Originally Posted by çıtak pempe çizgi 99335 herkeş 978xx üçün televizyonlarının karşısına geçsin denişük bir 2. yarı olabilü
Originally Posted by KPL bende al'da ilk saatlik barı kapattı - bitmex daha 5 künlük bile 10 künlüüü kesmedi.. nası bi AL oluyoru ?
Originally Posted by çıtak daha 5 künlük bile 10 künlüüü kesmedi.. nası bi AL oluyoru ? saatlikler alda demek istedim nasıl yazdığına göre anlaşılmayabiliyor demek ki, haklısın günlük alda saatlik kapanış gibi de anlaşılabilir yazmışım
Originally Posted by KPL saatlikler alda demek istedim nasıl yazdığına göre anlaşılmayabiliyor demek ki, haklısın günlük alda saatlik kapanış gibi de anlaşılabilir yazmışım haklıymışsın abi... al da imiş
Originally Posted by KPL saatlikler alda demek istedim nasıl yazdığına göre anlaşılmayabiliyor demek ki, haklısın günlük alda saatlik kapanış gibi de anlaşılabilir yazmışım şortçu hala güçlü kırmızı 100250 yi savunup, indikatörü yeşilden kırmızıya çevirirlerse orta vade yön hala aşağı olur şuan 99700 itibari ile kırmızı oluyoru... hoş bunu AL'a çeviremezler de tahta boş olunca çiziyorlar yukarı
çıtak ha gayret, döndürebilirsen helal yakın görüntü 97.2+-'ye kadar gider gibi birçok durumda umarım bu sefer özel, dayanıp geri gelicez
Originally Posted by KPL çıtak ha gayret, döndürebilirsen helal yakın görüntü 97.2+-'ye kadar gider gibi birçok durumda umarım bu sefer özel, dayanıp geri gelicez dönermi abi şu SAT varken yukarı çizmenin cezasını fena kesti şortçu Originally Posted by çıtak adam şu grafiğe mal alıyor ya tek bu değil... 240 lık dahil hepsi satta
Originally Posted by çıtak dönermi abi şu SAT varken yukarı çizmenin cezasını fena kesti şortçu tek bu değil... 240 lık dahil hepsi satta e dipler de (hani olacaksa) hep satta oluyo zaten n'apcan
Forum Rules
Yer İmleri