Sayfa 76/238 İlkİlk ... 2666747576777886126176 ... SonSon
Arama sonucu : 1902 madde; 601 - 608 arası.

Konu: Xu030 endeks

1.  Alıntı Originally Posted by sar Yazıyı Oku
    En iyisi Lübnan ile Suriye’nin tek devlet çatısı altında birleşmesi. Suriye yeniden yapılanacak. Lübnan’da devlet çökmüş durumda. Suriye’nin yapılanması altına Lübnan da katılsın...
    Hizbullah’ın buna karşı çıkacağını sanmıyorum. İran ile aralarına mesafe koyacaklar bence. İran’ın güvenilmez olduğunu yaşayarak öğrendiler. Zaten İran’dan artık rahat lojistik de alamazlar...
    Çok mantıklı ama diğer aktörler israil, abd, batı buna izin verirmi hidro karbon yataklarına bu kadar uzun kıyısı olan bir ülkeye?

Ruslar Ayn-El-Arab’ı boşaltıyormuş....

3. bi çimento demir hareketi var suriyenin özgürleşmesine istinaden, amma velakin bunun fazla bi temeli yok bence.. sınıra yakın konuşlu olanlar yada limanı olanlar mal satabilir suriyenin imarına ama diğerlerinin konuyla alakası yok, çünkü çimentoda karayoluyla nakilde fizibilite 200- 300 km kadardır, daha uzak karayolu mesafesi nakliyat maliyetini kurtarmaz.. o kadar yol yapıp çimento satacağına gidip orada fabrikasını kurarsın daha ucuza gelir.. mesela konya çimentonun herhangi bi ihtimali yok bu konuda, kağıt 12x defter değeri 162 f/k çarpanıyla işlem görüyor, ama bu furyada o bile %7 yukarıda

4. biraz short açtım, gün sonu biraz kanlı geçebilir diye,
    endeks ve banka vadelilerinde short

5.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    biraz short açtım, gün sonu biraz kanlı geçebilir diye,
    endeks ve banka vadelilerinde short
    cezayı kesti bana, stopladık son saat içinde, neyse ki ykbnk pozizyonu açmayı becerdik de telafi ettim çoğunu.. tabii, yazık oldu gün boyu malsız short bekleyip az zararla kurtulmaya sevinmek

pkk’lılar Deyr Ez-Zor’dan topuklamış. Haseke’ye kaçıyorlarmış...

Bu işin sonunda abd, pkk artıklarını Çin’e karşı kullanmak için uçaklarla G.Kore’ye taşıyacak muhtemelen...

Ruslar’ın Esad/Esed’i sattığı gibi abd’liler de pkk’yı sattı galiba. SMO süpürüyor Abd seyrediyor.
    İlerliyen saatlerde abd’liler bir aksiyona girişirler mi?...

Sayfa 76/238 İlkİlk ... 2666747576777886126176 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •