Originally Posted by KPL Lezgooo hemen erken sevinme dayu Originally Posted by çıtak abi elbett sen daha iyi bilün... emme biz bistin kurtları bu şekil bolincır daraltmalarına ''düşmeyen endekis yabmışlar '' deriz bunun yan etkisi vardır. düşmeyen yaptıysan, YÜKSELEMEYEN de yabmış olursun hotomatikman daralttığın çelincırı yukarı doğru açmak, ekistra güç ister
ama manitu senden yana aynı barları işaretledim 1 mavi... 3-4 güdük ama yokarı... 1 gırnuzu sıra geldi pempeye tek sıkıntı: o zaman fiyat 80 bingmiş... şimdi 105 105 in üzerinede öyle uzun alış getirebilecek mi ?
Originally Posted by çıtak ama manitu senden yana aynı barları işaretledim 1 mavi... 3-4 güdük ama yokarı... 1 gırnuzu sıra geldi pempeye tek sıkıntı: o zaman fiyat 80 bingmiş... şimdi 105 105 in üzerinede öyle uzun alış getirebilecek mi ? Getirebilir ama sert bi geri test de olabilir vs 102.2 üstüyken yukarı okurum en azından. Taam az seviniyorum merak etme
Originally Posted by KPL Getirebilir ama sert bi geri test de olabilir vs 102.2 üstüyken yukarı okurum en azından. Taam az seviniyorum merak etme 101.2 üzeri de okim bu arada, in çık yaparsak onun altı olsa bile kısa sürmeli
Originally Posted by KPL 101.2 üzeri de okim bu arada, in çık yaparsak onun altı olsa bile kısa sürmeli ben bilmem... deyeceeemi dedim Originally Posted by çıtak hemen erken sevinme dayu bunun yan etkisi vardır. düşmeyen yaptıysan, YÜKSELEMEYEN de yabmış olursun hotomatikman daralttığın çelincırı yukarı doğru açmak, ekistra güç ister
Originally Posted by çıtak ben bilmem... deyeceeemi dedim e tabi, döner yan yan yapar, yan aşağı yapar vs. bakcez 57-69 arası gibi sakıza dönmesin de
Psikolojik YAS süreci 1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
107.8 bi yerdi ama bu kadar değil, nazlanmaya yer arıyoruz demek 🙂
Forum Rules
Yer İmleri