Sayfa 389/436 İlkİlk ... 289339379387388389390391399 ... SonSon
Arama sonucu : 3486 madde; 3,105 - 3,112 arası.

Konu: KAREL - Karel Elektronik

1. Tek hanelerde koca bir yalansın sen Karolin...
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2. bir hafta daha geçirdi sürüngenler sağlığımız yerinde olsun yeter cehennemde yanman dileği ile emmi

3. İşlem kademelerinde 12 milyon daha el değiştirdi görünüyor, 10.40 fiyatla, kap gelmedi daha ama aynı kişi galiba.

4.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    İşlem kademelerinde 12 milyon daha el değiştirdi görünüyor, 10.40 fiyatla, kap gelmedi daha ama aynı kişi galiba.
    Şakir ve Serdar kardeşler de 6'şar milyon satmışlar.

5.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Şakir ve Serdar kardeşler de 6'şar milyon satmışlar.
    Şirketin sahiplerinin sattığı yerde biz neden bu hisseyi tutuyoruz yıllardır anlamadım

6.  Alıntı Originally Posted by Marin Yazıyı Oku
    Şirketin sahiplerinin sattığı yerde biz neden bu hisseyi tutuyoruz yıllardır anlamadım
    Haklısınız, el değiştirince bir şans verelim dedik ama değişen bir şey olmadı maalesef, şahsen zamanla kötü bilançolar geldikçe azalttım portföyü, düzelirse artırırım belki.

7.  Alıntı Originally Posted by Marin Yazıyı Oku
    onlara sattırıldı diyelim...artık o devir bitti...yeni bir sayfa var...

8. Trump Trump Tower' Türkiyede yaptırırken Aydın Doğan ile yakın ilişkisi vardı.Şimdi acaba Erdoğan bundan yararlanmaya çalışır mı? ABD büyük çip üretim tesisleri kurup/kurdurup Çin etkinliğini kırmaya çalışıyor.Acaba Karel e bir kırıntı düşer mi?

Sayfa 389/436 İlkİlk ... 289339379387388389390391399 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •