Sayfa 889/998 İlkİlk ... 389789839879887888889890891899939989 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 7,105 - 7,112 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1. Benim hanım Suriyeliler den nefret ediyor. Bizim apartman da 8 daire de Suriyeli oturuyor. Her evde çok çocuk var. Her dairede iki Suriyeli aile oturuyor kadınlar ev kalabalık olduğu için çocukları dışarı yolluyor onlar da oynarken çişi kakası geliyor bizim kapının önüne paspasa şey ediyorlar. Kamera takıldı bu yüzden. Bizdekiler tam yabani. Bir gün cinayet çıkacak ama ne zaman bilmiyorum o derece apartman da nefret var onlara karşı.

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Benim hanım Suriyeliler den nefret ediyor. Bizim apartman da 8 daire de Suriyeli oturuyor. Her evde çok çocuk var. Her dairede iki Suriyeli aile oturuyor kadınlar ev kalabalık olduğu için çocukları dışarı yolluyor onlar da oynarken çişi kakası geliyor bizim kapının önüne paspasa şey ediyorlar. Kamera takıldı bu yüzden. Bizdekiler tam yabani. Bir gün cinayet çıkacak ama ne zaman bilmiyorum o derece apartman da nefret var onlara karşı.
    Sizin şanssızlığınız.
    Viop sayfasında Sayın abka'nin yazdigina göre Suriye'li komşuları uyumlu,efendi ve yakında gideceklermiş.
    Ne diyelim elinizi kana bulamadan sorununuz çözülür.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Benim hanım Suriyeliler den nefret ediyor. Bizim apartman da 8 daire de Suriyeli oturuyor. Her evde çok çocuk var. Her dairede iki Suriyeli aile oturuyor kadınlar ev kalabalık olduğu için çocukları dışarı yolluyor onlar da oynarken çişi kakası geliyor bizim kapının önüne paspasa şey ediyorlar. Kamera takıldı bu yüzden. Bizdekiler tam yabani. Bir gün cinayet çıkacak ama ne zaman bilmiyorum o derece apartman da nefret var onlara karşı.
    Yengemize saygılarımızı ilet lütfen, onların KAVM-İ NECİP olduğunu boklarının/çişlerinin makbul tutulduğunu, sizin kapının önünü tercih etmelerinin nimetten saymasını, temizlerken sevaba girdiğini söyle.

Yengem küfrederse, deve sidiğini içmenin şifa olduğunu söyleyen zatın videosunu izlet.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Yengemize saygılarımızı ilet lütfen, onların KAVM-İ NECİP olduğunu boklarının/çişlerinin makbul tutulduğunu, sizin kapının önünü tercih etmelerinin nimetten saymasını, temizlerken sevaba girdiğini söyle.

Yengem küfrederse, deve sidiğini içmenin şifa olduğunu söyleyen zatın videosunu izlet.
    Ne temizlemesi hanım paspas vs ne varsa çöpe atıyor. İki kez attık. Yönetim değişti kamera takıldı rahatladık bir iki aydır sıçan işeyen yok. Hanıma kalsa bir kaşıkta boğar. Suriyeliler Konya'dan gitse bile tahta kurusu miras kalacak. Konya'nın neredeyse tamamına yakınının da tahta kurusu var. Çoğu bilmiyor. Sivrisinek sanıyor. Bana baya bir pahalıya mal oldu evin her yerini tıkadım üç beş kere evi zehirli gaz ile zehirleyip şehir dışına çıktık. Bir maaşım gitmiştir. Tahta kurusunu bilmeyenler vardır. Bunun çıktığı ev için YouTube de e adam evi yak ceketini al çık diyor o kadar zor bir süreç. Bizim ki bir sene mücadele bir sene de önlem ile geçti. Uzman sayılırım şuan.

Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Sizin şanssızlığınız.
    Viop sayfasında Sayın abka'nin yazdigina göre Suriye'li komşuları uyumlu,efendi ve yakında gideceklermiş.
    Ne diyelim elinizi kana bulamadan sorununuz çözülür.
    onu mamak yada altındağa özellikle tuzluçayır taraflarına slmak lazım tecavüze uğramaktan yırtarsada soyulur gelir
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,575
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    onu mamak yada altındağa özellikle tuzluçayır taraflarına slmak lazım tecavüze uğramaktan yırtarsada soyulur gelir
    Altındağ yine öylemi,eskiden susuz kuru,kuru milleti mikerlerdi hergün olay olurdu.

7.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Altındağ yine öylemi,eskiden susuz kuru,kuru milleti mikerlerdi hergün olay olurdu.
    Çinçin kalmadı.

Sayfa 889/998 İlkİlk ... 389789839879887888889890891899939989 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •