-

Originally Posted by
BaşKara
Çinçin kalmadı.
çinçin kalmadı ama bendderesinden girdin mi dışkapı sgk hastanesinin arkasından gecekondu gibi yrlerin hepsi suriyeli ve çinçinli dolu
bir halt olacağı yok.
-
6 ay önce Ayhan başkan ile Reha başkanı tam tiye alıyorduk Reha başkan bizi lale yapıp tefe koydu. Onunla ilgili ufacık bir espri yapacaktım biraz sağlık ile ilgili olduğu için yapamadım Reha başkanım izin verirse yaparım o espriyi
-
-

Originally Posted by
Ayasofya 2005
6 ay önce Ayhan başkan ile Reha başkanı tam tiye alıyorduk Reha başkan bizi lale yapıp tefe koydu. Onunla ilgili ufacık bir espri yapacaktım biraz sağlık ile ilgili olduğu için yapamadım Reha başkanım izin verirse yaparım o espriyi
Sizde bir kaşıntı var galiba.
[emoji23]
Espri yapmaktansa merhem kullanın derim.
[emoji23]
-

Originally Posted by
ayhan53
çinçin kalmadı ama bendderesinden girdin mi dışkapı sgk hastanesinin arkasından gecekondu gibi yrlerin hepsi suriyeli ve çinçinli dolu
Bendderesi demişken eski kerhane bölgesiydi,orasıda zamanında sabıkalıydı,ama çoğuda garibandı,ara sıra faydamız olurdu,ama iktidar faktörü gibi değildi,çünkü nüfusunu kullanıp yapmadıkları halt yok ülkede !!!
-

Originally Posted by
EGEDUK
Sizde bir kaşıntı var galiba.
[emoji23]
Espri yapmaktansa merhem kullanın derim.
[emoji23]
Egeduk başkan sende elinde pamukla geziyon olay çıksa da pamuğu tıkasam diye. Bak espri yapmak için için istiyorum verirse yaparım vermezse niye yapayım gidişik ki tuttu.
-

Originally Posted by
Ayasofya 2005
Egeduk başkan sende elinde pamukla geziyon olay çıksa da pamuğu tıkasam diye. Bak espri yapmak için için istiyorum verirse yaparım vermezse niye yapayım gidişik ki tuttu.
Yok öyle değil.
Ayrıca elimdeki de pamuk değil.
[emoji3]
-

Originally Posted by
EGEDUK
Yok öyle değil.
Ayrıca elimdeki de pamuk değil.
[emoji3]

Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız