Monrol 2024 de en yenilikçi şirketler listesinin ilk sırasında yer almış. Muhtemelen devir izni çıkmayacak. Belki şirket değeri artmıştır. Kimse ilgilenmez ama olsun, kenar notu olarak dursun.
Monrol 2024 de en yenilikçi şirketler listesinin ilk sırasında yer almış. Muhtemelen devir izni çıkmayacak. Belki şirket değeri artmıştır. Kimse ilgilenmez ama olsun, kenar notu olarak dursun.
İlginç olan konu Monrol sayfasında bu haber varken Eczacıbaşı Topluluğu sayfasında bir paylaşım yapılmıyor. Seçimi yapan kuruluş Fast Company. Ekonomi alanında aboneliğe dayalı bir yayıncılık yapıyor. Eczacıbaşı bu başarıyı neden manşete taşımaz? Belki de satılma olasılığı hala mevcut, karar bekleniyor..
Yeni yıla 50 liranın üstünde başlarız hissiyatındayım. Yeni yılda beklentiler var. Bir tahmin olarak değil ama hissiyat olarak 53 liranın hemen altını başlangıç rakamı olarak varsayıyorum.
Bu defa evdeki hesap çarşıya uydu. Hissenin spek0latörünü beğendiğimi yazmıştım. Benzer şeyleri düşündüğümüz ve fırsat tanıdığı için beğeniyorum.
Spek için her yükseliş aynıı zamanda satış için de fırsat belki de robot ama sonuç aynı mal verince bekletir. Üzerinde yüzde 10 prim var demek ne kadar doğru bunu fırsat bilen ky alır ky alınca spek amca geri vitese takar ,kime faydası oldu ?
Bilemedim..
No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .
Normal bu hareketler. 50 liranın üstünde kalamadı görünümü de olağan. Robot belki de, evet. Birkaç günde yüzde 1-2 kazanç robotu yönetenlere yeter.
RK Monrol için " izin vermiyorum" diyememiş. Bunun yerine 6 ay ilave değerlendirme süresi ilan etmiş. Anladığım kadarıyla teknik gerekçelere ( rekabet) dayalı olarak hayır diyemiyorlar, fakat birileri de hakim ortaklığın Tr'den gitmesini istemiyor. Aslında belki de ülke için önemi büyük, mali boyutu belirsiz.
Yer İmleri