Sayfa 382/475 İlkİlk ... 282332372380381382383384392432 ... SonSon
Arama sonucu : 3799 madde; 3,049 - 3,056 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1. Yine kal getirdiler. Ytd

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Hojam karavanı cekebilmek için 2 yıl önce 17 yıllık aracımı sattım ve o süreçte yeni dizel aracı aldım.
    Akabinde bu sene de karavanı aldım.
    Lakin benim sorum hybrid mi elektrikli mı idi.
    Elektrikle tatile giderken birkaç kez şarj edeceğimi biliyorum karavan çekişi ile menzil daha da kısalacak onu da biliyorum. Çekim sebepli ne kadar etkili olur bu menzilin mesafesi yarısı olursa ne anladım bu işten.
    Kaldı ki elektrikli araçların sanayisi gelişmemiş, bakımı, lastiğinin fiyatı bile bir başka ise astarı yüzünü geçmez mı?
    Hybrid trafik yoğun bölgelerde ki yılda çoğunluk olarak kullanım olduğu için daha uygun değil mi?
    Ha desen ki Balıkesirdesin, İzmir desin elbette elektrikli mantıklı.
    Hybrid fikrin nedir? Ytd
    hibrit demek hem elektrik arızası riski hem de içten yanmalı arızası riski demek.elektrikten anlayan sanayide yok da hibritten anlayan da yok.ben o yüzden hibrit seçeneğini direk eliyorum.ya saf içten yanmalı ya saf elektrik

motor yağı yok hava filtresi mazot filtresi yok.motoru soğutma derdi yok bir sürü gereksiz boru dpf katalizör egsoz piston karter gaz kelebeği buji bobin zart zurt hiçbiri yok.dolayısı ile sanayi ye düşme şansı da hibrite göre çok az.

amma ben arabaya yatırım amacı ile bakarım diyorsan sıkıntı olabilir al sat gelmez zor satılır ilk alışa göre kaybettirir.

benim yaşım 50 ye dayandı bi kere elektrik alırım pili bitene kadar zaten benim de pilim biter o yüzden çok takılmıyorum yatırım amaçlı bakmıyorum.

karavan konusunu araştırmak lazım senede 1-2 kere tatil için bence uğraşılır bazı elektrikli araçlarda 220 v çıkış var karavana da elektirk sağlayabilirsin.ama çok sık karavan kullanıyorsan eziyet olabilir.

gideceğin yerleri iyi planlarsan mola vere vere gidersin nasıl olsa emekli adamsın bi yere yetişme derdin yok

bi de en basitinden togg çok ucuz adamlar 1.6 liralık araca 800 bin sıfır faiz kredi veriyor.paran varsa 800ü 1 senede 1.2 yaparsın 400 kardasın arac 1.2 e gelir. o paraya polo anca veriyorlar belki vermiyorlar.ben ionic 5 togg tesla model y üçünü de takip ediyorum şişe 1 senede 100 lira olursa bi tanesini alıcam inşallah

4. Eyvallah moza hc yorumuna yüreğine sağlık. Umarım olur istedigin şeylerde. Ytd

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Eyvallah moza hc yorumuna yüreğine sağlık. Umarım olur istedigin şeylerde. Ytd
    tşk ederim kişisel olarak en uygun neyse bi swot analizi yapıp sen de gönlündekini alırsın inşallah.

ne oldu bu şişe gidecek mi yine patinaj mı?

6.  Alıntı Originally Posted by moza80 Yazıyı Oku
    tşk ederim kişisel olarak en uygun neyse bi swot analizi yapıp sen de gönlündekini alırsın inşallah.

ne oldu bu şişe gidecek mi yine patinaj mı?
    Hc pati de yapsa, yapmasa da, şimdilik bu hallerine raziyim yeter. Bunu bulamayanlar da var. 😊 Ytd

7. Trump brics ülkelerini tehdit ediyor ve gümrük vergileri getireceğinden bahsediyor şişenin Amerika’da çok büyük yatırımları var Amerika’ya ihracat yapmak zorlaşacak gibi şişe Amerika’da avantaj sağlamaz mı bu konu hakkında daha önce konuşuldu mu yada fikri olan var mı acaba selamlar

8. İran’dan ithal edilen düz camlara koruma önlemi alınmış.Kendi üreticimiz varken destelemek gerekli

https://x.com/nazende2011/status/186...d8F2ZUHt93mWtw

Sayfa 382/475 İlkİlk ... 282332372380381382383384392432 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •