanlıcılık diyor..
dünya önceden tek kıtaydıyeraltı ve volkanik faailiyetler ve okyanusun düzenli su döngüleri sayesinde yer altıda suda toprakta durmadan yer değiştiriyor.. koca ülkeler zamanla adaya adacığa dönüşmüş. bilmem kaçtane kıta olmuş omlaya devam ediyor.
tevrat zaten sallama olduğu kesin.. o vaad edilmiş toprak gelecekte belki 10 parçaya bölünecek. yada okyanusun dibinde kalacak !
japonya kıtadan ayrıla ayrıla neredeyse ada ülkesi oldu. geleceği mechul.
abd belki 15 parçaya bölünecek toprak olarak.
zavallı insanoğlu ...tapmış babam tapmış.
![]()
o nedenlen dünyayı yönetmek basittir..
parti ile
dinle.
koyundan bol birşey yok...
![]()
Uzun lafın kısası...beğenirsin veya beğenmezsin....Adam dediğini geçte olsa yaptı.
https://www.facebook.com/halkhaberor...3150361115188/
Ben son günlerdeki suriye olayına 2 yönden bakıyorum iç ve dış siyaset olarak Bahçelinin sosyal medyada söylendiği gibi Apo açılımı çıkışı ve bunun karşı taraf tarafından kabul görülmediği konuşuldu sosyal medyada , ayrıca yapılan anketlerde olumsuz görüşlerden dolayı hükümet bu işten vaz geçip b planı harekete geçirmişte olabilir.Dem bu açılıma yeşil ışık yakmıştı yalnız bana göre ABD veya Avrupa PKK ya Suriyede olacak olan bu harekette bunlara tepside yine birşey sunmuş olabilir.Millet çıkmış rejim yıkıldı diye zıplıyor bence burada bu saatten sonra özerk bölgeler kurulur çünkü ABD ve Rusya bu işte geride durması benim midemi bulandırdı sanki herkes oyunun nasıl biteceğini kimin kazanıp kimin kandırılacağını biliyor gibi geldi bana.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri