Sayfa 675/704 İlkİlk ... 175575625665673674675676677685 ... SonSon
Arama sonucu : 5632 madde; 5,393 - 5,400 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

Fener,Türkiye kupasına katılmayacakmış.
    FENERBAHÇE'Yİ NASIL BİR CEZA BEKLİYOR?
    Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası'na katılmamasıyla birlikte kulübü bekleyen ceza da ortaya çıktı.

TFF talimatnamesinde konuyla ilgili, "Türkiye Kupası müsabakalarında yer almaya hak kazanmasına rağmen müsabakada yeralmayan kulüp hakkında, hükmen mağlubiyet kararı verilmekle birlikte o sezonki Türkiye Kupası müsabakalarından ihraç edilir ve takip eden sezonda Türkiye Kupası’nda yer alamaz" ifadeleri yer alıyor.

İlgili maddenin devamında, "Ayrıca, Türkiye Kupası’nın ticari haklarından elde edilen gelirlerin dağıtımına ilişkin olarak hiçbir talepte bulunamaz ve bununla birlikte müsabakaya katılmayan kulüpler, bu sebeple TFF’nin uğrayacağı tüm zararı karşılamakla yükümlüdürler.'' ifadeleri bulunuyor.

Nasıl olsa bedelliden para gelecek ya,savurun paraları bakalım.

3. fenerin artık şampiyonluğu yalan oldu. seneye inşallah. kısmet. yarın almayanı döverler.

Alıntı Originally Posted by YATIRIM_UZMANI Yazıyı Oku
    fenerin artık şampiyonluğu yalan oldu. seneye inşallah. kısmet. yarın almayanı döverler.
    Aynen,,,,sanki puan farkını Gs ye göre çok açmış da,,,Türkiye kupasına katılmayıp,bir de ceza ödeyecek.
    Takım yürüyor,kondisyon sıfır,,,Osayı ayakta durmakta zorlanıyor.
    Morinho da her şeyi dalgaya almış,işin şamatasında.bu durumda futbolcular morinho yu takar mı?
    "Efendim ben santrafor istemiyorum,benim santraforlarım çok iyi"
    Yesinler santraforlarını,,boş kaleye atamayan oyuncudan santrafor olmaz.
    Ben olsam morinho nun yerine emekli çavuş getirirdim,,nasıl kondisyon yükler bakın.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Fener,puan sıralamasında 2. olan A.Bilbao yu yenebilecek mi? Bu oyunla zor,,maça daha çok asılması lazım.
    Ha,,",avrupa maçımız olduğu için Bjk maçına asılmadık" diye bir bahane uydururlar mı?
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Fener,puan sıralamasında 2. olan A.Bilbao yu yenebilecek mi? Bu oyunla zor,,maça daha çok asılması lazım.
    Ha,,",avrupa maçımız olduğu için Bjk maçına asılmadık" diye bir bahane uydururlar mı?
    Takım, bu kondisyonla hiç bir takımı yenemez.İlk yarı sahada yürüyen bir Fener vardı.İkinci yarı biraz koştu çabaladı ama yine sonuç yok.Ceza sahası içinde bile pas düşünen,şut çekmeyen takım gol atamaz.
    Laubalı davranışları ile morınyoyu, futbolcuların pek dikkate aldıklarını düşünmüyorum,,,dolayısı ile sonuç normal.
    Bundan sonra ne olur.Fener de hareket için.

1-T.direktör değişikliği,
    2-Başkan değişikliği

etkili olur.Yapılacak transferler bile etki etmez,,çünkü mevcut kadro zaten iyi,futbolcular çalışmıyorlar.gelen transferlerde 1-2 maçta parlar,sonra sisteme uyar.

En kötü durumlarda bile 100 den aşağı göstermiyorlar.

Avrupa maçını 100.60 görerek fiyatladı,,önünde B.şehir maçı var,,,eğer yener,Gs de puan kaybederse tekrar 113-115 lere doğru hareketlenebilir.Osimhen ve Barış Alper den yoksun Gs, yaralı TS yi devirebilir mi? TS küme düşme potasında,,bu bölgeden uzaklaşmak için maça asılmaları lazım.

Sayfa 675/704 İlkİlk ... 175575625665673674675676677685 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •