Sayfa 374/635 İlkİlk ... 274324364372373374375376384424474 ... SonSon
Arama sonucu : 5075 madde; 2,985 - 2,992 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by alidimitri Yazıyı Oku
    sn spek hazır gelmişken şu 10.175 de ki GAP i bir hallediver hadi canım...
    GAP de tamam neyi bekliyorsun artık yukarı sürme vakti, paranın valörünün %5 olduğu bir ortamda buralardan mal alamazsın bunu çok eyi biliyorsun...
    ALDIĞIM HİSSEYİ DÜŞÜRMEYE ÇALIŞANIN DEFTERİNİ DÜRERİM... YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,434
    Bizim cironun 97% ihrac ediliyor idi . Trump ın gelmesi değerli dolar EGEEN e pozitif yansıyacak . Serbest bölgedeki Yeni Fabrika maliyetleri aşağı çekmemizi sağlayacak. Yavaş ve emin adımlar ile pozitif bir gelecek görüyorum. Euro bölgesine ihraç eden TTRAK sadece kur dan dolayı muazzam fedakarlık yapacak . Yine de kar eder ama doların da bu çıkışı ülkenin açıklarını olağan üsüt büyütür. Özetle Ülke faiz lobisinin istediği gibi borçlanarak büyümeyi seçtiği için mavi beyaz yakalı asgari ücretli ve emekli için gelecek cehennem gibi görünüyor .

Doların önlenemez çıkışını göstermesi açısından Usd/Cnd grafiği aşağıda .
    2025 sonuna doğru Trump ın alacağı önlemler ile bu parite 1.52 olursa hiç şaşırmam .
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

3. Sn Baygeorge, hepsine katılıyorum/Z ancak balıkçı, yemci, patatesci, tostçu bile bile bizi geçti umudumu yetirdim

Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Bizim cironun 97% ihrac ediliyor idi . Trump ın gelmesi değerli dolar EGEEN e pozitif yansıyacak . Serbest bölgedeki Yeni Fabrika maliyetleri aşağı çekmemizi sağlayacak. Yavaş ve emin adımlar ile pozitif bir gelecek görüyorum. Euro bölgesine ihraç eden TTRAK sadece kur dan dolayı muazzam fedakarlık yapacak . Yine de kar eder ama doların da bu çıkışı ülkenin açıklarını olağan üsüt büyütür. Özetle Ülke faiz lobisinin istediği gibi borçlanarak büyümeyi seçtiği için mavi beyaz yakalı asgari ücretli ve emekli için gelecek cehennem gibi görünüyor .

Doların önlenemez çıkışını göstermesi açısından Usd/Cnd grafiği aşağıda .
    2025 sonuna doğru Trump ın alacağı önlemler ile bu parite 1.52 olursa hiç şaşırmam .
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,434
    Kar etmeyen tamamen manipülatif kağıtlardan bahsediyorsun sanırım. Örnek çok ama 580 Kağıdın içerisinde onu bulmak için hangi kritere sarılacaksın da kazanacaksın. Örnek ver mesela hangi büfeci hangi tostçu bizden iyi verileri var ve çıkmış olsun ?
    Bu şekilde hangi kağıdı seçmeliymişiz, takip etmemiz gereken kriterini bulmuş oluruz !..
    Yani demek istiyorum ki belki hepsi zarar etmiş çıkacak bizde zarar eden kağıtları almalıymışız gibi bir saçma sapan sonuca ulaşacaksın.
    Benim kendime düstur edindiğim yol şudur. Halil Buhur hocanın Buhur25 kağıtlarını alanlar daima uzun vadede kazanırlar. Bu Buhur25 kağıtları aynı zamanda Yaşar Erdinç hocanın kağıt seçerken kullandığı kriterlerdir.
    Saygılar,

Alıntı Originally Posted by paslı çivi Yazıyı Oku
    Sn Baygeorge, hepsine katılıyorum/Z ancak balıkçı, yemci, patatesci, tostçu bile bile bizi geçti umudumu yetirdim
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,460
    Enflasyonun uğramadığı tek şirket helal olsun!Yatırımcısını ezdirmeyen Egeen(!)2024ün özeti
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

6.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Enflasyonun uğramadığı tek şirket helal olsun!Yatırımcısını ezdirmeyen Egeen(!)2024ün özeti
    Tamamen haklısınız. Ama algıcılar hemen şunu der. Üç sene önce bilmem kaç katı kar etti. Beş sene önce yüzde 8000 verdi filan. Sanki herkes üç sene beş sene on sene öncesinden alması gerekiyormuş gibi.
    Bir somut gerçek varsa o da geçen seneden bu seneye yatıran için tamamen boşu boşuna hammallık ettirilmesi. KY bir yıldır bedava hammallık yaptı.
    Enflasyon işin içine girerse zaten hepten fiyasko ötesi.
    Egeen eskiden KY dostuydu. İyi de temettü verirdi. Şimdi 580 kağıttan herhangi bir biri. Beni on sene sonrası ne olacağı ilgilendirmiyor ki... On sene sonra kim öle kim kala... Üstelik burası Türkiye yarın ne olacağı belli değil ...

CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daldan dala atlıyarak bir yere varılamaz.

Benim 1994 den beri koin dahil günlükçü dostum var ve beklemez hala bugün bile tomus coin sordu uğraşır durur ve varlık olarak hala sürünüyor.YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

8. Bugünkü pastaya bak.
    Seans 2 saat sonra kapanacak
    En iyi satıcı 100 lot
    En iyi alıcı 165 lot
    Operatörlerin tamda sevdiği zaman
    O zaman belki bugün

Sayfa 374/635 İlkİlk ... 274324364372373374375376384424474 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları