Sayfa 220/1005 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320720 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 1,753 - 1,760 arası.

Konu: Viop LXI

1.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    o zaman nohut abinin dediği üzere yaş ve mahalle önemli bir kriter mi? bu çok önemli mi?

ben galatasaraylıyım. ben de prekazinin monacoyu kupadan dehlediği maçı unutamam

https://www.youtube.com/shorts/dmvCSjIBG6E
    Üstat nohut sen İzmir i tam bilir misin ? hani Urla'nın köyündesin ya

Karşıyakada ,Girne bulvarı var --orda direkt denize bakan heykelli bir apartman var ..sene 1982 ..biraz ötesinde yani çarşıya doğru SİNİ diye bir Rest-au-rant vardı ..balık rakı roka hani ..bilir misin orayı
    Hayat hoş gerisi boş

2. Güccükken mahallede sokak ortasında maç yapardık, o zamanlar araç sayısı az olduğundan olsa gerek, sokaktan tek tük araba geçerdi, heyy gidi günler ne günlerdi bea
    Yolun ortasına 2 dene taş koyar kale olurdu, arabalarda taşa değmeden geçerdi. tekerine taş değmesin lafı burdam geliyor olabilü neyise muhabbeti sulandırmadan devam edeyim
    Maç yapılırken 1 takım Fener 1 takımda Galatasaray olmak üzre oyuncuları belirlerdik ama malesef çoğunluk feneri tuttuğu için, takımı bir türlü oluşturamazdık ve maç başlamadan kavga ederdik, kavga sonunda ortalık sakinleşir ve hadi beyler takımı ayarlayalım, bazılarımız gönüllü geçsin gs ye der ve genelde ben geçerdim, bu şekilde gs li oldum, mecburen yohusa maç olmuyacaktı
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku

Karşıyakada ,Girne bulvarı var --orda direkt denize bakan heykelli bir apartman var ..sene 1982 ..biraz ötesinde yani çarşıya doğru SİNİ diye bir Rest-au-rant vardı ..balık rakı roka hani ..bilir misin orayı
    Ayrıca ..bir FENER'li olarak sırf .Gheorghe Hagi izlemek için defalarca GS maçına gitmişliğim var ..bir kere orta sahadan bir gol atışı var ..yok öyle bir şey yani
    Hayat hoş gerisi boş

4.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku

Urla'ya taşınalı 2,5 yıl oldu.
    Doğma büyüme 64 yıldır İzmir'de yaşıyorum.
    Sini ismini duydum ama gitmedim.
    Biz Karşıyaka'da Boğaziçi rest-au-ranta takılıyorduk.

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Ayrıca ..bir FENER'li olarak sırf .Gheorghe Hagi izlemek için defalarca GS maçına gitmişliğim var ..bir kere orta sahadan bir gol atışı var ..yok öyle bir şey yani
    o zaman türk futbol tarihindeki en iyi adamı da konuşmak gerekebilir.

bence jupp derwall. gerisi hikaye. belki ikinci lucescu olabilir.
    audentes Fortuna iuvat

6.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Urla'ya taşınalı 2,5 yıl oldu.
    Doğma büyüme 64 yıldır İzmir de yaşıyorum.
    Sini ismini duydum ama gitmedim.
    Biz Karşıyaka'da Boğaziçi rest-au-ranta takılıyorduk.
    O yıllarda öyle bi mekan yoktu yahu orda

BUCİM işine döndü haa bu

Peki .. o Heykelli apartmandan ters istikamete giderken tam yeni konutların yapıldığı alana gelmeden bir cafe vardı gençlerin takıldığı - onu bilir misin
    Hayat hoş gerisi boş

7.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    o zaman türk futbol tarihindeki en iyi adamı da konuşmak gerekebilir.

bence jupp derwall. gerisi hikaye. belki ikinci lucescu olabilir.
    Mustafa Denizli, merhum Jupp Derwall'in öğrencisiydi. Denizli, 1987 yılında Derwall'in yardımcısı olarak 14 yıllık lig şampiyonluğu hasretinin sona ermesinde önemli rol oynadı. Zaten sonraki yıl Alman Hoca'nın sağlık problemleri yüzünden görevi bırakmasıyla, Mustafa Denizli Galatasaray'ın başına geçti.

8.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    O yıllarda öyle bi mekan yoktu yahu orda

BUCİM işine döndü haa bu

Peki .. o Heykelli apartmandan ters istikamete giderken tam yeni konutların yapıldığı alana gelmeden bir cafe vardı gençlerin takıldığı - onu bilir misin
    Ben Sini restoronta gittim demedim....adını duydum dedim.
    BUÇİM le ne alakası var anlamadım.?

https://www.sini.com.tr/

Sayfa 220/1005 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320720 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •