Sayfa 10/12 İlkİlk ... 89101112 SonSon
Arama sonucu : 91 madde; 73 - 80 arası.

Konu: AGROT Agrotech Teknoloji

Alıntı Originally Posted by Raşid Yazıyı Oku
    Millet de hazırda bekliyormuş ki kapış kapış almışlar...Cep to cep olmasın senin bu dediğin.
    Ben de öyle tahmin ettim. Tek bir günde bu şekilde alıcı bulunamaz. Bugün de yüzde 3 düşüp 12,47 kapatmış. Bi izlemek lazım..

2. Yatırımcıyı düşünmeyen,çok kötü yönetilen bir şirket.Kendi ayağına kurşun sıkan bir anlayıştan yatırımcıya fayda gelmez.

3. Şimdiye kadar hiçbir hissenin yöneticisine ağır eleştiri getirmedim.Ben Santral Holding başkanı Halil Bezmen'i de gördüm.Yaramaz bir adamdı.Piyasada dolaşan 300 milyon hisseye 86 milyon hisse daha ekliyorsunuz.Hem de tüm küçük yatırımcıyı asla zararını çıkartmasın diye dip fiyattan satıyorsunuz.Şimdi bu hisselerin sahipleri zararı çıkarsam diye beklerken en küçük fiyatta baş kaldırıyı
    ezeceklerdir.Hümeyra Keskin ya başka bir plan yapıyor ya da şirket zorda.

Alıntı Originally Posted by diskriminant Yazıyı Oku
    Şimdiye kadar hiçbir hissenin yöneticisine ağır eleştiri getirmedim.Ben Santral Holding başkanı Halil Bezmen'i de gördüm.Yaramaz bir adamdı.Piyasada dolaşan 300 milyon hisseye 86 milyon hisse daha ekliyorsunuz.Hem de tüm küçük yatırımcıyı asla zararını çıkartmasın diye dip fiyattan satıyorsunuz.Şimdi bu hisselerin sahipleri zararı çıkarsam diye beklerken en küçük fiyatta baş kaldırıyı
    ezeceklerdir.Hümeyra Keskin ya başka bir plan yapıyor ya da şirket zorda.
    Şirket zorda veya çok kötü durumda olsa fonlar 50 milyon lot alır mı? Benim de kafamda çok soru var. Bunların cevabını bir kaç ay sonra öğrenmiş oluruz…

5.  Alıntı Originally Posted by yerli Yazıyı Oku
    Şirket zorda veya çok kötü durumda olsa fonlar 50 milyon lot alır mı? Benim de kafamda çok soru var. Bunların cevabını bir kaç ay sonra öğrenmiş oluruz…
    Yapılan yanlışa bakarak söyledim.Yıldız pazarda işlem gören bir şirket böyle ucuz manevralar yapmaz.Yapılan işlem ile Hümeyra'nın kasasına 1 milyar tl.girecek.Bu zamana yayılarak da yapılabilirdi.Şirketin fiyatı diplerde gezerken bunu yapmanın mutlaka bir gerekçesi vardır.Ky bunu bilmeyecek ama insider trading ile büyükler bunun nedenini bilecek.Ve ona göre fiyatın yönünü oluşturacaklar.Hümeyra Keskin mutlaka SPK dan ceza almalı.

6. Fonlar kısa sürede ellerinden mal çıkarmaz.Trading amacıyla da küçük boyutlu işlem yapmazlar.Amaçları fonların yüksek kazanç sağladık diyerek daha çok ilgiyi üzerlerine çekmektir.O halde son işlem küçük yatırımcıyı korkutmayacaktır.Hatta bu fonlar dolaylı yoldan fiyata destek vererek fiyatı yükselteceklerdir.
    Yapılan işlemin ortaya konuş şekli acemice.

7. Humeyra Keskin'in 1 milyar tl'ye gereksinimi mi var?Yapılan operasyondan daha iyisi hem de havuzdaki kurbağaları ürkütmeden nitelikli yatırımcılara 1 milyar tl.lik 3 er aylık ödemeli tahvil çıkartırsın.Hem elindeki yükselme eğilimine giren hisseler durur hem de zaten ne yapacaksan yine yapacağını yaparsın.Böylece küçük yatırımcıyı koruyan ve en önemlisi güven veren bir şirket olarak devam edersin.

Bugün de taban yaparak 11,39 kapattı. 86 milyon lot satış tamamlanmış oldu. Kısa vadede pek bir şey beklenmez. Ama alıp kenara atıp bir kaç ay sonra bakmak belki olabilir. Yüzde 100 bedelsiz de verecek…

Sayfa 10/12 İlkİlk ... 89101112 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •